Uporabnik
Servisni režim-system check
Živjo,

sedaj se mi je že dvakrat v cca 3 mesecih zgodilo, da mi je avto po točenju goriva izgubil moč. Vrže me v servisni režim, nato pa se po parih kilometrih vožnje stvari postavijo na svoje mesto in avto začne normalno delovati. No nazadnje se mi je prižgala tudi lučka system check(oranžna).Glede na to da imam 90% vožnje po AC ne verjamem da bi bil DPF. Je možno da je zapacan filter goriva? Menjan je bil pol leta nazaj pred cca 25000km. Avto ima motro 1.6 dtec in 95000km. Sicer bom šel ta teden na diagnostiko vendar vas vseeno prosim za kakšen nasvet. Hvala za odgovore.

lp,simke
Uporabnik
Re: Servisni režim-system check
... je original filter goriva ???, če ni zna biti problem ali pa menjaj bencinski servis ...
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
Filter goriva ziher ni original ker ni na uradnem servisu menjan. A bi to lahko bil problem?

lp,simke
ModeratoR
simke13 wrote:Filter goriva ziher ni original ker ni na uradnem servisu menjan. A bi to lahko bil problem?

lp,simke
to da ni na uradnem servisu menjan cisto nic ne pomeni. Jaz dam zmeraj original naftni filter pri hondah....ostali se ne obnesejo. Poleg tega da imam pri mas slabo nafto, priporocam menjavo naftneg afiltra na 15-20k . Si zelo podaljsas zivljensko dobo sob in visokotlacne crpalke.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels