ahiM-21 je napisal/-a:EYEgor je napisal/-a:Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal!![]()
Ob taki stvari se najprej upraš, kga si naredu da je do tega pršl? Pa povej da si star 18-20, pa da je to tvoj pru avto k je "res letu". Dobesedno pod kombi. Da si meu pa še alko u rit bi te pa jst lastnoročno za jajce ubesu!![]()
Fantki ne se zajebavat z svojim življenjam, sploh pa ne z življenjam sopotnikov! Zdej boš pa reku "hvala bogu ni nobenmu nč". Kga pa če bi kdo umru al pa še slabi, če bi ostal invalid?
Kukr je Petrinko reku. Takoj uzet izpit pa prepovedat vožnjo za nadaljne 4-5 let.
Sej sm tud jst delu sranje na cest pa razbiu 3 avte totalka, sam nikol nism meu zraven nobenga. Pa sam enkat sm u enga druzga prletu.
Tko da če se hočte znuret se najprej naučte normalno vozit (jst sm rabu 4 leta, pa na nov sm izpit delu) pol si pa kupte avto s katerim se boste varno vozili po cestah. ne pa "SAM DA LETI"
LP
sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit
Jaz bi na tvojem mestu iskal javni prevoz, pa pustil avto.....