kemarkone77 wrote:Hja, nekak mi ne vlivajo preveč zaupanja to prižiganje lučk. Na prejšnji sedanki 2008 letnik mi v 11 letih ni prižgala niti ena sama lučka. Zgleda da Honda res ni več pojem kvalitete in zanesljivosti, ne vem. Zdej če se bo to non stop ponavljalo, ne vem kaj bom naredil.
Ko sem jaz to pod garancijo popravljal sem vse slikal in posnel, ker drugače mi niso verjeli. Da se ti LKAS in AKTIVNI TEMPOMAT izklopita je ponavadi nekakšna umazanija na senzorju oz. radarju ( spodnji del odbijača), to se dostikrat naredi v zimskem času, sneg.
Ne bom pozabil, ko mi je avto zaznal prepreko na cesti ( avtocesta, k sreči sem bil sam, med LJ in KRANJEM), lep sončni dan in mi avto kar naenkrat začne premzati sam od sebe. Usral sem se. Če bi bil kdo za mano bi bila neverjetna nesreča. K sreči ni bilo nikogar. Ampak ne bom pozabil, ko mi je ne Tomaž ko je bil na garanciji pri AC MOBILU rekel da niso bili izpolnjeni vsi pogoji za vožnjo. Pa ga vprašam kakšni pogoji pa ni vedel povedati. V glavnem avtocesta, ravna, lep sončen spomladanski dan, pred mano nikogar, za mano nikogar. Ampak izjava je bila niso bili izpolnjeni vsi pogoji za vožnjo. Da bi ga usekal čez žbable.