Moderator: Blue Angels
Akul je napisal/-a:Vozilo sem testiral, imel sem ga doberšnji del dneva. Naredil cca. 200km in lahko rečem da je 1.5 motor s 173kM slab. Vsaj meni. Če želiš kakšen konkreten premik, je avto glasen in tudi nič kaj poskočen. Ker ni bilo vinjete, sem se vozil po mestu in izven njega. Poraba pa 7.8l brez avtoceste. Z avtocesto bi bilo sigurno več. Mene ta motor ni prepričal, sedaj čakam če je avtomatk z 20kM kaj boljši.
Drugače pa vožnja, udobje, oprema in prostornost odlična. Tukaj nimam kaj reči. Če si CRV-ja ne bom kupil, bo to striktno zaradi prešvoh motorja.!
Akul je napisal/-a:Vozilo sem testiral, imel sem ga doberšnji del dneva. Naredil cca. 200km in lahko rečem da je 1.5 motor s 173kM slab. Vsaj meni. Če želiš kakšen konkreten premik, je avto glasen in tudi nič kaj poskočen. Ker ni bilo vinjete, sem se vozil po mestu in izven njega. Poraba pa 7.8l brez avtoceste. Z avtocesto bi bilo sigurno več. Mene ta motor ni prepričal, sedaj čakam če je avtomatk z 20kM kaj boljši.
Drugače pa vožnja, udobje, oprema in prostornost odlična. Tukaj nimam kaj reči. Če si CRV-ja ne bom kupil, bo to striktno zaradi prešvoh motorja.!
jamamoto je napisal/-a:Akul je napisal/-a:Vozilo sem testiral, imel sem ga doberšnji del dneva. Naredil cca. 200km in lahko rečem da je 1.5 motor s 173kM slab. Vsaj meni. Če želiš kakšen konkreten premik, je avto glasen in tudi nič kaj poskočen. Ker ni bilo vinjete, sem se vozil po mestu in izven njega. Poraba pa 7.8l brez avtoceste. Z avtocesto bi bilo sigurno več. Mene ta motor ni prepričal, sedaj čakam če je avtomatk z 20kM kaj boljši.
Pozdravljen
Jaz se tudi zanimam za crv. Praviš, da je motor slab. V kakšnem smislu. Ali je samo premalo močan, premalo prožen, so predolga prestavna razmirja? Kakšen avto sedaj voziš. Jaz imam civica 8 generacije, pa mi je res malo prešvoh. Ne bi rad kupil spet tako švoh avta, po drugi strani pa ne bi rad dajal preveč za bencin. Bom moral tudi jaz na testno vožnjo. Kje si ga testiral
eljuero je napisal/-a:No ja, to ni športni SUV, pač očitno spet ena splošno uporabna Honda, za športni pridih pa drugam.
Pospešek 9,2 sekunde, kar se deklarira na specifikacijah, pa ni ravno švoh podatek za poldrugo ton težki avto, razen če realnost kaže čisto nekaj drugega. Zakaj pa ima motor -9 KM napram civicu?
Da pa več žere kot civic pa je tudi logično.
M.P. je napisal/-a:Če bi Honda v CRV vgradila 300 KM motor, bi jih prodali samo dva do tri na leto, ker bi bila cena čez 50k EUR in jih spet ne bi kupovali. Nekateri ne bodo nikoli zadovoljni s tem, kar se dobi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov