Oba avtomobila imata vso opremo(jst se nism nč znajdu,klimo smo štelal 15min
Na koncu smo še obiskali my man COBO ki ni hotel menjat bingeca za BMW power

Moderator: Blue Angels

Swifty je napisal/-a:COBO je napisal/-a:swifty to na filing gledakero bl v zic zabije to je boljs - > dizl v muchos prednosti.
Exactly
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:COBO je napisal/-a:swifty to na filing gledakero bl v zic zabije to je boljs - > dizl v muchos prednosti.
Exactly
No potem sem prav slišal.
Ženske so Swiftya slabo ocenile, glede na jakost in kvaliteto nabijanja v zic![]()
![]()
![]()
Bye
P.S.: Turbo je pa itaq zakon :dance:
diablo666 je napisal/-a:Ne vem od kod teb podatki.
Mojemu kolegu pije tastara petka 3.0 karavan cca6.7 litra na 100km če ga pa tišči pa baje ni nikoli prisel čez porabo 9-ih litrov. Mogoče da mu 2 cilindra ne delata
Swifty je napisal/-a:diablo666 je napisal/-a:Ne vem od kod teb podatki.
Mojemu kolegu pije tastara petka 3.0 karavan cca6.7 litra na 100km če ga pa tišči pa baje ni nikoli prisel čez porabo 9-ih litrov. Mogoče da mu 2 cilindra ne delata
In ti to vrjameš![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mogoče ima dizla pa da mu pije 6,7![]()
Tale bmw 530i pije 14.5 litra ker mu računalnik tko pokaže
diablo666 je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:diablo666 je napisal/-a:Ne vem od kod teb podatki.
In ti to vrjameš![]()
![]()
![]()
![]()
Ja mogoče ima dizla pa da mu pije 6,7![]()
Tale bmw 530i pije 14.5 litra ker mu računalnik tko pokaže
Jst mu verjamem, ker sva šla skupaj tankat. Pa sma gledala malo potovalni računalnik. Pa kolker vem si prjatli med sabo ne lažemo. Če maš jajca boš itak začel stokat pa jokat kolk je požrešno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov