Uporabnik
Re: Honda civic 10 gen 2017
Devil wrote:
Protoncek wrote:Če bo kdo vedel je to Devil...
Sicer se pa na moje opažanje luči še kmalu prižgejo. Na veliko avtih se dosti kasneje, predvsem pa je fino, ker se prižgo ob dežju(parkrat zaporedoma brisalci obrišejo pa se prižgo). Te funkcije večina avtov nima. Ne vem, zakaj se to ne uzakoni na nivoju EU... ščije kot pri norcih, ljudje pa z dnevnimi po cesti... :evil:
https://www.civicx.com/forum/threads/au ... ings.2301/" onclick="window.open(this.href);return false;
Protoncek wrote:Mene sicer moti, ker pri dnevnih zadnje niso prižgane.. Devil, se to (tudi) da "zrihtat" ?
to pa bi rekel da samo mehansko. Prevezat + od pozicije oz. dnevnih na zadnje.
Sem pogledal. Pri mojem je v menuju avtomatski prižig luči z vklopom brisalcev. Tukaj v forumu pa piše Auto interior Ilumination Sensitivity.
Tako, da ne bo nič. Isto kot z avtomatskim zaklepanenjem z oddaljenostjo več kot 2 m od avta ne bo nič. :nene: :nene: :nene:
Marš in honda in različni trgi :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba: :slaba:
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX

:rockon:
Uporabnik
Pozdrav

Pravkar posodabljam karto 2021

D :zakon:
ModeratoR
zodd wrote:

eno vprašanje, sej se dobi od k-tunerja in hondate? kakor vem imajo za 1.5Turbo motor vse možne mape?
ne razumem ravno vprasanja....
ce vzames k-tuner ali hondato, mas ze en vmesnik, pri optimizaciji/chiptuningu, ali pa pri reflashu, pa vse naredis na original racunalniku, brez dodatnih hardwareov.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
Zdravo.

Samo eno vprašanje. Mi lahko kdo prosim označi kateri del masle so vam menjali zaradi ropotanja klime? In kaj naj bi še menjali pod tovarniško garancijo.

Hvala vam :-)
Uporabnik
carterk wrote:Zdravo.

Samo eno vprašanje. Mi lahko kdo prosim označi kateri del masle so vam menjali zaradi ropotanja klime? In kaj naj bi še menjali pod tovarniško garancijo.

Hvala vam :-)
Meni so v garanciji menjali del maske zaradi park senzorjev, ker so se vklapljali brez potrebe v dežju. Za klimo pa se mi zdi, da menjajo eno cevko, ker piska...pri meni ne. Pa enim menjajo črpalko za gorivo zaradi materiala...pri meni ne.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport 2019 (White Orchid Pearl)
Honda Accord 2.0 VTEC Sport 2008 (White)
Honda Prelude 2.0 VTEC 1994 (White)
Uporabnik
meni so menjali prednjo masko (tisti črni del kjer je Honda logo) zaradi piskanja v dežju
menjana je bila tuda neka cev od klime zaradi zoprnega zvoka, ter bencinska črpalka, seveda vse pod garancijo
Uporabnik
valiant wrote:... Pa enim menjajo črpalko za gorivo zaradi materiala...pri meni ne.
Meni tudi (še) ne, čeprav po tistem dokumentu padem v skupino, ki bi jo morali menjat. Itak imam februarja servis, pa bom takrat vprašal, kaj je s tem.
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Uporabnik
kpecnik2 wrote:Pozdrav

zdravo, a ti je naložil kompletno evropo? meni garmin express kot kaže presnese samo severno evropo in sem zaradi tega izgubil slovenijo. Če v avtu pogledam katere mape so naložene, imam izpisano "OEM Europe DEM", "OEM CN Europe NTU 2021 Basic 3D" in "OEM CN Europe NTU 2021 ALL North". Jutri bom poskusil z drugim usb ključkom, čeprav sem s trenutnim brez problema enkrat že posodobil mape.
Uporabnik
kpecnik2 wrote:Pozdrav

Je šlo vse normalno? Jst sem posodobil, sedaj pa ne morem izbrati Slovenije, torej ne morem iskati mest, krajev v SLO. Kaj bi to lahko bilo?
Uporabnik
mi je zelo žal, da sem posodobil :evil: :evil: ,klical na sedež garmin slo-barabe, so rekli, da je to problem Honde in da naj vstavim
micro kartico, da je prostor v radiu poln??? Ker si nisem pustil kart 2020, sem v godlji.
V bodoče vem, da moram na ključu pustit stare in uporabit novega praznega.
V torek dobim stare karte na servisu MB - nove 2021 pa si naj garminaši za slo nekam vtaknejo.

Dušan
Uporabnik
Ne vem če bo to s polnim prostorom res, vsaj pri meni tudi garmin basecamp na ključku najde samo severno evropo. Pa vsakič, ko zaženem na novo garmin express, mi ta reče da so na voljo posodobitve zemljevidov in potem nekaj z diska prenaša na ključek, ampak zgleda nikoli do konca ne prenese. Ker z interneta je k sebi prenesel okoli 8gb podatkov, na ključek jih pa nakopira 5,67gb.
Uporabnik
kpecnik2 wrote:mi je zelo žal, da sem posodobil :evil: :evil: ,klical na sedež garmin slo-barabe, so rekli, da je to problem Honde in da naj vstavim micro kartico, da je prostor v radiu poln???
V radiu je po moje microSD že notri, in to 16GB. To sem ugotovil, ko sem namestil hondahack in preko njega sygic. Me je vprašal, ali namesti v radio (4G), na “dodatni pomnilnik” (16G) ali na USB ključek (tega sem jaz vtaknil).
Torej bo treba “počakat” z updateom...
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Uporabnik
Mercedes E, Volvo razni... :zakon:
Uporabnik
Hybrid wrote:Mercedes E, Volvo razni... :zakon:
ja?
Uporabnik
uff, u napačno temo je šlo tole. V sosednji so jamrali, da bo v novi hondi civic ekran štrleč. MB, volvo... nimajo štrlečih, samo denarnica trpi.
Uporabnik
Protoncek wrote:
kpecnik2 wrote:mi je zelo žal, da sem posodobil :evil: :evil: ,klical na sedež garmin slo-barabe, so rekli, da je to problem Honde in da naj vstavim micro kartico, da je prostor v radiu poln???
V radiu je po moje microSD že notri, in to 16GB. To sem ugotovil, ko sem namestil hondahack in preko njega sygic. Me je vprašal, ali namesti v radio (4G), na “dodatni pomnilnik” (16G) ali na USB ključek (tega sem jaz vtaknil).
Torej bo treba “počakat” z updateom...
Sporočam, da sem urgiral pri Garmin Slovenija, bodo pogledali in upam da uredili kmalu, torej dodali spet vse potrebne mape.
Uporabnik
Great post
[url=https://santiepthilienket.com/]Sàn tiếp thị liên kết uy tín [/url]
[url=https://mangtiepthilienket.com/]Mạng tiếp thị liên kết [/url]
[url=https://tiepthilienket.online/]Tiếp thị liên kết[/url]
Uporabnik
Sedaj pa že delajo posodobitve 21, garminaši SLO so se potrudili.
Ključek je sprejel celih 8 gb in ne 5, kot prej.
Prijetno vožnjo.

D
Uporabnik
Hej fantje, sem nov tukaj, nisem še imel Honde.
Mislim da boste vi najbolj primerni za moje vprašanje, zanimam se za rabljenega civica 10. generacije, je kaj posebnega na kar bi moral biti pozoren?
Uporabnik
Katero izvedbo si točno ogleduješ?
Imaš mogoče link od oglasa?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels