Realno...preverjeno.Protoncek wrote:Ja, po števcu. Koliko pa realno? Pol miljona? Več?simon740 wrote:Moja ima nekaj čez 202k...
Kaj se je pa zgodilo pri prejšnjem lastniku, ki jo je imel 8 let pa nevem..No sumimo že...
Realno...preverjeno.Protoncek wrote:Ja, po števcu. Koliko pa realno? Pol miljona? Več?simon740 wrote:Moja ima nekaj čez 202k...
jaz bi naredil tako kot ti je rekel Vojko....simon740 wrote:Pozdravljeni,
pred nekaj meseci sem na Jazz 1.4i sport menjal loputo plina. Kupil sem seveda rabljeno iz avto odpada v Celju.
Avto je do sedaj deloval "dokaj" normalno, danes pa se mi je spet prižgala lučka za motor. Hitro sem skočil do Vojkota v Žetale in računalnik je spet pokazal na loputo![]()
Resno![]()
Ali ima kdo izkušnje, kaj se da narediti? Ali pride v poštev samo menjava z novo loputo? Ali pa se da ta elektronska loputa kako popraviti?
Je pa zadeva precej nadležna...obrati poskakujejo vsake toliko časa, avto slabo gre, trese in kasneje vrže v "safe mode" tako da se preko 2000rpm negre peljati..
Prosim za pomoč.
lp,
Simon

Da se pohvalim malo. Danes smo kupili Hondico Jazz 1.4 iVTEC elegance l. 2011. Kot novaHellyeah wrote:En dober večer vsem forumašem. Kupujem hondo jazz letnik 2014 ali 2015 in me zanima na kaj moram biti pazljiv pri nakupu tega modela.
Slišal sem same dobre stvari o teh avtih. Imajo te motorji v teh letnikih verigo ali jermen?
Pogledat bom šel verjetno tega. Kakšno mnenje o njem?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14945431" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp.