nikita: ej ni problema, sam pri toliko avtomobilih bi jaz lahko imel več žen,
kaj ti misliš? počakajva, če se bo še katera prijavila, da naredimo pol eno velko velko poroko,.... aja,.. pa vsaka poročna priča dobi po enega NSX-R, al pa naj bo še za vse svate,..... no , kdo potem še pride? hehe... 
Radha Mohan
BlueAccord wrote:nikita: ej ni problema, sam pri toliko avtomobilih bi jaz lahko imel več žen,kaj ti misliš? počakajva, če se bo še katera prijavila, da naredimo pol eno velko velko poroko,.... aja,.. pa vsaka poročna priča dobi po enega NSX-R, al pa naj bo še za vse svate,..... no , kdo potem še pride? hehe...
Jaz bom te poročna priča...
Lp
P.S. kaj barvo lahko sam izberem?
[url=http://honda.mojforum.si/]exSLHT[/url]
BlueAccord wrote:nikita: ej ni problema, sam pri toliko avtomobilih bi jaz lahko imel več žen,kaj ti misliš? počakajva, če se bo še katera prijavila, da naredimo pol eno velko velko poroko,.... aja,.. pa vsaka poročna priča dobi po enega NSX-R, al pa naj bo še za vse svate,..... no , kdo potem še pride? hehe...
Pa nič svatom talat,kaj si ti nor?Bo nam več ostalo
crx esi l.93-ex
kupujem crx esi ali vti
kupujem crx esi ali vti
nikita wrote:
![]()
Ti kr,še ene par lubic si omisli,sploh ni blema,sam da jaz do tvoje garaže pridem
![]()
Pa nič svatom talat,kaj si ti nor?Bo nam več ostalo
čuj ti grebička... deda si si zrihtala, te pa pusti nam še kako Hondico, da ne bo mislo, da si ga samo zaradi plehovja vzela
Lp
[url=http://honda.mojforum.si/]exSLHT[/url]
mlubej: ej nsx-r je samo v beli barvi žal, tko da ne moreš izbirat,... če ti je prav???
pa v pogodbi piše, da ga ne smeš barvat,... ne vem no....
nikita: bova v predporočni pogodbi vse spisala ni problema,... mislim, vsaj najinim prijateljem iz foruma, bi lahko po eno NSX podarila,... no sej je ql, se bova še vse zmenila ,...
nikita: bova v predporočni pogodbi vse spisala ni problema,... mislim, vsaj najinim prijateljem iz foruma, bi lahko po eno NSX podarila,... no sej je ql, se bova še vse zmenila ,...
Radha Mohan
mlubej wrote:BlueAccord wrote:mlubej: ej nsx-r je samo v beli barvi žal, tko da ne moreš izbirat,... če ti je prav???pa v pogodbi piše, da ga ne smeš barvat,... ne vem no....
![]()
bela je moja najljubša barva... poglej slikico v podpisu...
Lp
No ja,če bo imel on tolko žen in ljubic,si lahk še pa jaz kaj privoščim.
Mlubej se bova midva na skrivaj "peljala " z belo.
Need4speed poroka bo pa čimprej,tak da začni kr šparat za poročno darilo
crx esi l.93-ex
kupujem crx esi ali vti
kupujem crx esi ali vti
če bi bili v takem razmerju, bi potem moral na tisti sliki v ozadju gojit bonsaije,.... tko da type-r, če nočeš pravega 1:1, potem tvoja zguba.....
majacrx: ne verjami vsega, kar tu gor pišejo,...
vsem: če se boste tako kregali, potem s poroko ne bo nič, in boste potem imeli res avtomobile v takem majhnem merilu,...
majacrx: ne verjami vsega, kar tu gor pišejo,...
vsem: če se boste tako kregali, potem s poroko ne bo nič, in boste potem imeli res avtomobile v takem majhnem merilu,...
Radha Mohan
BlueAccord wrote:če bi bili v takem razmerju, bi potem moral na tisti sliki v ozadju gojit bonsaije,.... tko da type-r, če nočeš pravega 1:1, potem tvoja zguba.....![]()
majacrx: ne verjami vsega, kar tu gor pišejo,...![]()
Ja saj, daljni vzhod pa to. Mala drevesca, mali avti, mali ljudje, mali....
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
r-type: to je tud res,... sam avti so pa normalne velikosti,...
razmišljam kako je zares na japonskem, povprečen človek meri 1,5m v višino, hmmm... a so potem v japonskih avtomobilih za japonski trg drugačni sedeži notr??? al si sam blazine pod rit, pa sedeže direkt pod volan nastavljajo,...
hehe,... sam res

razmišljam kako je zares na japonskem, povprečen človek meri 1,5m v višino, hmmm... a so potem v japonskih avtomobilih za japonski trg drugačni sedeži notr??? al si sam blazine pod rit, pa sedeže direkt pod volan nastavljajo,...
hehe,... sam res
Radha Mohan
Information
Moderators