Napisal/-a Nitro » 19 jun 2002 11:12
Ej,Uros,men se res ne da kregat,sam povej,ker avto mas ,da si ga tkooo nascal.
Kokr jest vem,so usi clioti tuki u lublan zgoneni do amena,pol se pa vsi cudjo zakaj nikamor ne gre.
Dej se pejt pelat v dobr ohranjenmu,pa bos vidu da ta avto nekam gre.
Kar se pa une logike tice,pa mi vi povejte,ce se vam zdi logicn,da clio 1.8 137km leti isto k swift gti,hondo vti 1.6 160km pa swift do 180 nascije?Pol,po 180 je pa druga zgodba,u bistvu sploh nista sla probat.Ampak bi honda zmagala.
O.K men se ne zdi ker usi pravjo da honda bol leti,usak je reku da se ne da primerjat cliota pa honde.
Sej je res da je honda tezja ampak useen...
Tud jest morm priznat,da je honda bol letela od clota,pa ne me prosm razumet da sm jest sm gor prsou,da bi pluvu po hodah,ker res nimam nc proti hondam,pa so mi zakon auti pa use...
Kar se pa swiftov tice,sm jih tud jest podcenjevau,k ponavad vids u ksnmu gti-ju ksno mamico al pa babico z otrokom..,al pa ksn rover 114gti(se sicer se nism pelu,upam da se bom nekoc),k sm vidu start mi nc ni blo jasn.
Sicer se pa tud swift zvrti brez problema,do 8000rpm,al pa se mal cez,honda ma pa pr 8600rpm blokado.
Kar se pa filtrov tice,pa raj vi men kej povejte,jest o tem bl nimam pojma,govori pa se da avto bol zre,ceprav za malenkost.
Je ze enkrat sou probat brez filtra pa ni blo cist nc razlike,pol je pa en filtr gor fuknu,pa isti ****...Zdej pa ne vem,mogoce se bi splacal tist filtr s kovinsko cevko gor dat,sam je mal drago.Za ceno filtra on dobi ceu auspuh.
No to je (koncno) vse.
LP