Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
No, v takem primeru pa res ne dobiš nazaj investicije, seveda... vedno je prisoten faktor tveganja...
(saj se ne razburjam, samo ne mi pisat gostilniških “rekla-kazala” neresnic.... ne bit tak kot zodd, ki ve vse o olju, celo več od japoncev, ki so avto naredili...)
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
ModeratoR
Protoncek, ze nekaj casa spremljam to tvoje prepričevanje vsakogar v "tvoje prav", na zadnjih dveh straneh te teme pa se mi zdi da si malo izgubil kompas.
Vsak ima svoje mnenje o vsem, vsak ima pravico s svojim avto delat kar je njemu zelja, in če se nekomu ne zdi plin primeren zanj in/ali ga ne želi, ali pa drugemu specifikacija na nalepki bolj merodajna kot nek podatek iz ene strani na internetu, ima vsak do tega pravico in prosim če se nehaš vtikovati v mnenje vseh in jih prepričevati v neke svoje poglede na to.
Vzemi to kot prvo opozorilo, predvsem zaradi nesramnosti do uporabnika @Zodd, ki si jo izrazil v zadnjem postu.
Naj se debata nadaljuje konstruktivno, in ne še naprej v smislu "tako je kot jaz recem, tako dolgo te bom prepriceval da bos videl da je res" .
Lep preostanek vikenda.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Aly wrote:Vsak ima svoje mnenje o vsem, vsak ima pravico s svojim avto delat kar je njemu zelja..
Ammm...tole ni čisto res. Če želiš "igrati po pravilih" in po potrebi uvaljavljati garancijo (ali kolanco) moraš delat, kar ti proizvajalec/serviser narekuje, ne pa "kar nekaj" po svoje.
Aly wrote:..in če se nekomu ne zdi plin primeren zanj in/ali ga ne želi..
Komentiral sem napačne trditve, da na dolgi rok škodi motorju, kar ob pravilni namestitvi in uporabi preprosto ni res.
Aly wrote:...predvsem zaradi nesramnosti do uporabnika @Zodd, ki si jo izrazil v zadnjem postu.
JAZ sem nesramen? Dejstvo je, da natanko to olje uporablja pol sveta, Zodd pa trdi, da ni pravo. Točno veš, da nima prav, zdaj sem pa JAZ nesramen? Ok, vzeto na znanje.
Aly wrote:Protoncek, ze nekaj casa spremljam to tvoje prepričevanje vsakogar v "tvoje prav"
To niso MOJI pogledi, niti "moj prav" ampak (za nekatere kruta) realnost.
Nimaš prav in napačno obtožuješ, ampak ker je Admin na forumih "bog i batina", to spoštujem, zato mi ne rabiš dajati nobenih "opozoril", se bom sam odstranil. Trajno. (joj, kakšen mir bo, ane?)

Adijo torej.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Uporabnik
Žlahtnik je vozil Cordobo na plin, mislim da vgrajeno ob nakupu s strani seata. Z avtom naredil 350k km, brez problemov. S prihrankom v porabi je dejansko za polovico prispeval k nakupni ceni avta. Sedaj vozi VW dizla in je mislil, da bo spet vozil poceni, poraba 8 litrov :)
Uporabnik
Ko bo serijski izpuh prerjavel, kar upam da bo čim prej, imam namen dat gor tegale magnaflowa, kaj menite bo v redu. Sploh ne najdem kakšnega drugega športnega izpuha katerega se da homologirat. Rad bi bolj globok zvok, ne prdenja.
https://www.magnaflow.com/products/1937 ... ust-system#" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=dSbqr5J9LWU" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
Izpuh zna držat 15 let bp :D
Kar se pa plina tiče, bi jaz precej rade volje vzel cng avto, vendar je izbira nikakva. Škoda octavia, golf... pa še to bojo ukinili, ker bi vsi delali EV. CO2 zakonodaja je izgleda prehuda. Kdo bi razumel...
ModeratoR
Dacio si pozabil :D :mrgreen:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Preberite pls naslov te teme. 2strani pa samo o olju in olju in olju. Mah civic je le avto.. ni to šivalni stroj.

Pa ne se pikat za brezvezne stvari tukaj. Forum je za to, da se najde rešitve, navodila, pomoč, no vsaj dokler sem sam vozil hondo, je to bilo tako.. zdaj pa ga prebiram, ker ne vem ali naj kupim tanovo type r ali naj kupim toyoto. . .
Pa to mislim da bom mogo privat poklicat par ljudi da mi iz prve roke povedo:) da ne bo spet machine gun zapel po textu ;).
WooP Woop Rider
Type-R Nighthawk Black Pearl FN2 2009 Ex.
Nissan Sunny 1.4 16V. 1994 Ex.
----
www.type-r.si
ModeratoR
Probaj eno in drugo,pa kar ti bo bolj ugajalo to kupi. Kaj bos klical druge naj ti recejo kaj naj kupiš,sam se odloči.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Ima kdo kakšne težave s sklopko na 1.5t ročnem menjalniku? Jst mam občutek, kot da je zače drset.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
portos wrote:Ima kdo kakšne težave s sklopko na 1.5t ročnem menjalniku? Jst mam občutek, kot da je zače drset.
Jaz sem zadnjč opazil pri hladnem motorju...potem ne več. Je pa na ženinem C3 isto, pa precej bolj, pa tudi samo pri hladnem motorju. Mehanik za C3 pravi, da ni nič narobe....

...aja pa tujih forumih za 1.5T sem tudi to opazil.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
Uporabnik
Res je, pr hladnem motorju se tu pa tam opazi. Pri segretem motorju ne opazim težav.
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
Uporabnik
portos wrote:Ima kdo kakšne težave s sklopko na 1.5t ročnem menjalniku? Jst mam občutek, kot da je zače drset.
Meni potresa že od novega. To sem takoj opazil. A misliš, dabi prijeli reklamacijo za to.
Kaj se piše po tujih forumih glede tega
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
Danes sem opazil, ko sem avto odklenil, da desna prednja luč nekaj visokofrekvenčno utripa. Ko sem ga užagal, je nehalo. Potem je v naslednjih 5 sekundah enkrat uzmugnila. Ker sem bil v garaži, sem to opazil.
Ali je kdo že opazil kaj takega?

Uporabnik
Danes sem opazil, ko sem avto odklenil, da desna prednja luč nekaj visokofrekvenčno utripa. Ko sem ga užagal, je nehalo. Potem je v naslednjih 5 sekundah enkrat uzmugnila. Ker sem bil v garaži, sem to opazil.
Ali je kdo že opazil kaj takega?

Uporabnik
Lahko je več vzrokov. najverjetneje pa je kaj zanič v napeljavi ali žarnicah.
Najbolje je da daš pregledati instalacijo.
Uporabnik
A ima gdo od vas password za developer mode na faceliftanem modelu? Kar sem na googlo nasel ni delovalo, so zgleda zamenjali password na faceliftanem ... Kernel verzija je 2019.

Je gdo od vas ze rootal ?
Uporabnik
Zdravo, zanima me, če je imel kdo slučajno probleme s sprednjimi parkirnimi senzorji, da na momente, vsake tolko časa piskajo v dežju, brez očitne ovire pred vozilom?
ModeratoR
Idi na Hondo, so pod garancijo menjavali sprednjo masko, tista dva senzorja v maski sta "po krivem" zaznavala ovito in piskala. Po menjavi maske je bilo porihtano.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
dark_veles wrote:Zdravo, zanima me, če je imel kdo slučajno probleme s sprednjimi parkirnimi senzorji, da na momente, vsake tolko časa piskajo v dežju, brez očitne ovire pred vozilom?
Na servisu zamenjajo črno plastiko pod garancijo, potem je OK.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels