Moderator: Blue Angels
8000rpm je napisal/-a:lep pozdrav. želel bi sporočiti kritiko, ki se nanaša na samo preglednost foruma. V zadnjem času listam več različnih avtomobilskih forumov, ker pač kupujem nov avto. seveda je prva izbira honda, ampak gledam tudi druge. ta forum je od vseh, ki sem jih gledal najmanj pregleden in najtežje je iz njega dobit informacije o tem kar te pač zanima. ne vem zakaj nimate razčlenjenih podforumov glede na model avta?! (še sploh, ker honda nima veliko modelov - v primerjavi s kašnim bmw-jem ali recimo toyoto) pod forum splošno, pa si itak lahko vzamem dopust, da najdem spodobno temo o npr civicu 8gen. če bi iskal teme z iskalnikom foruma, bi verjetno prej našel recept za kanelone kot primerjavo med motorjem 2.2ctdi in 1.8 bencinar. v glavnem forum je koristen samo takim , ki ga obiskujete dnevno.
CRX_delsol je napisal/-a:Fora je v tem, da je precej starih tem, kjer je veliko koristnega napisanega in bi blo škoda, da to tone v pozabo. Načeloma sem za.
Samo tako stvar je treba mal bolj planirat. Se pravi, če bi vsak model imel svojo kategorijo, se potem tehnika, styling in tuning ukinejo.
Civic in CRX bi jaz združil, ker je ogromno stvari iz tehničnega vidika skupno. Potem imamo Accord, Integra, S2000. Tega je tudi veliko. NSX, in ostale exote bi pa dal pod Ostali modeli. Predstavitve avtomobilov in motociklov pomoje lahko ostanejo prav tako international fans.
Vrni se na Težave, predlogi glede foruma
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost