Aly je napisal/-a:@Tourer...pa ti si star preko 40 let kot pišeš v opozorilih proti meni?Glej, pač ne kujem Honde v nebesa, a zarad tega ker sem moderator bi moral?
Saj pa nisi v Honda salonu, nič ne prodajamo, smo le zasebni Honda forum, ne vidim nobene obveze po metanju peska v oči
Druga zadeva, povedal sem kako se ponavadi končajo teme o Hondini konkurenci...z našim zaklepom, v nekaterih primerih tudi s tvojo pomočjo ... Nisem grozil da bom sredi lepega zaklenil, ampak sem reko da bo debate takoj konec če se bo "razplamtela", ker jo bomo zaklenili, kar se ponavadi zgodi, če se pa ne bo, bomo jaz in moji kolegi najbolj veseli
Dejva se rajš zmenit na pm ,sam če si začel kle ti bom odgovoril. Napisal sem zato kolk sem star,ker se obnašaš do mene kot da sem 15 letnik !Ker si Moderator bi moral bolj spoštlivo govort za Hondo in manj hvaliti drugo konkurenco !Če se tema začne z žaljenjem oseb pol dobi opozorilo ane ! Če kdo kaj reče proti drugim znamkam pa ni nič narobe ane ! Zakaj se bi tema zaklenila. Jest bi res enkrat rad da se tale forum mal preorganizira ali kako drugače porihta,ker se niti pohecati ne moramo na račun druge znamke,ampak še Moderator trobi svaka čast nemcem ! Nevem zakaj maš Hondo ! Pa še eno vprašanje kje je R Type ???