Za čas popravila moje Hondice sem najel omenjen avto. Kaj naj rečem, Francozi so zelo napredovali. Avto je poskočen, ima sedeže z odličnim bočnim oprijemom, prestavljanje je gladko, volan je precej natančen, zavore so tudi na visokem nivoju (ABS), notranja obdelava in dizajn sta nadpovprečna. V tem paketu je tudi cel kup opreme kot je servo volan, električni pomik stekel in ogledal, centralno daljinsko zaklepanje, cel kup airbagov, ročna klima.
Nekoliko bi pograjal ergonomijo, saj se sedi zelo visoko in se okrog glave počutim precej utesnjenega. Ker sem bolj debel, imam tudi po širini skoraj premalo prostora, za kar so zaslužne stranske konzole, na katerih so stikala za premik stekel in ogledal ter ključavnica za izklop sopotnikovega airbaga.
Avto stane cca. 2,4 mio SIT in se prav nič ne čudim, da se veliko Slovencev odloči za nakup takega vozila. Športnost ni ravno na prvem mestu pri Renaultu, čeprav lega na cesti še zdaleč ni slaba. Vprašanje je, kakšna je vzdržljivost teh avtomobilov, še posebej pri agresivnejši vožnji in pri "klepanju" veliko kilometrov. Še vedno pa ne smemo pozabiti, da najcenejša Honda na našem trgu stane vsaj 3 mio SIT.