Moderator: Blue Angels
ajey je napisal/-a:ti kaj pa K&N 75i filtri ki naj bi bili narejen za ta avto??????
nevem če je ena stvar narejena da ti poveča km-ja bi to mogl držat drugač pa je zavajanje kupca??!!
Ah dej nehi no to so buce! Ce unga uprasas ti dajo se brisalci pr njemu kupljeni 5%močiajey je napisal/-a:ah zvok. sam sm poklicu v A3M pa mi je tipček reku da ti kao da 5-10%moči???????
CupraR je napisal/-a:Resno pozab na navadne konične filtre pr turbačih. Zvoka itak ne bo, moč boš pa zgubu ker bo konkretno vroč zrak vleku. Prva stvar ki bi jo jst naredu: ekn konkretn downpipe fi cca 60-65, pa katalizator dol. Pol pa razni ventili
CupraR je napisal/-a:To sm tut jst mislu, sam kerga kol tunerja uprašaš ( k ma pojma u turbačih) ti odsvetuje navaden konični filtr. Tut govorim iz izkušenj. (za VAG turbače)
.

CupraR je napisal/-a:Probi pa boš vidu. Pr drugi sliki se lepo vid da je filtr zravn kolektorja-če je to dobrDrugo pa je ko ni več placa pod habvo da bi dal tako velko posodo notr, kot jo ma recimo BMC. Vendar pr 430 PS te boli k če ti filtr minimalno moči pobere. Sam druga fotka mi je tut čudna: na levi ma CAI speljan, pol je pa kr filtr pr kolektorju: mi znaš povedat kje je fora.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov