facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

kaj se je tukaj zgodilo???;)

Vse kar je povezano s slikami.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a pero&civic » 28 apr 2009 17:16

ahiM-21 je napisal/-a:
EYEgor je napisal/-a:Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal! :evil:

Ob taki stvari se najprej upraš, kga si naredu da je do tega pršl? Pa povej da si star 18-20, pa da je to tvoj pru avto k je "res letu". Dobesedno pod kombi. Da si meu pa še alko u rit bi te pa jst lastnoročno za jajce ubesu! :evil:

Fantki ne se zajebavat z svojim življenjam, sploh pa ne z življenjam sopotnikov! Zdej boš pa reku "hvala bogu ni nobenmu nč". Kga pa če bi kdo umru al pa še slabi, če bi ostal invalid?

Kukr je Petrinko reku. Takoj uzet izpit pa prepovedat vožnjo za nadaljne 4-5 let.
Sej sm tud jst delu sranje na cest pa razbiu 3 avte totalka, sam nikol nism meu zraven nobenga. Pa sam enkat sm u enga druzga prletu.

Tko da če se hočte znuret se najprej naučte normalno vozit (jst sm rabu 4 leta, pa na nov sm izpit delu) pol si pa kupte avto s katerim se boste varno vozili po cestah. ne pa "SAM DA LETI"

LP

sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit

Jaz bi na tvojem mestu iskal javni prevoz, pa pustil avto.....
Uporabniški avatar
pero&civic
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Original-One » 28 apr 2009 17:40

pero&civic je napisal/-a:
ahiM-21 je napisal/-a:
EYEgor je napisal/-a:Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal! :evil:

Ob taki stvari se najprej upraš, kga si naredu da je do tega pršl? Pa povej da si star 18-20, pa da je to tvoj pru avto k je "res letu". Dobesedno pod kombi. Da si meu pa še alko u rit bi te pa jst lastnoročno za jajce ubesu! :evil:

Fantki ne se zajebavat z svojim življenjam, sploh pa ne z življenjam sopotnikov! Zdej boš pa reku "hvala bogu ni nobenmu nč". Kga pa če bi kdo umru al pa še slabi, če bi ostal invalid?

Kukr je Petrinko reku. Takoj uzet izpit pa prepovedat vožnjo za nadaljne 4-5 let.
Sej sm tud jst delu sranje na cest pa razbiu 3 avte totalka, sam nikol nism meu zraven nobenga. Pa sam enkat sm u enga druzga prletu.

Tko da če se hočte znuret se najprej naučte normalno vozit (jst sm rabu 4 leta, pa na nov sm izpit delu) pol si pa kupte avto s katerim se boste varno vozili po cestah. ne pa "SAM DA LETI"

LP

sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit

Jaz bi na tvojem mestu iskal javni prevoz, pa pustil avto.....

Ali pa kupil enega cestaka :twisted: :twisted:
Boosted K20
Uporabniški avatar
Original-One
Uporabnik

Kraj: Metropola

OdgovorNapisal/-a shorty » 28 apr 2009 20:35

Jest bi pa na tvojmu mestu mal pameti uporablu ko sem na cest pa pač mal vozu po omejitvah...pa si vsake tolk časa prvošu dirkanje po kakem Racelandu alpakej...da se mal tm zdivjaš in ti je pol dost bl navadn vozt po cest ;) Bo ceneje kot pa avte naprej "nove" kupovat.
Sploh ni važn avto...sam daj old school 8)

Hitrosti dajemo ime....:D
Uporabniški avatar
shorty
Uporabnik

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a bartol » 28 apr 2009 22:10

hvala bogu da ste vsi celi. :shock:
imeli ste sreco vecjo kot pamet. :evil:
se dobru da je honda tok nizka da se je spravila pod kombi:lol: :lol:

no pa pamet v roke.
Uporabniški avatar
bartol
Uporabnik

Kraj: lozn bodn

OdgovorNapisal/-a EYEgor » 29 apr 2009 06:42

@ahiM-21: Prosim da od sedaj naprej na vseh radijih objaviš da greš na cesto da se jst takrat odmaknem. Ker mam pa velik raj svoj življenje kukr pa da se u mene zaleti en norc pa da se pol hval da jerazbiu "že" 5 avtov v 5ih letih
Uporabniški avatar
EYEgor
Uporabnik

Kraj: Raj na zemlji

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 29 apr 2009 08:42

EYEgor je napisal/-a:@ahiM-21: Prosim da od sedaj naprej na vseh radijih objaviš da greš na cesto da se jst takrat odmaknem. Ker mam pa velik raj svoj življenje kukr pa da se u mene zaleti en norc pa da se pol hval da jerazbiu "že" 5 avtov v 5ih letih

Poleg tega, da očitno nima občutka kaj je primerno in kaj ne, da ne loči hitre od nore vožnje, je zgleda tudi nesposoben voznik -> nesposoben nor voznik to ti je kombinacija (kamikaza) :?.

Oprosti ahiM-21 ampak (če ne nakladaš) upam, da si zadnjič naredil izpit oz. mogoče te pa prijavimo pa da ti ga kar poberejo pa pogojno dajo, bo najbolje za vse.
LP
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 29 apr 2009 09:05

Upam, da se drugi učijo po tujih napakah oz. neumnostih.
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 29 apr 2009 10:40

a si kej z zllaretom v sorodu? :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 29 apr 2009 15:58

zaradi takih kot je on imam jaz ta teden polovico deklet iz sobotne nesreče v ambulanti na pregledu. še delat morm več zrt takih kot si ti! :x
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 29 apr 2009 17:03

Tigercek je napisal/-a:
JapanZek je napisal/-a:zaradi takih kot je on imam jaz ta teden polovico deklet iz sobotne nesreče v ambulanti na pregledu. še delat morm več zrt takih kot si ti! :x

Zdravniška je pa težka, a ne zeko :?: :wink:

dons sploh. dan pred dopustom pa taki kreteni v ambulant. en me nadera u prazn, drug mi hod usak dan (hipohonder), tretji pa pride dons k je bil učer naročen in mi laže u fris (baje ga je križ bolel pa učer ni mogu :lol: :lol: :lol: :lol: ).... skratka norišnica :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 29 apr 2009 19:15

kje je tocn kraj te nesrece?
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a Al » 29 apr 2009 20:02

okolica Pijave Gorice!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

Kraj: Slivice-Koper

OdgovorNapisal/-a UrosS » 29 apr 2009 22:21

a ste šli iz kivija? :lol:
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a Al » 30 apr 2009 00:05

u bistvu so šli ja! Sam ne vem a v kivija al iz kivija vsekakor tam so bli! :wink: :D
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

Kraj: Slivice-Koper

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 30 apr 2009 13:06

To je pa blizu mene. Fantje ne se zajebavat, če kdo od vas pijanc rejsrjev prleti u mene al a pa mojo ženo vam ne bo fajn.
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

OdgovorNapisal/-a jero_slo » 30 apr 2009 15:25

dobri ste ej. :wink:

jest se še po avtocest ne upam tok, k nevem a mi bo ksn mal zavil levo, ne pa po navadni cesti :evil:

sicer pa po slikah vidm da si mel savo S3 gumo gor :lol: nevem če bi se jest s tako gumo upol tok pelat :wink:
Uporabniški avatar
jero_slo
Uporabnik

Kraj: vrhnika

OdgovorNapisal/-a Roman » 30 apr 2009 15:35

Swiftman je napisal/-a:To je pa blizu mene. Fantje ne se zajebavat, če kdo od vas pijanc rejsrjev prleti u mene al a pa mojo ženo vam ne bo fajn.

vzel meni iz ust :wink:
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 30 apr 2009 15:53

Zarad takih pacientov cenim svoj kombi ki tehta 5ton skupaj z materialom,tko da kr zaleti mi se v rito,ti bom ob tem se scentriral gumo :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 30 apr 2009 16:22

Roman je napisal/-a:
Swiftman je napisal/-a:To je pa blizu mene. Fantje ne se zajebavat, če kdo od vas pijanc rejsrjev prleti u mene al a pa mojo ženo vam ne bo fajn.

ja mu ne bo dobro, ce bo vama dobro..
tule je pac bila sreca da je voznici kombija "bilo" dobro..
mislim da v kakem "famaly" avtu nebi bilo tako..
tak da ne vem, ce bi vidva kaj ustvarjala po taksnem creshu..
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a Roman » 30 apr 2009 17:06

SilverCRX 98` je napisal/-a:
Roman je napisal/-a:

ja mu ne bo dobro, ce bo vama dobro..
tule je pac bila sreca da je voznici kombija "bilo" dobro..
mislim da v kakem "famaly" avtu nebi bilo tako..
tak da ne vem, ce bi vidva kaj ustvarjala po taksnem creshu..
lp

vidim da rad zakompliciraš stvari :roll:
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Slike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost