facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

My Turbo vagen ....

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

My Turbo vagen ....

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 01 avg 2008 22:12

:lol: :lol: :lol: če me kje vidite pomahajte 8) 8) :wink:
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

to je to zaenkrat,ko ga spucam pa sledi kaj več slikic
Zadnjič spremenil Rdeca Strela, dne 15 sep 2008 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a H-fan » 01 avg 2008 22:57

lep je, sam kdo ti bo mahal da si naredi sramoto :lol:
Mam Hondo in nisem hondaš!?
Uporabniški avatar
H-fan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a dohc-sohc » 02 avg 2008 09:52

tvoje honde so ble bolš:)
Uporabniški avatar
dohc-sohc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aless » 02 avg 2008 10:59

Ni glih po mojem okusu, ampak ok ti se bos vozo z njim. :wink:

Kteri letnik pa je? 98?? prevozeni km??
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabniški avatar
Aless
Uporabnik

Kraj: City

OdgovorNapisal/-a Sinkhet » 02 avg 2008 13:52

Aless je napisal/-a:Ni glih po mojem okusu, ampak ok ti se bos vozo z njim. :wink:

:lol:
[size=142][color=red]Honda - The Power Of Dreams[/size][/color]
Honda Civic 1.5 LSi
Uporabniški avatar
Sinkhet
Uporabnik

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 02 avg 2008 15:31

Dober evto, dobra mašina sam erca mal obišč da ti ofne mal turbino. Čestitke...
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 02 avg 2008 17:45

Aless je napisal/-a:Ni glih po mojem okusu, ampak ok ti se bos vozo z njim. :wink:

Kteri letnik pa je? 98?? prevozeni km??

ja letnik 98 prevoženih 147k km :wink:
čipanje pa seveda da pride na vrsto :wink: sam ne pri ercu :lol:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a rkajtn » 02 avg 2008 19:15

lep passat samo ni bogve kaj ta motor!Ko smo se mel crx ed9 130ps sem sel lepo na 402m mimo 1.8T passata!No ja za honde izivat nebo bo pa za pocasno voznjo!! :D :D

lp
Rdeča VTI
Uporabniški avatar
rkajtn
Uporabnik

Kraj: blizu yucatana

OdgovorNapisal/-a R type » 02 avg 2008 21:04

rkajtn je napisal/-a:lep passat samo ni bogve kaj ta motor!Ko smo se mel crx ed9 130ps sem sel lepo na 402m mimo 1.8T passata!No ja za honde izivat nebo bo pa za pocasno voznjo!! :D :D

lp

Si pa tudi model primerjaš potovalno kravo v pospeških z CRX-om.

Naj ti razčistim malo glavo, tudi mimo 200+KM Honde legend boš šel na 402m z to malo krjolo. Pa to ne pomeni da je Legend počasen. Šel boš mimo Accorda 2.0 z 155KM. A to pomeni da ima Accord slab motor? Ti avti niso narejeni za 0-100KM ampak za to da se odlično znajdejo na avtocesti in odprtih cestah nad 150 km/h. Ko recimo vožnja v Civic-ih in CRX-ih postane bedna.

***** kot da bi v vrtcu bil na tem forumu zadnje cajte.

1.8T motor je eden boljših motorjev kar jih najdeš in ima odličen potencial. Pa tudi ponuja moč že takrat ko še hondine mašine spijo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 02 avg 2008 21:38

R type je napisal/-a:
***** kot da bi v vrtcu bil na tem forumu zadnje cajte.

LP

Time for you to act :wink: :)

Aleš,čestitke in srečno vožnjo :wink:
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a CupraR » 03 avg 2008 10:06

rkajtn je napisal/-a:lep passat samo ni bogve kaj ta motor!Ko smo se mel crx ed9 130ps sem sel lepo na 402m mimo 1.8T passata!No ja za honde izivat nebo bo pa za pocasno voznjo!! :D :D

lp

Teb razmerje moč/teža zgleda pol k pomen :lol: :lol:

Kokr kol je čez VAG grupo za povedat, sam 1.8T je res super zadevca 8)
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a rkajtn » 03 avg 2008 13:45

No malo vas morem pikat!Vseeno pa honda ne rabi T motorja da je zabavno!! :D !!Ko se 1.8T 150ps@5700 redline se pri hondi zacne veselje vse do 160ps/7600rpm!!Pri navori pa sta ista samo da pasat ma 1.8T 155nm kot pa vti z 153nm 1.6 brez T!!Vem pa da je passat bolj udoben avto.To pa je tudi vse!Aja ce vsi ljubite tak vw potem pa boljsi da presedete iz tega foruma na vw forum!!

VTEC je zakon!!

lp

:D :D :D :D
Rdeča VTI
Uporabniški avatar
rkajtn
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 03 avg 2008 13:53

rkajtn je napisal/-a:Aja ce vsi ljubite tak vw potem pa boljsi da presedete iz tega foruma na vw forum!!

Da ne bom jaz tebe presedo z tega foruma.

Naslov podforuma je "ostali avtomobili" če še nisi opazil in tema govori o pasatu.

Kam sem po tvojem mnenju paše "VTEC je zakon"?

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 03 avg 2008 14:39

rkajtn je napisal/-a:Pri navori pa sta ista samo da pasat ma 1.8T 155nm kot pa vti z 153nm 1.6 brez T!!Vem pa da je passat bolj udoben avto.
VTEC je zakon!!

lp

:D :D :D :D

oprosti tu si se pa malo zmotil,pri navoru je kar velika razlika Navor motorja: 210 Nm je pri VW-ju 1.8T :wink:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a rkajtn » 03 avg 2008 16:03

Ja mas prav rdeca strela!R type ti nebos dobenga nikamor presedo ce mislis da lahko ker si administrator!Ce ti kaj ne pase nerabis komentirat!Seveda pa sale tudi ne razumes!No kaj sem mislo povedat da vseeno ce ima 210nm navora nima za burek proti ek4 VTI ceprav ze z crx 110ps na 400m nisem imel problemov ki je bil sohc motor ter ne dohc!Saj nisem mislo nic slabega povedat o 1.8T samo malo more biti bolj zanimivo!!No glede konce pa je tak tam bi se pa ze odpeljal dalje z 1.8t proti 1.6 110ps sohc!Z vtijem sem pa sedaj najvecjo hitrost dosegel 240kmh na 8k rpm!Vec pa negre!!Saj je lepi passat ja samo pazi na turbino da je nebos zjebo z prehitrim ugasanjem avta ko ga bos zgal!!

lp

robi
Rdeča VTI
Uporabniški avatar
rkajtn
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 03 avg 2008 16:14

rkajtn je napisal/-a:Ja mas prav rdeca strela!R type ti nebos dobenga nikamor presedo ce mislis da lahko ker si administrator!Ce ti kaj ne pase nerabis komentirat!Seveda pa sale tudi ne razumes!No kaj sem mislo povedat da vseeno ce ima 210nm navora nima za burek proti ek4 VTI ceprav ze z crx 110ps na 400m nisem imel problemov ki je bil sohc motor ter ne dohc!Saj nisem mislo nic slabega povedat o 1.8T samo malo more biti bolj zanimivo!!No glede konce pa je tak tam bi se pa ze odpeljal dalje z 1.8t proti 1.6 110ps sohc!Z vtijem sem pa sedaj najvecjo hitrost dosegel 240kmh na 8k rpm!Vec pa negre!!Saj je lepi passat ja samo pazi na turbino da je nebos zjebo z prehitrim ugasanjem avta ko ga bos zgal!!

lp

robi

Motiš se, kolker vidim je vse preveč mlečnozobcev na forumu, ki počnejo sranje. Zgleda bo potrebna čistka.

Kar sem hotel povedat je da se začnite obnašat kot odrasli ljudje ne pa mali froci iz vrtca.

Držite malo te vaše hormone pod kontrolo in debatirajte normalno kot ljudje.

Tule je podforum o ostalih avtomobilih in ne od hondah. Imaš malo morje podforumov, ki so vsi posvečeni Hondi. Tam se pa deri "VTEC je zakon".

Če pa misliš še malo bencina na ogenj prilivat pa kr izvoli.

To vzami kot opozorilo. Novega več ne boš dobil.

Dosti vas imam. Če ostali nočejo nič ukrenit bom pa jaz.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a CupraR » 03 avg 2008 17:17

rkajtn je napisal/-a:Ja mas prav rdeca strela!R type ti nebos dobenga nikamor presedo ce mislis da lahko ker si administrator!Ce ti kaj ne pase nerabis komentirat!Seveda pa sale tudi ne razumes!No kaj sem mislo povedat da vseeno ce ima 210nm navora nima za burek proti ek4 VTI ceprav ze z crx 110ps na 400m nisem imel problemov ki je bil sohc motor ter ne dohc!Saj nisem mislo nic slabega povedat o 1.8T samo malo more biti bolj zanimivo!!No glede konce pa je tak tam bi se pa ze odpeljal dalje z 1.8t proti 1.6 110ps sohc!Z vtijem sem pa sedaj najvecjo hitrost dosegel 240kmh na 8k rpm!Vec pa negre!!Saj je lepi passat ja samo pazi na turbino da je nebos zjebo z prehitrim ugasanjem avta ko ga bos zgal!!

lp

robi

Lej se enkrat ti bom napisal, primerjaj avto ki ima isto razmerje moč/težo. Passat je itak težka gajba.
En Golf IV 1.8T 150ps je čisto primerljiv z Civicom 6G VTI. Zmogljivosti so skor identične.

In kolk maš konjev pr VTI-ju da gre 240 :lol: :lol: za tako realno brzino jih kr treba met enih 220+ps. Mal števc laže :lol: :lol:

Noben ne forsira nobene znamke. Samo eni pač znamo objektivno nekaj ocenit, eni ste pa pač hondaši, ki ste vedno hitrejši čeprav tist zravn tebe mim pade :lol: :lol:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 03 avg 2008 17:28

CupraR je napisal/-a:
Lej se enkrat ti bom napisal, primerjaj avto ki ima isto razmerje moč/težo. Passat je itak težka gajba.
En Golf IV 1.8T 150ps je čisto primerljiv z Civicom 6G VTI. Zmogljivosti so skor identične.

In kolk maš konjev pr VTI-ju da gre 240 :lol: :lol: za tako realno brzino jih kr treba met enih 220+ps. Mal števc laže :lol: :lol:

Noben ne forsira nobene znamke. Samo eni pač znamo objektivno nekaj ocenit, eni ste pa pač hondaši, ki ste vedno hitrejši čeprav tist zravn tebe mim pade :lol: :lol:
:twisted: :twisted: edino pametno povedano :wink:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a H-fan » 03 avg 2008 18:10

ta 1.8 T motor je čisto dober glede na to da so jih vgrajevali v avto octavije RS pa do audija S3. tko da ta motor ima potencjala še in še.
Mam Hondo in nisem hondaš!?
Uporabniški avatar
H-fan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 03 avg 2008 18:14

H-fan je napisal/-a:ta 1.8 T motor je čisto dober glede na to da so jih vgrajevali v avto octavije RS pa do audija S3. tko da ta motor ima potencjala še in še.

Sam najbrš veš da to niso identični motorji :lol: se pa strinjam rezerve je velik :D za začetek počipat na 190 pa bo 8)
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov