ma dj ta fotr je debil. res ga je lahk sram. pride gor, ne plača ustopnine, dela črte, za katere je blo rečen v pravilih da se jih ne sme, pol pa še nazaj jezika. pol je pa varnostnik pršu mu je pa reku: gosopod gospod zaprite tega fanta u zapor....

drugaš pa SS je bil pač tam zto ker so ga meli rastavljalci za poliranje in tudi to je naša stvar keri avti so gor, ne pa enkega fotra ki hoče da ga vsi gledajo kako je hud k še burn out-a ne zna nrest

mato zupan je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Sam un fotr z Ludo je bil pa res đek, takoj je začel pametovat, zakaj un SS tm dela na jap mettu

S kakšno Preludko? Jih je blo vsaj 6.
ja te takrat še ni blo. bal je grafitna s podalški če se ne motim, pa en glup fotr jo je mel.
Blue_Dragon je napisal/-a:Moj prvi JapMeet in je bil čist hud!!!! Zmaga! En velik plus od mene!
edin motil me je, če si se šel slikat na drug konc parkirišča pa pol nazaj nisi mogu pridt ker se baje ni smelo več avtu v gornje nadstropje spuščat :S ko bi vsaj nazaj pršu pa isti poti po zgornjem štuku. Mogu si it en štuk nižje okol pa spet gor v zgornji štuk... ampak ok, smo se zmenil sm pršu nazaj gor.
Prašanje: Zakaj se ni smelo po 19. uri v zgornji štuk????
...drugače pa kot so že drugi opisal in napisal... ZAKON BLO!!!!!

:D:D:D
ker je bilo od takrat naprej zaston

edin k je gor pršpu ej bil ta ata, k je mil dolg jezk.