Pozdravljeni.
Lastnik sem honde civic fk2, letnik 2006. Avto ima prevozenih 100k in na krajse relacije drugic tezje vzge. Ko je mrzel ali ko se vozi mal vec casa potem je topel vzig vredu, ampak ko se odpeljem nekaj km do trgovine i avto stoji 10ak min tezje vzge. Dolgo zaganja in potem obrati kr skacejo. Opazil sem tudi da vcasih avto nenormalno gre, potem nekaj pride da ne gre nikamor. Sicer gre v obrate ampak ne vlece tko lepo. Ne sparam jo, vrti se cist do blokade vsak dan. Redne servise delam na 10k, dosedaj ni nic menjanega ker sem jo kupil od 1. Lastnice. Ves cas servisirana na ac mobil, ljubljana. Kaj bi lahko bilo vzrok tega ce kdo ve. Hvala lp
na AC mobilu pa ne vejo kaj bi bilo?
drugace bi pa jaz prvo pogledal loputo plina ce je zapacana, pa za skalibrirati, potem pa izpuh, ce se je kaksen lonec sesul, oz. katalizator.
Lp
drugace bi pa jaz prvo pogledal loputo plina ce je zapacana, pa za skalibrirati, potem pa izpuh, ce se je kaksen lonec sesul, oz. katalizator.
Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Nisem sel na ac mobil. Pri kolegi sem mal gledal kaj bi lahko bil, ker on seraufa honde pa ni znal povedati nic. Pravi da se mu zdi vse vredu. Tudi ko smo jo preklopila na racunalnik ni pokazal nobene napake. V tem casu poraba pa zelo niha. Testiral sem na daljse razdalje ko se v kosih peljem od 300-500 km. Ko lepo gre naredim do 150km vec z polnim tankom kot takrat ko jo neki mori. Tudi vtec kot da zmeri ne dela ali pa ga ne vklaplja pravilno. Ne vem kako to preverit.
Priklopi datalogger al pa telefon pa se pejd peljat.
Mene je s podobnimi simptomi hecala lambda, ampak je vsake tolko časa še dala signal od sebe, tako da ni bilo shranjene nobene napake v ECU.
Mene je s podobnimi simptomi hecala lambda, ampak je vsake tolko časa še dala signal od sebe, tako da ni bilo shranjene nobene napake v ECU.
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Information
Moderators