facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Renault megane RS 250 cup

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a R type » 25 apr 2010 16:27

JapanZek je napisal/-a:vredu jue R Type dovol si smetil. dam ti za tole vse prav zdj pa nehajva blatit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne rabiš mi dat za vse prav.

Vsa debata je šla na končno hitrost, kjer dejansko imam prav. Tukaj kaj dosti filozofirat ne moreš.

Kakšni so pa občutki med vožnjo je pa druga stvar.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 16:33

JA pismu če maš prav, kaj naj? Jst pač ne vem kako so odstopanja na hondah in meganih, vendar kokr sva ugotovila na PM, teža ter vstrajnik megana 1,6 naredita neuporabnega. In mislim da ko te to razočara, ti je vseeno kaka je končna hitrost. Ampak glavno tu pa je to da smo naredl zdj eno stran OT. Upam da bodo admini popucal za mano :oops: No ko si se pohvalil, mi boš zrihtal testno vožnjo s tole zverino? :P
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 apr 2010 16:34

Meni so pa zanimiv "fail" na teh novih meganih brisalci. Sicer imajo pant, ampak jih ne gre dvignit za več kot cm ali dva, ker se zataknejo ob havbo. Torej kako se menja metlice in pere vozilo? :lol:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 16:47

aja pa kak je s tem katalizatorjem. jst ko sem dobil od asistence tega novega megana so mi že v štartu rekli: tiso kar vam bo ropotalo spodaj, to je serisjka napaka, da nas ne boste slučajno v strahu klicali. No ko sem vžgal avto sem takoj vedel o čem so mi govoril. Baje udarja pleh od katalizatorja ob katalizator al nekaj takega. Ropota pa res tko nagravžno, da pomojem vsak novi kupec že kaj kmalu pelje avto na servis.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a R type » 25 apr 2010 16:51

JapanZek je napisal/-a:aja pa kak je s tem katalizatorjem. jst ko sem dobil od asistence tega novega megana so mi že v štartu rekli: tiso kar vam bo ropotalo spodaj, to je serisjka napaka, da nas ne boste slučajno v strahu klicali. No ko sem vžgal avto sem takoj vedel o čem so mi govoril. Baje udarja pleh od katalizatorja ob katalizator al nekaj takega. Ropota pa res tko nagravžno, da pomojem vsak novi kupec že kaj kmalu pelje avto na servis.

Ja kva, Renault pač, če bi bil tako kvaliteten kot Honda zakaj bi sploh rabli Hondo. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 16:57

No tudi honda ni več baje to kar je bila. Zna met tut kake brezvezne ropotanja in serijske napake. Pa čričke v plastiki imajo tako nove honde kot renoji, edino da pri renoju včasih tkao poči, da misliš da bo avto razpadel :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 25 apr 2010 18:52

G-4S je napisal/-a:Meni so pa zanimiv "fail" na teh novih meganih brisalci. Sicer imajo pant, ampak jih ne gre dvignit za več kot cm ali dva, ker se zataknejo ob havbo. Torej kako se menja metlice in pere vozilo? :lol:

haha to pa nisem vedel :D moram čimprej posredovat to enemu renault fanu :lol: :lol: :lol: sicer pa brezveze se tuki kregate katera znamka bolje gre. Probajte preprosto it na Avto.net izberite željeno znamko in izberite moč motorja nad 300KM.... :lol: :lol: :lol: :lol: ne najde mi niti ene honde in renaulta tak da... :D (to da ni vse v konjih pa tudi vem, je treba met tudi kaj navora če se hočeš normalno peljat :wink: )
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a R type » 25 apr 2010 19:02

LJ-GT28R je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a:Meni so pa zanimiv "fail" na teh novih meganih brisalci. Sicer imajo pant, ampak jih ne gre dvignit za več kot cm ali dva, ker se zataknejo ob havbo. Torej kako se menja metlice in pere vozilo? :lol:

haha to pa nisem vedel :D moram čimprej posredovat to enemu renault fanu :lol: :lol: :lol: sicer pa brezveze se tuki kregate katera znamka bolje gre. Probajte preprosto it na Avto.net izberite željeno znamko in izberite moč motorja nad 300KM.... :lol: :lol: :lol: :lol: ne najde mi niti ene honde in renaulta tak da... :D (to da ni vse v konjih pa tudi vem, je treba met tudi kaj navora če se hočeš normalno peljat :wink: )

Nič ne rabiš posredovat. Vedo že lep čas če spremljaš forume. :lol:

Kontakt, vklopiš brisalce in kenslaš kontakt ko so na vrhu.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

Re:

OdgovorNapisal/-a simont » 28 apr 2010 22:32

G-4S je napisal/-a:
SilverCRX 98` je napisal/-a:
simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....

4x si naredil quote..
brisi preden bo tebe kdo...
lp

Too late. Se vidimo čez 24h.

Je pa dolgih teh tvojih 24 ur..................4 dni.......
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Uporabniški avatar
simont
Uporabnik

Kraj: primorska-dolenjska

Re:

OdgovorNapisal/-a simont » 28 apr 2010 22:35

JapanZek je napisal/-a:Torej moj Type-R je samo za noret po tem takem? :shock: Zakaj mi nisi to prej povedal. Jst se pa vozim z njim na kufe, v službo, po nakupih ter celo v MB se peljem z njim. Šment :shock:

Bi se pa rad enkrat s kakim športnim renojem peljal, ker me res zanima kaki so renojevi športniki. Upam da ni tako kot pri normalnih civilnih renojih, ker zdj vozim 115hp novega megana in se avto prav matra da pride do 180km/h. :?

Ja točno tako.................kaj boš rekel da je tisti avto udoben za se vozit..............da greš na pot in narediš 400 kilometrov na šus in stopiš ven spočit ter greš pol še na poslovni razgovor.................pa ne pozabi da te pol čaka še pot domov
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Uporabniški avatar
simont
Uporabnik

Re: Renault megane RS 250 cup

OdgovorNapisal/-a UrosS » 06 maj 2010 15:42

za to se kup mercedesa, pa maš gmah :D
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a simont » 13 maj 2010 19:07

UrosS je napisal/-a:za to se kup mercedesa, pa maš gmah :D

Ja..........in kaj pravim jaz,kot to da je taki avto le za mal noret okol in pol sest v normalni avto.
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Uporabniški avatar
simont
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 22 maj 2010 18:37

simont je napisal/-a:
UrosS je napisal/-a:za to se kup mercedesa, pa maš gmah :D

Ja..........in kaj pravim jaz,kot to da je taki avto le za mal noret okol in pol sest v normalni avto.

Nimajo vsi ljudje poslovnih poti redno na jedilniku. Nekateri se furamo vsakodnevne vožnje na krajših relacijah.

Poanta je naslednja. Če malo spremljaš promet in dogajanje na ljubljanski obvoznici potovalni krozeri, kot je recimo moj BMW postajajo neuporabni. Zadnje čase večino časa stojim v kolonah, se vlačim okoli in rabim od zaloga do viča od 45 minut do 1 uro. :x

Zadnje čase sem se začel čez mesto vozit. Sem prej tam. Ampak moj osmak en mara mesta, kar je logično.

Pač časi se spreminjajo in tudi če nočem jih bom pač moral sledit. Visoke cene goriva, in kolone vseposod ter redko opravljanje dolgih tur mi nakazujejo da moram kupit avto z manjšo porabo. Pa če tudi mi to ne diši me bodo razmere prisilie na to.

In kako kupiš avto, ki je zmogljiv in ima manjšo porabo (sploh v mestu) pa da ni dizl (ki se ga bom izogibal dokler se bo dalo)? Pač kupiš eno malo petardo. Torej golf klasa in navzdol. Recimo Megane RS je v mestu stop and go prometu neprimerno bolj varčen kot moj osmak, na koncu še da od sebe konkretno moč. Ali recimo kak Mini Cooper S etc.

Jah potovat po avtocestah v udobju in miru se sliši zanimivo, ampak danes postaja utopija.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost