Original-One je napisal/-a:Ej alo jaz bom pisal kar jaz hocem razumes,tebi pa ce gre kaj v nos mi ga pa lahko potegnes.
In ja pravi hondas obozuje tale avto,ima dosti vec srca dirkastva, kot pa tvoj vesoljski cool,ki zgleda tak ko da bi prisel iz Star Wars-ov ven.
In ja 6let nazaj je bil tak avto na cesti za občudovat,ker so se zelo lepi primerki peljali po cesti kot je ta,ti pa ce nisi toliko razgledan in ce neznas obcudovat tut starejse avte in rad "nastopas" z to vesoljsko drisko pa izvoli,nekateri uzivamo v starih Hondah kokr nebi mogli v teh vasih/tvojem prenosnem sekretu.
HEHE SMEH. Tale debata ni na mojem nivoju. Men so tud vsec stare honde, ampak kovat u zvezde stara jajca je pa smešno. Nebi o tvojem avtu, k je vredn tok, kot moja 1 guma s feltno. Pa še mim padem kadar hočem, tko, da nebi o tem kok dirkaštva ma v seb LOL, kaj mu to pomaga, če NEDIRKAŠKA honda mim pade tvoje 25 let stare kante.
guess what, pa še po BT se pogovarjam zraven, medtem ko ti v svoji hardcore hondi, še babe ne morš pelat not, ne da bi švicala k bik
Očitno gre teb v nos, ker jst NASTOPAM s svojim avtom, kot rad poudarjaš
Bi ti tud ane?[/quote]
Aja pa še neki, k boš ti s svojim skretom pelu 1:48 grobnik, se mi pa jav.