Moderator: Blue Angels
PiLLLe je napisal/-a:Jst vem za eno boljso masinco in sicer Lancia by Ferrari, sam je proklet makaronar noce prodat, jo ma razstavljeno kot eksponat, kda je iz zlata![]()
![]()
Honda_S2000 je napisal/-a:robi, na tem forumu so samo hondaši in če rečeš karkoli obratno kot je honda greš na počitnice... na žalost.
lep bravić. zanima me koliko te je stalo barvanje.
zanimivo pa mi je da je ta motor tako težko najt. jz ki sem tako na blef iskal sem jih kr neki najdel.si gledal sploh po italiji?
lp
Dejch je napisal/-a:Machina veloce
Dobr projekt, sam kaj k je to spet FWD.Za take konje je pac bolje met AWD, ce ze ne RWD. Sej ne recm, na dragih bo tole trgal.
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Esi rulz, leti ko pes pa dela in dela in dela ...
robi-crx je napisal/-a:svaka čast,glede primerjave hond in fiata,ali bilo katerega drugaga avta,pa mislim da z nobeno drugo znamko ni tolko težav kakor s hondo in njihovimi ESi motorji,pa rečite kar čte,ampak tak je,pa tudi če samo zaradi hladilnika,zakaj pa niso potem že v tovarni dali večjega,sram jih bilo,tako da to kar počnete ter zaničujete vse druge znamke ni niti malo odraslo,kvečjemu otročje,dejte mal realno razmislit
sicer je pa res vse je odvisno od tega kako lastnik dela,oz. kaj lastnik počne z avtomobilom
jao počas mi gre že na penis honda to,honda ono
CRXesi je napisal/-a:robi-crx je napisal/-a:svaka čast,glede primerjave hond in fiata,ali bilo katerega drugaga avta,pa mislim da z nobeno drugo znamko ni tolko težav kakor s hondo in njihovimi ESi motorji,pa rečite kar čte,ampak tak je,pa tudi če samo zaradi hladilnika,zakaj pa niso potem že v tovarni dali večjega,sram jih bilo,tako da to kar počnete ter zaničujete vse druge znamke ni niti malo odraslo,kvečjemu otročje,dejte mal realno razmislit
sicer je pa res vse je odvisno od tega kako lastnik dela,oz. kaj lastnik počne z avtomobilom
jao počas mi gre že na penis honda to,honda ono
1. Pohvale za res lep projekt roadkingu22![]()
2. Robi crx ne rečem, da so Esi mašine neki ful zanesljive ampak če se stvar redno servisira ni nekih problemov jst sm z mojo naredu že cca 80 000 km pa za zdej res morm rečt, da mehanika deluje 100 %. Če maš pa ti take probleme z esijem zakaj ga ne prodaš oz. zamenjaš al kokr koli.... Pa brez zamere prosim samo logično razmišljam
3. Jst tudi ne maram, da se stalno hvali in graja ene in iste znamke-stvari
je pa tudi to res, da smo na HONDA forumu
![]()
Prav zanima me kaj menijo o Alfah na Alfa forumu(clubu)...
robi-crx je napisal/-a:ni nobene zamere,hladilnik je premali,tako da ob priliki le menjaj,so imeli že težave s tem,ti bodo tudi dopisali,drugače pa jaz sem tretji lastnik mojega avtomobila,prva je bila ženska sedaj stara malo čez 50 let v Nemčiji,ga je imela kot drugi avto,drugi je bil Denis iz savinjske,tretji pa sem jaz,pa je avto bil v poraznem stanju,kilimetrov pa je imel ko sem ga jaz dobil 120k in to realnih,z vsemi računi od uradnega serviserja,tako da tudi servisi niso vse če ti ne znaš z avtom delat![]()
kot sem rekel lahko ga zakolješ v prvem nepremišljenem trenutku
hotel sem samo povedat da ne poveličujte toliko honde,res je vredu avto,ter ne ponižujte toliko drugih ki so ravno tako vredu,uničit se da pa vsakega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost