Uporabnik
honda accord 2.2i DTEC
Pozdravljena družba :)
po dolgem času in po menjavi prejše serije honde accord sem se ponovno odločil za nakup honde :)
zanimam se za nakup omenjene honde letnik 2010 in vozilo ima prevoženih 210.000km. Prosil bi vas za pomoč kajti ne vem na kaj moram biti pazljiv ter kakšne stroške lahko pričakujem pri teh km. V kolikor se odločim za nakup omenjenega vozila bi takoj iz preventive opravil veliki servis ter mogoče kakšne malenskosti. Zanima me kdaj se oz. pri kok km se kle menjan sklopka? Dajte mi prosim čim bolj pomagat :) ... Hvala vsem skupaj :)
Uporabnik
Re: honda accord 2.2i DTEC
Dražje zadeve preveri, stanje sklopke, turbine, DPF filter ...
Honda Civic 1.8 i-VTEC Type S
Honda Civic 1.5T Sport
Honda Jazz e:HEV
ModeratoR
sklopka in vztrajnik....cca. 1600€ z delom, ketna se kakih 50-100k km, odvisno kako je bil avto peljan. Veliki servis seveda takoj naredit da je mir. Jaz bi na tvojem mestu se takoj naredil DPF regeneracijo, pa kaksn injector cleaner v tank, da se malo spuca sobe in po moznosti malo podaljsa njihovo zivljensko dobo. Preveri se turbino da ni glasna in da nima prevec lufta....
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
evo super ...hvala na inf. ... v soboto gremo na ogled :) tako da v velikih upanjih želim da bi bilo vse ok :) ...
upejmo da je bilo kej menjano pa da vidmo :) ne bom se zaletavu ampak upam da bo ql :)
O vsem vas obveščam :)
Uporabnik
Tako družba avto je zaaran :)

vozilo je od prvega lastnika in ima prevoženih 209.000km. Zadnji servis je opravljen na 204.600km tako da samo gas ! Slike sledijo takoj ko ga prevzamem :)
Uporabnik
zanima me če je imel kdo pri omenjenem avtu probleme z usb-jem ??? na usb-ju je muzika, ki pa mi jo v avtu ne zaznava...
hvala za odgovor :)
Uporabnik
grga88 wrote:zanima me če je imel kdo pri omenjenem avtu probleme z usb-jem ??? na usb-ju je muzika, ki pa mi jo v avtu ne zaznava...
hvala za odgovor :)
FAT32 formatiraj USB in bo delovalo
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
Čudi me da pri prijatelju dela pri meni pa ne ( ključek je nov) ... prišlo mi je na pamet da ni mogoče kakšna varovalka ( ali se pač motim) ...
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels