Moderator: Blue Angels
Žele ga pele je napisal/-a:VTEC SHOW bo na PETEK, kar pomeni, da bo veliko ljudi prišlo šele v popoldanskih urah.
LP
SaleCRX je napisal/-a:Žele ga pele je napisal/-a:VTEC SHOW bo na PETEK, kar pomeni, da bo veliko ljudi prišlo šele v popoldanskih urah.
LP
jst tud tko mislim
ubistvu jst delam popoldne tko da sploh nevem ce bom lahko prsu
bom mogu zgleda dopust vzet ce ga bom ploh dobu
majaCRX je napisal/-a:SaleCRX je napisal/-a:Žele ga pele je napisal/-a:VTEC SHOW bo na PETEK, kar pomeni, da bo veliko ljudi prišlo šele v popoldanskih urah.
LP
jst tud tko mislim
ubistvu jst delam popoldne tko da sploh nevem ce bom lahko prsu
bom mogu zgleda dopust vzet ce ga bom ploh dobu
ŽAL ni drugega termina - smo odvisno od tega, kdaj lahko najamemo letališče.
Tudi mi vsi si bomo v petek vzeli dopust - nam pač zgleda ta dogodek toliko pomeni.
SaleCRX je napisal/-a:sej to je vse ok ampak mene bolj skrbi ce ne bom dopusta dobil
Bostjancek je napisal/-a:SaleCRX je napisal/-a:sej to je vse ok ampak mene bolj skrbi ce ne bom dopusta dobil
Jst sm dobra duša pa sm ti prpravljen pomagat: če ne dobiš dopusta prit do mene pa ti zlomim roko al pa nogo pa greš na bolniško![]()
![]()
mlubej je napisal/-a:Za hrano in pijačo me zanima malo več, ker poznam osebo, ki se ukvarja z tem, ima izkušnje, recimo Lent festival, Pivo in cvetje, ....
Lp
majaCRX je napisal/-a:UF, to nam je sedaj še največji problem.
Morali bi se tudi malo pozanimati špri SINTALU.
VAROVANJE + da bi oni imeli HRANO in PIJAČO ???????
na Mobikrogu so imeli vse oni in je bilo OK pošlihtano!
Koga poznaš ti??
mlubej je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:UF, to nam je sedaj še največji problem.
Morali bi se tudi malo pozanimati špri SINTALU.
VAROVANJE + da bi oni imeli HRANO in PIJAČO ???????
na Mobikrogu so imeli vse oni in je bilo OK pošlihtano!
Koga poznaš ti??
čakaj malo, ne vem nič o varnostnikih, mene zanima predvsem to za hrano in pijačo, bom jaz tipa poklical, oz. še bolje je, da on pokliče, kaj jaz vem, tebe ali Uroscha ali bmenciga, pa se dogovorite kako in kaj... kaj praviš?
Lp
zelen00ka je napisal/-a:ce gre za strezbo pijaca scena lah pomagam kej vec pa ni v moji moci.....
* ホンダ *VTI power*NOT JUST 4 BOYS* シビック * 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost