Uporabnik
ALPINE KTP-445
Živjo!

1 question. Upam da sm zadel pravilen podforum :)
Sicer me zanima če ma kdo izkušnje s temle modulom: Alpine KTP-445
Fajn je, ker ga priključiš kar na original vezje avtomobila, in maš sprve 4x45w rms-ja. Temu cena tudi primerna :evil: :D

evo še linkiĆ >>> http://www.supersound.si/avtoojacevalci ... apter.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Upam da bo padu kakšen odgovor ;P hehe

Hvala! :)
Honda don't need V8 cause Honda got VTEC ;)

Civic EK3-Stock: http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=59107
Uporabnik
Re: ALPINE KTP-445
pove se kaj bos ti s tem modulom poganjal.original zvocnike ali kaj mocnejsega
Uporabnik
mam komponentne 16-ke. Mohawk 100w rms-ja :)

Uporabnik
potem bo teh 40W rms z tem ojačevalcem še vedno premalo, bi blo fajn klasičen fršterker vgradit pa vsaj 2x 80W rms
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabnik
aha... samo fora je u tem da nebi rad podiru pou avtomobila za povezat ojačevalec. :D
zato pač sprašujem, če ma kdo kakšne izkušnje znjim, ker ga enostavno priklopiš :)

Uporabnik
kaksen avto pa imas da je tok dela z kablovjem.ni neki bav bav.pac pa kupi spodoben amp in izkoristi zvocnike s takim powerjem :D
Uporabnik
No da malo obnovim temo.
Po dolgem času razmišljanja, sem se le odloču, da kupim to stvar....ampak sem se malo za=bal :(
Namreč ojačevalec sem montiral v mojga civic-a. Potreboval sm dobrih 5min. Res enostavno, Plug and Play varjanta. Namestil sm ga pa kar v predal na sovoznikovi strani.
Razlika prej/potem je občutna seveda. Zvočniki bolj "zadihajo".
No potem se je pojavil problem :evil: ..... Ko radijo navijem, začnejo ful utripat lučke na njem in čez neki časa radio mrkne in s5 se vžge. Itak, seveda. Povezava je zaporedna. ojačevalec pobere toliko, da radijo na koncu ne dobi nč, in mrkne takoj ku ga malo bolj naviješ.
To se mi je že dogajalo, ko nism mel ojačevalca, ampak ni bilo tko hudo.
V navodilih pa piše tko, da če ti tko dela, ni kriv ojačevalec temveč vezje avtomobila. No potem je moj kolega poklical enga mojstra, ki se ukvarja stem. Ko smo mu opisali težavo, je dejal da njemu, ki jih je zmontiral že nevem koliko, se ni nikoli zgodilo še kaj takega. Vsakega ko je sam montiral, je delalo super brez kakršnih problemov. Na koncu je še sam potrdil da je krivo napajanje.
Zgleda da civic 6.gen ima tisto vezje narejeno za samo stock foro ali pa ma kakšen omejevalec, ki ne prepusti večjega toka in potem pač sklopi, kar dvomim. :( Kaj menite vi?
Zdj pa močno upam, da ga lahko vrnem nazaj u trgovino, ker mi nič ne pomaga. Lahko bi kaj predelal, in povezal drugače. Ampak nočem da neki vrtat lukenj, potegovat nove kable.... itd.
Če pa ne, bom ojačevalec prodal. Zanj sm dal dobrih 130€ :roll:
No toliko o tem.

Na napakah se učimo.

Uporabnik
Probi dt notr močnejši akumulator pa boš vidu kaj se bo zgodil.Kolega je meu isti problem pa so nakonc ugotovil,da je biu prešvoh radio.Sam pol je usejn moru menjat akumulator ker je muska poberala preveč štroma :D
ModeratoR
Čisto laično razmišljanje ... zakaj pa ne spelješ plus kar direktno iz akumulatorja (seveda prek varovalke) na ta močnostni modul? Seveda je napetost v napeljavi radia namenjena samo radiu, uri in mislim da je to to, ojačevalec je pa le ojačevalec. Ne vem če sem te prav razumel, ampak če je preslaba napetost v original kablu ga pač spelji iz aku-ja, ali kaj? :?
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
A bi se dalo tole v Accorda zmontirat ? Kam so pa potem zvočniki vezani?
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabnik
Aly wrote:Čisto laično razmišljanje ... zakaj pa ne spelješ plus kar direktno iz akumulatorja (seveda prek varovalke) na ta močnostni modul? Seveda je napetost v napeljavi radia namenjena samo radiu, uri in mislim da je to to, ojačevalec je pa le ojačevalec. Ne vem če sem te prav razumel, ampak če je preslaba napetost v original kablu ga pač spelji iz aku-ja, ali kaj? :?
to tut jst misli. potegn direkt z akumulatorja + in je problem rešen. un tanki kabeljček ne more napajat radia in še ojačevalec zraven.
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabnik
se oproščam, ker nisem hitro odgovoril na vaše poste.
senzaj wrote:Probi dt notr močnejši akumulator pa boš vidu kaj se bo zgodil.Kolega je meu isti problem pa so nakonc ugotovil,da je biu prešvoh radio.Sam pol je usejn moru menjat akumulator ker je muska poberala preveč štroma :D
Smo probali....nč kj bulš :D
Aly wrote:Čisto laično razmišljanje ... zakaj pa ne spelješ plus kar direktno iz akumulatorja (seveda prek varovalke) na ta močnostni modul? Seveda je napetost v napeljavi radia namenjena samo radiu, uri in mislim da je to to, ojačevalec je pa le ojačevalec. Ne vem če sem te prav razumel, ampak če je preslaba napetost v original kablu ga pač spelji iz aku-ja, ali kaj? :?
Jaja, to je ena možnost. Samo sem se odločil da ne bom nič tikal.
Sem se pa še odloču, da ojačevalec prodam! Tko da tisti ki hoče ....double up your power... :D naj mi sporoči na PM. Prodam za 120€. Nov je 140€
2-3x testiran in to je to. :)
Prodajam tudi zato, ker bom dobil drugi avtoradio in zraven še ojačevalec. :)

Lp.

Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels