A ima še kdo težave pri posodobitvi navigacije? Na dveh računalnikih mi Garmin Express noče prenesti posodobitve na usb ključ. Začne prenašati normalno, potem pa se ustavi tam nekje na 18.4%, čeprav je placa dosti. Do zdaj sem že dvakrat posodobil po enakem postopku, z istim usb ključem.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
si brisal vse iz ključka? ponovno prenesi iz avta podatke in poizkusi (cca 7G).
težave so bile pred meseci (ni bilo karte SLO) in so uredili
D
D
ja, potem je ratalo...usb brez mape "garmin", nato v avtu še enkrat init usb, potem pa je preneslo gor, hvalakpecnik2 wrote:si brisal vse iz ključka? ponovno prenesi iz avta podatke in poizkusi (cca 7G).
D
1. Ko grem v Honda App Center mi reče da je na voljo posodobitev, kliknem.. error Failed to download. Avto je pvoezan na WiFI hotspot tako da internet bi moral met. Prvič mi je celo prišlo do 12% od takrat pa instant fail.
2. Obstaja sploh posodobitev sistemske programske opreme (firmware)? Ne vidim nikjer te opcije v menujih.
3. Android Auto mi ne zazna več čeprav je včasih to delalo. Imam nameščeno zadnjo verzijo aplikacije ampak ko priklopim na kabel.. se ne zgodi nič. Bom poskušal zamenjat USB kabel, druge ideje sploh nimam..
Če ma kdo kako idejo za omenjene težave se priporočam.
2. Obstaja sploh posodobitev sistemske programske opreme (firmware)? Ne vidim nikjer te opcije v menujih.
3. Android Auto mi ne zazna več čeprav je včasih to delalo. Imam nameščeno zadnjo verzijo aplikacije ampak ko priklopim na kabel.. se ne zgodi nič. Bom poskušal zamenjat USB kabel, druge ideje sploh nimam..
Če ma kdo kako idejo za omenjene težave se priporočam.
2. Ne, posodobitve niso OTA (over the air), to je sele v novejsih avtih (Jazz, Honda e). Na servisu ti lahko naredijo posodobitev (nimam pojma katera je zadnja verzija, za CR-V vem da jih je bilo precej).
@cen
1. Enkrat, bolj na začetku (2019) mi je celo ratalo posodobit via wifi dostopna točka...ampak mi je ta Honda app bolj brez veze; potem nisem več poizkušal
3. Android auto imam 6.4.6117 od začetka maja...par dni nazaj je še delalo
1. Enkrat, bolj na začetku (2019) mi je celo ratalo posodobit via wifi dostopna točka...ampak mi je ta Honda app bolj brez veze; potem nisem več poizkušal
3. Android auto imam 6.4.6117 od začetka maja...par dni nazaj je še delalo
Živjo Hondaši
A je kdo ze imel problem pri X generaciji,z pranjem žarometov. Meni kot se zdi ne dela več? Probal pritisniti na gumb ki je samo za pranje žarometov,kot tudi se ne prižge ko vklopis pranje stekla,help.Tnx
A je kdo ze imel problem pri X generaciji,z pranjem žarometov. Meni kot se zdi ne dela več? Probal pritisniti na gumb ki je samo za pranje žarometov,kot tudi se ne prižge ko vklopis pranje stekla,help.Tnx
Honda civic 1.5 sport 2018
Živjo,
a si preveril cevke in brisalce?
Lahko je vzrok tudi omenjeni motorček, varovalka ali pa kabli ...
Imaš mogoče sliko?
a si preveril cevke in brisalce?
Lahko je vzrok tudi omenjeni motorček, varovalka ali pa kabli ...
Imaš mogoče sliko?
Zgleda da je šlo za neko napako,se je popravilo samo od sebe ,tako da spet deluje BP
Honda civic 1.5 sport 2018
[quote="Shadow1980"]
Mislim, da to dela, če so luči prižgane. Prav tako ob pranju prednje šipe.
Mislim, da to dela, če so luči prižgane. Prav tako ob pranju prednje šipe.
Super.
Bi pa bilo dobro pogledati kontakte in ostale zadeve glede glede pranja.
Bi pa bilo dobro pogledati kontakte in ostale zadeve glede glede pranja.
1. A je kdo menjal črpaklo za gorivo pri 1.5 (vpoklic)...nekje sem bral, da imajo nekateri potem težave
2. A je imel kdo težave s klimo; meni po dobrih dveh letih ne hladi...upam, da je samo za dopolnit plin, čeprav je precej na hitro nehalo hladit
2. A je imel kdo težave s klimo; meni po dobrih dveh letih ne hladi...upam, da je samo za dopolnit plin, čeprav je precej na hitro nehalo hladit
Kolega je šel menjat kondenzator klime pod garancijo. Avto star tudi okoli 2 leti. Naj bi bila znana napaka da pušča.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Hladilnik klime sem menjal pod garancijo, ker je spustil. Avto je bil takrat star malo manj kot tri leta. Na servisu so povedali, da so menjali že nekaj hladilnikov na X generaciji Civic-ov.
Verjamem, te hladilniki so rak rana pri japoncih ; znanec ga je v 5 letih na Mazdi 6 menjal trikrat ; problema sta vodni kamen in poceni materiali iz Poljske.format wrote:Hladilnik klime sem menjal pod garancijo, ker je spustil. Avto je bil takrat star malo manj kot tri leta. Na servisu so povedali, da so menjali že nekaj hladilnikov na X generaciji Civic-ov.
Odkar Honda ni več proizvajana v Veliki Britaniji oziroma Angliji se pozna to tudi na kvaliteti in odnosu do strank v prodajno-servisni mreži.
Honda je do sedaj bila proizvajana v Angliji, glih ta trenutek nekje pa zapirajo v angliji fabrko. Zdej bojo pa hache delali v Indiani usa, limuzine pa v Kanadi.
Črpalka menjana lani. Razen bencinskega madeža pod avtomobilom v prvih dneh po menjavi, nobenih problemov.valiant wrote:1. A je kdo menjal črpaklo za gorivo pri 1.5 (vpoklic)...nekje sem bral, da imajo nekateri potem težave
Kondenzator klime menjan dva tedna nazaj (počil na kolenu). Znana napaka, menjano v garanciji brez vprašanj.
Živjo
Pri moji 2020 Sport + mi včasih ne deluje odklepanje, ko se primem za kljuko. Baterijo sem zamenjal. Ali obstaja kakšno spoznavanje ključa z avtom, da ga osvežim
Pri moji 2020 Sport + mi včasih ne deluje odklepanje, ko se primem za kljuko. Baterijo sem zamenjal. Ali obstaja kakšno spoznavanje ključa z avtom, da ga osvežim
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Information
Moderators