facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Car tuning show KP 9. Maj 04

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a |bLaD3| » 09 maj 2004 23:16

G-4S je napisal/-a:Hehe, TUNING (v pravem pomenu besede) friki hondaši ne bodo nikdar dojeli fore stylinga in takih showov. Žal. To je tako, kot bi nekdo prišel na drag in rekel, da je bilo brezveze, ker so imeli vsi avti premajhne feltne in premalo spojlerjev :wink:

Podpis.
Uporabniški avatar
|bLaD3|
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Šiška

OdgovorNapisal/-a G-4S » 09 maj 2004 23:17

blabla je napisal/-a:Ej tisto hondo iz ZG sm vidu enkrat pred A3M v LJ.Huda... :shock: :twisted:

To pa zato, ker jo je Kadunc rihtal od glave do pete :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Samurai » 09 maj 2004 23:46

Ej Simak!?

A si dobil od Maje cifro? :D
Uporabniški avatar
Samurai
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Marko Marko VTI » 10 maj 2004 06:48

G-4S je napisal/-a:Hehe, TUNING (v pravem pomenu besede) friki hondaši ne bodo nikdar dojeli fore stylinga in takih showov. Žal. To je tako, kot bi nekdo prišel na drag in rekel, da je bilo brezveze, ker so imeli vsi avti premajhne feltne in premalo spojlerjev :wink:

To je do neke mere tud res... res pa je tud, da vecina res najhujsih avtov -styling in tuning- ne pride nikoli v Koper in Grosuplje, razni twingoti in clioti, pa vedno. Pa v Kopru se ni ocenjeval le styling ampak tudi tuning in muzika... lani je bil za muziko drug prostor (z veliko tekmovalci, s hudo muziko) letos pa ne. Tudi sponzorji letos oz. njihovi stanti so bli zelo bogi... slabs kot stanti ob morju polni nicvredne plastike :lol: npr. a3m, ki ga vecina tuki kurca je mel se najbolj normalno robo...
Sej je blo par svetlih izjem, ampak to po moje ni to...
2.2 VTi
Integra
Uporabniški avatar
Marko Marko VTI
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 10 maj 2004 09:35

Samurai je napisal/-a:Ej Simak!?

A si dobil od Maje cifro? :D

Sem jo lih prej po zjatrku domov odpeljal...A ti bi pa cifro al kaj,too late yunior :P :lol: :evil_laugh: :wink:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Spoon-R » 10 maj 2004 09:39

Meni je bilo ok, marsikaj zanimivega za vidit (in ne samo avte :lol: :lol: ), če ne drugega, pa vsaj malo srečanja :D :wink:
Se pa strinjam z Marko Markom, da bi lahko imel malo bolj sortirane avte, samo verjetno je to malo težje, ker imajo nekateri dobr styling, dobro muziko in tuning hkrati.
Spoon-R
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a petronas » 10 maj 2004 10:52

29 lahko vsporedno z dragom v zagrebu pogledate vozila ki tekmujejo za "steet style". Med vsemi videnimi na sliki so mogoce 3 ki bi se tam uvrstili v kaksno predtekmovanje v zagrebu.

Tudi styling ima svoj okus. Ni vse kar je v spoilerje poveseno "zakon".

www.402streetrace.com
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a G-4S » 10 maj 2004 12:36

Marko Marko VTI je napisal/-a:Pa v Kopru se ni ocenjeval le styling ampak tudi tuning in muzika...

Katera izmed kategorij najlepša notranjost, najlepša zunanjost, najbolj urejen motorni prostor, najbolj extremno vozilo, sonorni efekt, najštevilčnejši klub paše pod tuning? Zamenjani bati in odmične, predelan sesalni kolektor, večji TB,... na takih showih nobenega ne zanima.

@Petronas: če bi ti prišel na show, kjer bi bilo pet avtov v redu, jaz ne bi :wink: . V končni fazi je itak važno vzdušje. Pa vsak ima svoj okus. Men je pa zanimivo pogledat, kaj je nekaterim "lepo". Pa Hrvati niso glih nek faktor, ker toliko LEPO predelanih avtov, kot jih oni premorejo, jih je videti tudi pri nas. Pa lako njim, k nimajo zakonov :D . Škoda da ni bilo več Italijanov (očitno so se ustrašili vremenske napovedi).
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a Spoon-R » 10 maj 2004 12:41

G-4S kje maš slike od včeraj?? :?: :D
Spoon-R
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a cruiser » 10 maj 2004 12:46

Tuning ni styling.

Pravega tuninga se loti malo ljudi, ker prevec stane, pa ponavadi se nic ne vidi od zunaj.

Plastike + felgne v skupni vrednosti 200-300k SIT pa res ni problem na avto navesit.
Uporabniški avatar
cruiser
Uporabnik

Kraj: Tuningland

OdgovorNapisal/-a Marko Marko VTI » 10 maj 2004 12:50

G-4S je napisal/-a:
Marko Marko VTI je napisal/-a:Pa v Kopru se ni ocenjeval le styling ampak tudi tuning in muzika...

Katera izmed kategorij najlepša notranjost, najlepša zunanjost, najbolj urejen motorni prostor, najbolj extremno vozilo, sonorni efekt, najštevilčnejši klub paše pod tuning? Zamenjani bati in odmične, predelan sesalni kolektor, večji TB,... na takih showih nobenega ne zanima.

G-4s ne se zdej prerekat z mano... moj namen ni tak... povedal sem pač svoje mišljenje...

Ampak neki si pozabil:
KOMPLETNI TUNING - takole piše na uradni strani... http://www.clubspecial.org/tuningfest.htm
pod to pa upam, da spada - Zamenjani bati in odmične, predelan sesalni kolektor, večji TB, ali se motim???
2.2 VTi
Integra
Uporabniški avatar
Marko Marko VTI
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Marko Marko VTI » 10 maj 2004 13:05

Pa sej tok slabo spet ni blo no... sam sem mislil, da bo letos kaj več avtov in bolj porihtanih, saj se sliši in bere na forumih kako se pripravljajo avti, na showu v Kopru pa isto kot lansko leto - oziroma slabše, pa še napovedanih italijanov ni blo...
styling in tuning scena se razvija in vem, da je (oziroma nekaj avtov šele bo sredi sezone) kar nekaj avtomobilov porihtanih precej bolje, kot so bili v nedeljo (še enkrat povdarjam - s par izjemami).
Res pa je tudi, da je bila ta nedelja polna avtomobilističnih prireditev...

In še to... GAS tuningovci mate lepo porihtane avte... sam mazda je mankala... :( je spet v rallyju al je prodana?
2.2 VTi
Integra
Uporabniški avatar
Marko Marko VTI
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zivc » 10 maj 2004 13:37

sam Pero D. je pa naredil orjaka iz Honde :shock:
Čestitke za 2 nagrade :f_appl:
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Fresh » 10 maj 2004 16:04

Kako se vam je pa zdel Car Wash ??
Fresh :twisted:
Uporabniški avatar
Fresh
Uporabnik

Kraj: kr tam nekje

OdgovorNapisal/-a Zivc » 10 maj 2004 17:29

kr o.k :shock: :wink: Na alfa forumu imaš 3 filmčke :lol: pod kar nekaj :!:
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Fresh » 10 maj 2004 19:27

Sej ko bo junija Nocni tuning, bo spet car wash tam ;)
Fresh :twisted:
Uporabniški avatar
Fresh
Uporabnik

Kraj: kr tam nekje

OdgovorNapisal/-a petronas » 10 maj 2004 19:36

Samo za informacijo zakaj sem oporekal.

Zame je lahko cel avto v spoilerjih, in dokler bodo razmaki med karoserijo in raznimi podaljski tako majavi in valoviti kot bi to slepec delal, je to zame katastrofa. Tudi styling ima detalje na katere smo nekateri pozorni.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a G-4S » 10 maj 2004 19:36

cruiser je napisal/-a:Tuning ni styling.

Pravega tuninga se loti malo ljudi, ker prevec stane, pa ponavadi se nic ne vidi od zunaj.

Plastike + felgne v skupni vrednosti 200-300k SIT pa res ni problem na avto navesit.

Ja sej to hočem jaz povedat. Ne vem zakaj potem na takem showu pričakujete neke hude tuning zverine - torej show na pogled serijskih avtov s hudimi mašinami. Temu je namenjen drag.

Verjetno je sporen NAZIV "tuning" show. Pač ta izraz se je udomačil tudi za styling avte (in showe). Saj tudi mi smo GaS TUNING, pa nimamo glih nekih hudo natunanih zverin. V glavnem je bistvo v stylingu, čeprav eni konkretno tudi na tunigu delajo. Kako bi se pa slišalo, če bi bili GaS Styling :D :D

@Marko: sej se ne kregam, samo svoje mnenje sem podal na tvoje mnenje :wink: . Mazde ni bilo (in je tudi ne bo verjetno), ker je spet v dirkalnih vodah 8) . Glede naših avtov: v bistvu še noben avto ni povsem dokončan. Tud moj bi lahko hujš zgledu, sam ***, k si ne upam imet ful hudga avta pred blokom (ampak kljub temu so še ene stvari v planu :twisted: ).
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a G-4S » 10 maj 2004 19:40

petronas je napisal/-a:Samo za informacijo zakaj sem oporekal.

Zame je lahko cel avto v spoilerjih, in dokler bodo razmaki med karoserijo in raznimi podaljski tako majavi in valoviti kot bi to slepec delal, je to zame katastrofa. Tudi styling ima detalje na katere smo nekateri pozorni.

Se povsem strinjam :!: .

Samo če se zdi lastniku tako narejen avto v redu in ga pripelje na show pa naj bo. Vsaj vidiš, kakšne ideje ima folk.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a Zivc » 10 maj 2004 21:32

Bombnik od Perota :f_daz:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika