No da malo obnovim temo.
Po dolgem času razmišljanja, sem se le odloču, da kupim to stvar....ampak sem se malo za=bal
Namreč ojačevalec sem montiral v mojga civic-a. Potreboval sm dobrih 5min. Res enostavno, Plug and Play varjanta. Namestil sm ga pa kar v predal na sovoznikovi strani.
Razlika prej/potem je občutna seveda. Zvočniki bolj "zadihajo".
No potem se je pojavil problem

..... Ko radijo navijem, začnejo ful utripat lučke na njem in čez neki časa radio mrkne in s5 se vžge. Itak, seveda. Povezava je zaporedna. ojačevalec pobere toliko, da radijo na koncu ne dobi nč, in mrkne takoj ku ga malo bolj naviješ.
To se mi je že dogajalo, ko nism mel ojačevalca, ampak ni bilo tko hudo.
V navodilih pa piše tko, da če ti tko dela, ni kriv ojačevalec temveč vezje avtomobila. No potem je moj kolega poklical enga mojstra, ki se ukvarja stem. Ko smo mu opisali težavo, je dejal da njemu, ki jih je zmontiral že nevem koliko, se ni nikoli zgodilo še kaj takega. Vsakega ko je sam montiral, je delalo super brez kakršnih problemov. Na koncu je še sam potrdil da je krivo napajanje.
Zgleda da civic 6.gen ima tisto vezje narejeno za samo stock foro ali pa ma kakšen omejevalec, ki ne prepusti večjega toka in potem pač sklopi, kar dvomim.

Kaj menite vi?
Zdj pa močno upam, da ga lahko vrnem nazaj u trgovino, ker mi nič ne pomaga. Lahko bi kaj predelal, in povezal drugače. Ampak nočem da neki vrtat lukenj, potegovat nove kable.... itd.
Če pa ne, bom ojačevalec prodal. Zanj sm dal dobrih 130€
No toliko o tem.
Na napakah se učimo.