facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Vabimo vas na 4. JAPmeet, srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZI

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Blue_Dragon » 14 jun 2009 15:01

Moj prvi JapMeet in je bil čist hud!!!! Zmaga! En velik plus od mene!

edin motil me je, če si se šel slikat na drug konc parkirišča pa pol nazaj nisi mogu pridt ker se baje ni smelo več avtu v gornje nadstropje spuščat :S ko bi vsaj nazaj pršu pa isti poti po zgornjem štuku. Mogu si it en štuk nižje okol pa spet gor v zgornji štuk... ampak ok, smo se zmenil sm pršu nazaj gor.

Prašanje: Zakaj se ni smelo po 19. uri v zgornji štuk????

...drugače pa kot so že drugi opisal in napisal... ZAKON BLO!!!!! :D:D:D:D
------- ------ ----- ---- --- -- -
SunLight Yellow... 1999... EJ9
ブルードラゴン
- -- --- ---- ----- ------ -------
Uporabniški avatar
Blue_Dragon
Uporabnik

Kraj: Cerknica

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 15:05

CupraR je napisal/-a:P. sm mogu zatežit za plac, da ti vsaj roko dam :lol:

Alex pa res legenda, škoda da mu niso pustil da "zmaga" :lol: :lol: itak bi dal pol lento napej :lol: :lol:

Sam un fotr z Ludo je bil pa res đek, takoj je začel pametovat, zakaj un SS tm dela na jap mettu :lol: :lol:

ma dj ta fotr je debil. res ga je lahk sram. pride gor, ne plača ustopnine, dela črte, za katere je blo rečen v pravilih da se jih ne sme, pol pa še nazaj jezika. pol je pa varnostnik pršu mu je pa reku: gosopod gospod zaprite tega fanta u zapor.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: drugaš pa SS je bil pač tam zto ker so ga meli rastavljalci za poliranje in tudi to je naša stvar keri avti so gor, ne pa enkega fotra ki hoče da ga vsi gledajo kako je hud k še burn out-a ne zna nrest :roll: :roll: :roll:

mato zupan je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:Sam un fotr z Ludo je bil pa res đek, takoj je začel pametovat, zakaj un SS tm dela na jap mettu :lol: :lol:

S kakšno Preludko? Jih je blo vsaj 6.

ja te takrat še ni blo. bal je grafitna s podalški če se ne motim, pa en glup fotr jo je mel.

Blue_Dragon je napisal/-a:Moj prvi JapMeet in je bil čist hud!!!! Zmaga! En velik plus od mene!

edin motil me je, če si se šel slikat na drug konc parkirišča pa pol nazaj nisi mogu pridt ker se baje ni smelo več avtu v gornje nadstropje spuščat :S ko bi vsaj nazaj pršu pa isti poti po zgornjem štuku. Mogu si it en štuk nižje okol pa spet gor v zgornji štuk... ampak ok, smo se zmenil sm pršu nazaj gor.

Prašanje: Zakaj se ni smelo po 19. uri v zgornji štuk????

...drugače pa kot so že drugi opisal in napisal... ZAKON BLO!!!!! :D:D:D:D

ker je bilo od takrat naprej zaston ;) edin k je gor pršpu ej bil ta ata, k je mil dolg jezk. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Aly » 14 jun 2009 15:13

Pa ma kdo kakšno sliko od tega ata? Men nič jasno kaj se to dogajalo, zgleda sem prej ušel.

Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 15:15

Aly je napisal/-a:Pa ma kdo kakšno sliko od tega ata? Men nič jasno kaj se to dogajalo, zgleda sem prej ušel.

Lp,Aly

mah nič se ni dogajal, sam svoje sm mu povedu. :lol: :lol: :lol: blo je pa to okol 19:30. pomoje te ni blo več....

ste vidli ta strup na japmeetu? to pa je bil suprajs 8)
Slika
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a ales. » 14 jun 2009 15:37

JapanZek je napisal/-a:
Aly je napisal/-a:Pa ma kdo kakšno sliko od tega ata? Men nič jasno kaj se to dogajalo, zgleda sem prej ušel.

Lp,Aly

mah nič se ni dogajal, sam svoje sm mu povedu. :lol: :lol: :lol: blo je pa to okol 19:30. pomoje te ni blo več....

ste vidli ta strup na japmeetu? to pa je bil suprajs 8)
Slika

sam ko mu je rekla a grema dragi se je pa tut takoj spoku še vedu ni kam more peljat lolek kaj ti bo gtr če maš dobro ***** hehe
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 14 jun 2009 15:41

kaj to si mislu strup za moj avto ne? mal ga je sicer sam na levi za videt, ampak to je to :twisted: :twisted: :twisted:
no tole je blo res hudo, bil je pa nek jaki ženskar, če ni one babe kr kupu za zraven...ubogu jo je pa kok kak pesek....morm pa priznat, da če bi js mel tako, bi tut skaku ko zajc za njo...pa ne sam za njo :lol:
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

Kraj: Slovenia-Celje

OdgovorNapisal/-a ales. » 14 jun 2009 15:44

xxxxxxxxx je napisal/-a:kaj to si mislu strup za moj avto ne? mal ga je sicer sam na levi za videt, ampak to je to :twisted: :twisted: :twisted:
no tole je blo res hudo, bil je pa nek jaki ženskar, če ni one babe kr kupu za zraven...ubogu jo je pa kok kak pesek....morm pa priznat, da če bi js mel tako, bi tut skaku ko zajc za njo...pa ne sam za njo :lol:

pomoje je nebi js ubogu kr pomoje more pucat babe z avta tak ko js mušice iz svojga
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 14 jun 2009 15:59

verjetno maš tut to prav, hehe :P :lol:

Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 14 jun 2009 16:18

Aja jz sm šel prej domov,tko da nism vidu tega ata :lol:

Drgač pa res svaka čast organizatorjem,lepo ste uštimal.

Lp
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

Kraj: russia

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 14 jun 2009 16:33

sej ta avto je bil tam ob 4 že sigurno, je pa res, da je kr kmalu tut odšel...

Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ales. » 14 jun 2009 16:42

ma ata je bil res mal preveč pogumn z zelo malo vozniškega znanja sam kaj pa pol ko je z ss delal kroge gor je blo pa vredu sej ne rečem sam tist 1 kvadrat za brnaut bi lahk pustil hehe
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 14 jun 2009 20:18

Ana je napisal/-a:mah fajt... brezveze. :P
tale jap meet je res uspel. nej bo še čimveč takih 8)

roky, a se že kej manj pozna obris očal? :lol: :lol:

pa ne mal, najbol da me nj kšn užge pa nrdi slivo okol oči da ne bo belo :lol:
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 20:38

ales. je napisal/-a:ma ata je bil res mal preveč pogumn z zelo malo vozniškega znanja sam kaj pa pol ko je z ss delal kroge gor je blo pa vredu sej ne rečem sam tist 1 kvadrat za brnaut bi lahk pustil hehe

tist sm pa dovolu. gre za to da bi mi dal prav pa bi se nehala kregat, ne pa d mi je nazaj sikal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a s1m0n » 14 jun 2009 22:03

Blo je ql...mogoče celo malo prevroče. No saj smo imeli heinekena (sem iskal alex-a, da mu ponudim enega pa je bil vedno preveč zaposlen ali pa jaz nisem imel piva pri roki....za lase ga pa nisem mogel pocukat :lol: ). Japanzek me skoraj ni hotel poznati :x . Drugač pa lepo organizirano. Pa še GTR je bil zraven mojega avta parkiran (se mi je prov zdel :twisted: )
Uporabniški avatar
s1m0n
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 14 jun 2009 22:05

s1m0n je napisal/-a:Blo je ql...mogoče celo malo prevroče. No saj smo imeli heinekena (sem iskal alex-a, da mu ponudim enega pa je bil vedno preveč zaposlen ali pa jaz nisem imel piva pri roki....za lase ga pa nisem mogel pocukat :lol: ). Japanzek me skoraj ni hotel poznati :x . Drugač pa lepo organizirano. Pa še GTR je bil zraven mojega avta parkiran (se mi je prov zdel :twisted: )

hahaha,ja pocukaj me drugic za rokav,ce ne pa se samo zacni dreti heineken heineken,ali pa se bolje gres mim mene res na blizu pred glavo pa drzis heineken. :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 22:08

s1m0n je napisal/-a:Blo je ql...mogoče celo malo prevroče. No saj smo imeli heinekena (sem iskal alex-a, da mu ponudim enega pa je bil vedno preveč zaposlen ali pa jaz nisem imel piva pri roki....za lase ga pa nisem mogel pocukat :lol: ). Japanzek me skoraj ni hotel poznati :x . Drugač pa lepo organizirano. Pa še GTR je bil zraven mojega avta parkiran (se mi je prov zdel :twisted: )

pa kaj je no :P sj sm te vidu na začetku pa pozdravu, sam kak naj, če pa sm bil z drugimi stvarmi zaposlen....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a s1m0n » 14 jun 2009 22:16

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:

hahaha,ja pocukaj me drugic za rokav,ce ne pa se samo zacni dreti heineken heineken,ali pa se bolje gres mim mene res na blizu pred glavo pa drzis heineken. :lol: :lol: :lol:

No bom vedel za drugič. A Corono tut piješ? Ker včasih si namesto Heinekena privoščimo Corono :roll:
Uporabniški avatar
s1m0n
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a s1m0n » 14 jun 2009 22:18

JapanZek je napisal/-a:

pa kaj je no :P sj sm te vidu na začetku pa pozdravu, sam kak naj, če pa sm bil z drugimi stvarmi zaposlen....

Sj vem, da si mel velik dela...vrjetn si zašvicu fuŁŁ :twisted: . Morva se zment za kakšno pijačo, da kakšno rečeva.
Uporabniški avatar
s1m0n
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 14 jun 2009 22:19

alex, pozabu sm pol spet...še vedno maš v dobrem pir!!!

Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 14 jun 2009 22:23

tut zašvicu ja, sam najbl sm pa se opeku fuLL
Uporabniški avatar
JapanZek