Pozdravljeni
Mene pa zanima ena stvar, se je mogoce ze kateri od vas odlocil za radio z velikm displeyem, namrec imam accorda 2004, in je v njem navaden radio, je sport oprema, se pa odlocam da bi nabavil radio da je dvd, usb in vse ostalo zraven, tudi komande za klimo.. na ebayu obstajajo radie z ceno 250€, a ta zadeva spila ? Hvala za info.
Jaz ga imam.. cca 180€ je bil na aliexpress.
Za glasbo je v redu,, dobis zraven 2 USB vhoda. Lahko poslusas tudi preko bluetooth. Prostoročno telefoniranje tudi dela dobro.
Volanske tipke si lahko mapiraš po želji (npr. za oglasiti se na telefon, prekiniti, glasnost ipd)
Moj ima le 1GB ram tako, da ne morem imeti navigacije + radia skupaj. Na splošno je zadeva kar podhranjena z vidika hardware. Verjetno so na trgu kakšni z boljšim procesorjem, več rada itd.
Za glasbo je v redu,, dobis zraven 2 USB vhoda. Lahko poslusas tudi preko bluetooth. Prostoročno telefoniranje tudi dela dobro.
Volanske tipke si lahko mapiraš po želji (npr. za oglasiti se na telefon, prekiniti, glasnost ipd)
Moj ima le 1GB ram tako, da ne morem imeti navigacije + radia skupaj. Na splošno je zadeva kar podhranjena z vidika hardware. Verjetno so na trgu kakšni z boljšim procesorjem, več rada itd.
99' Civic 1.5iLS EK3 rip
95' Prelude 2.0i BB3
03' Accord 2.0i CL7
95' Prelude 2.0i BB3
03' Accord 2.0i CL7
Ker ne poznam notranjosti: imaš možnost vgradnje 2DIN velikosti? Nečak ima takega kitajskega v Škodi octavii. Je zelo zadovoljen, mu kaže tudi določene avto parametre (pripet pas, odprta vrata...). Edino kar malce jamra je, da je displej ponoči malo presvetel - se premalo zatemni, ampak to je stvar modela in nemogoče ugotoviti, dokler ga že nimaš priključenega. Nečak je to rešil s črnim ozadjem, pa je OK.
Kot pravi powder: če že, vzemi model z hitrejšim procesorjem in več RAM-a. Flash niti ni tako pomemben, če je 32GB je že zvrha dovolj po moje. Dobiš modele, kjer je res vse priloženo, od kamera, mikrofona, usb vhodov...
Kot pravi powder: če že, vzemi model z hitrejšim procesorjem in več RAM-a. Flash niti ni tako pomemben, če je 32GB je že zvrha dovolj po moje. Dobiš modele, kjer je res vse priloženo, od kamera, mikrofona, usb vhodov...
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus 2018 (White Orchid Pearl)
Information
Moderators