Sem se odločil, ko bom presegel 5 tisoč km, da dam avto čipirat na 220 km in 300 Nm navora. Poznam enega, ki je dal na reflash.hr. Ali je še kdo kam drugam dal?
Za garancijo mi je vseeno, ker sem 100 procent, da avtu ne bo nič. Če pa bi kaj bilo, bom pa reskiral tisti denar
Civic 1.5 T Sport Plus Platinum White, 2020
Civic 1.8 Sport Milano Red, 2007 EX
Civic 1.6.ES 5 Door Silver metalic, 2003 EX
VW Golf 2 1.3 JXB Red, 1989 EX
:rockon:
Devil v LJ ti tudi to naredi, pa je (po moje) malce bližje kot Reflash...
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
kakor vem iz civicx foruma, kjer ima hondato ali ktunerja vsak tretji je prva šibka točka sklopka... preveč navora pri nizkih obratih 
kakor vem so bile 7J ET-ja ne vem ker sem jih prodal, uporabljal sem jih 1 zimo ker nisem vedel kakšne letne bom kupil,made-in-japan wrote:Ja res je, sprednje stranske luči so samo pozicijske in ne žmigavci, ti so v stranskih špeglih, sem šele včeraj opazil da so tam.
Kar se tiče zvijanja havbe, pri višjih hitrostih tega niti nisem opazil, se pa havba na vrhu trese ko se normalno peljem po luknjasti cesti, je očitno da je s tankega pleha.
Feltne bom zgleda res kupil kar 7J, ker bodo za »večno«, glede gum pa še ne vem kako bo.
@zodd
18" felten in gum ne bom dajal na avto,(vsaj zaenkrat ne) ker prvič pride predrago, drugič pa na ne znižanem avtu vprašanje kako izgleda. Ti imaš znižanega, zato zgleda v redu. Ko gledam po youtube imajo v ameriki skoraj vsi serijsko 18" gor, ampak skoraj stavim da so tam avti ene 2 cm bolj blizu tlom, serijsko. Ta avto je spredaj že tako zelo nizek z odbijačem, ne predstavljam si da bi bil še ene 4 cm nižje. Kako prideš čez visoke ležeče policaje ? A imaš tele jeklenke 16" v širini 7J ali v 6,5J.
No če je to res, da so zimske lahko kak hitrostni razred nižje od homologiranega, potem je to super, bom to na zavarovalnici zgleda moral še vprašat.(država v državi pa te fore )
@Aly, to da praviš da je odbijač dol en dva tri, me navdaja z optimizmom v prihodnosti.
na ležečih vsaj zaenkrat še nisem imel problema, spredaj sem nižji za dobrih 5cm zadaj sem nižji za 6.2cm, zaenkrat še nisem nikjer podrgnil itak je najnižji del točno med prednjimi kolesi tista plastika nad katero je karter...
škatla cigaret za primerjavo:

Sej zvagaš havbo pri odpiranju pa takoj vidiš koliko je materiala. Tanek pleh pa verjetno pomeni, da prej rja prebije. Mene Hondin pleh ni navdušil.
Ko imaš enkrat velike felne na avtu, naslednjič več nisi tako zagret. Moja izkušnja vsaj. Ok, če imaš razširjeno dimenzijo gume še gre, sicer pa denarnico fajn odpreš. Naredi pa dobra felna avto lepši kot karkoli drugega.
Pa seveda pri zimski felni gledati, da je namenjena za zimske razmere.
Ko imaš enkrat velike felne na avtu, naslednjič več nisi tako zagret. Moja izkušnja vsaj. Ok, če imaš razširjeno dimenzijo gume še gre, sicer pa denarnico fajn odpreš. Naredi pa dobra felna avto lepši kot karkoli drugega.
Pa seveda pri zimski felni gledati, da je namenjena za zimske razmere.
Dobar dan.
Kaj mislite o tem avtu?
Prvič kupujem Hondo in me zanima kaksen nasvet,kaj bi mogao pripaziti pri nakupu,a je taj avto vreden tog denarja?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... +KOT%20NOV" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala in Lep Pozdrav.
Kaj mislite o tem avtu?
Prvič kupujem Hondo in me zanima kaksen nasvet,kaj bi mogao pripaziti pri nakupu,a je taj avto vreden tog denarja?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... +KOT%20NOV" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala in Lep Pozdrav.
točno tako, novega, sicer MY2019 dobiš za 17.990.....ampak je nov ineljuero wrote:Meni cena previsoka napram ceni novemu novemu.
https://honda.si/wp-content/uploads/202 ... 7-2020.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Accord Tourer 2.0 R20 Lifestyle '15
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Accord SportPlus 2.2i CTDI '08 - EX
Prelude 2.0 '97 - EX
Nov avto model 2020 z opremo elegance stane 20.790€. Gornji avto je stari model, star je dve leti in pol, ima 40kkm... za moje pojme je predrag. Tam okoli 15k€ je po moje gornja meja. Včasih so rekli, da avto v trenutku, ko je odpeljan iz salona izgubi cca. 30%...
Ena izmed stvari, ki me odbija pri takih oglasih je “ima ogromno opreme”... piše oprema “elegance”, to pove vse. Ni treba dodatno nakladat o opremi, ki jo ima.
Je pa seveda vse stvar ponudbe in povpraševanja ter želje posameznika...
Ena izmed stvari, ki me odbija pri takih oglasih je “ima ogromno opreme”... piše oprema “elegance”, to pove vse. Ni treba dodatno nakladat o opremi, ki jo ima.
Je pa seveda vse stvar ponudbe in povpraševanja ter želje posameznika...
Ta Honda je definitivno odpadla,barva je veliko spraskana praske cca 2-3mm se vidi osnova pa na 3-4 je že rja začela,sovoznikova vrata i blatnik sprednji su udrti,krog cca 15mm globina 1mm,ne vem kaj je moglo narest takšnu udrtinu ampak je grdo za vidjet,tudi guma al pa plastika na zunajni strani sovoznikove šibe je istopljena po celi širini, občutek kot da je nekaj zelo vroče naslonjeno tle in se stopilo 3mm širine i 3 mm globine.Se vidi s velike udaljenosti.
Definitivno ni vredan tega denarja ampak trgovc pravi da je interes zelo zelo velik i da bo ga prodal po toj ceni v roku 24ur.
Drugač mi je taj Civic zelo všeč,moti me kjer je očitno da su na pleh in barvi preveč šparali. Zaenkrat bom nadeljevao vožnju s VI gen. Civica a po novem letu bom imao denar za novo s elegance opremo,pa bomo vidli kaj bo.
Hvala za pomoč in Lep.pozdrav.
Definitivno ni vredan tega denarja ampak trgovc pravi da je interes zelo zelo velik i da bo ga prodal po toj ceni v roku 24ur.
Drugač mi je taj Civic zelo všeč,moti me kjer je očitno da su na pleh in barvi preveč šparali. Zaenkrat bom nadeljevao vožnju s VI gen. Civica a po novem letu bom imao denar za novo s elegance opremo,pa bomo vidli kaj bo.
Hvala za pomoč in Lep.pozdrav.
Pozdravljeni vsi.
Iz sekte bemvejašev sem prestopil k hondašem in me zanima ali res še vedno žrtvujete device ob vpoklicih in če da, kje jih najdete ?
Drugace prvič v življenju lastnik honde in sicer Civic 1.5 Sport +. Prevoženih 1000 km in me je že nekaj stvari navdušilo in nekaj malenkosti zmotilo. Ampak kot pišete za to ceno je izkušnja za zdaj navdušujoča.
Pohvale forumu zaradi nivoja komunikacije in vsebine.
Si pišemo .
Iz sekte bemvejašev sem prestopil k hondašem in me zanima ali res še vedno žrtvujete device ob vpoklicih in če da, kje jih najdete ?
Drugace prvič v življenju lastnik honde in sicer Civic 1.5 Sport +. Prevoženih 1000 km in me je že nekaj stvari navdušilo in nekaj malenkosti zmotilo. Ampak kot pišete za to ceno je izkušnja za zdaj navdušujoča.
Si pišemo .
Čestitke.Milky wrote:Pozdravljeni vsi.
Iz sekte bemvejašev sem prestopil k hondašem in me zanima ali res še vedno žrtvujete device ob vpoklicih in če da, kje jih najdete ?![]()
Sedalo sedeža je pri bmw zihr daljše. To mene zeli moti
Si pišemo .
Ja, mene je tudi malce motilo, ker je, kot kaže, ta avto po sistemu "vzemi ali pusti". To je to in pika. Recimo moj nima električnih sedežev in nekako ni bilo opcije naročit (saj ne, da bi hotel, ampak samo primer dajem). Ok, obstaja nek seznam dodatne opreme, ampak mislim,da je to tisto, kar dajejo gor individualno - naknadno, ne pa da bi ob naročilu že iz tovarne dobil tako opremljen avto. Imaš navadno, sport, sport+ in elegance. To je to.
No, mene sicer sedeži ne motijo, ker ne delam veliko km. Verjamem pa, da motijo tiste, ki preživijo veliko časa v avtu. Je imel pa megane copue (l.2000) bolj školjkaste sedeže od civica, ja. Čeprav taki sedeži potem znajo predstavljati problem velikih - debelih ljudi, ker "ne pašejo" v tisto školjko...
No, mene sicer sedeži ne motijo, ker ne delam veliko km. Verjamem pa, da motijo tiste, ki preživijo veliko časa v avtu. Je imel pa megane copue (l.2000) bolj školjkaste sedeže od civica, ja. Čeprav taki sedeži potem znajo predstavljati problem velikih - debelih ljudi, ker "ne pašejo" v tisto školjko...
treba linijo imeti za športni avto
meni pa je ravno bolj všeč sistem Honde, da je nekaj stopenj opreme in ne cel spisek opcij, ki pol nabijejo ceno v višave. s kakšnim dodatkom iz nabira pa tudi lahko popestriš voz, res pa ne more biti kaj sistemskega
meni pa je ravno bolj všeč sistem Honde, da je nekaj stopenj opreme in ne cel spisek opcij, ki pol nabijejo ceno v višave. s kakšnim dodatkom iz nabira pa tudi lahko popestriš voz, res pa ne more biti kaj sistemskega
Ja res je v BMW sem imel M sport sedeže tukaj pa imam bolečine v križu
Vezano na to me zanima ali obstaja možnost da bi se ti sedeži zamenjali za kaj podobnega kot v Type R ? Oziroma ali obstaja kaksna aftermarket varianta z boljsim oprijemom in/ali daljšim sedalnim delom ? Ali npr. Recaro ponuja kaj za čivkota ?
Druga pripomba oz menjava bo verjetno naslon za roke (sredinski in na vratih) saj je nenormalno občutljiv na umazanijo in obrabo že po začetnih vtisih. Če je kakšen tapetnik na forumu naj se javi.
Glede vožnje pa je boljša od BMW, menjalnik se je lepo utekel, moti pa me ker pedala niso najbolje postavljena za prsti-peta.
Infotainment ni tako slab če si dal skozi BMW-jevega itak mi pa ni najbolj pomemben.
Druga pripomba oz menjava bo verjetno naslon za roke (sredinski in na vratih) saj je nenormalno občutljiv na umazanijo in obrabo že po začetnih vtisih. Če je kakšen tapetnik na forumu naj se javi.
Glede vožnje pa je boljša od BMW, menjalnik se je lepo utekel, moti pa me ker pedala niso najbolje postavljena za prsti-peta.
Infotainment ni tako slab če si dal skozi BMW-jevega itak mi pa ni najbolj pomemben.
S čim negujete usnje na volanu in prestavni ročici?
Jaz sem nameraval kupit novega granda, pa sem obupal. Novega, redizajniranega itak ni za dobit pri nas,prodajajo samo iz zaloge leto do dve stare grande. Zame katastrofa od politike uvoznika in ponudbe. Škoda, grand mi je lustn avto drugac. Zgleda, da bo treba gledat k konkurenci, Mazda, Hyundai,...Hybrid wrote:A je s civic grandom konec? Tut reklame ne vidim več nikjer.
Mogoče so zaključili, cenika ni več, mogoče samo še pucajo...
A veš mogoče kake so ble akcijske cene? Vem, da je blo ali 4 ali 5 jurjev ceneje, ne vem pa kolk so ble osnovne cene, za comfort, elegance...
A veš mogoče kake so ble akcijske cene? Vem, da je blo ali 4 ali 5 jurjev ceneje, ne vem pa kolk so ble osnovne cene, za comfort, elegance...
Information
Moderators