Živjo,
Nameravam CIVIC kupiti 1.5 sport plus.
Ker se bližamo 'novemu letu' in dobavni rok je cca 3 mesece....
Bi me zanimalo če kdo od vas slučajno ve, če se bodo kakšni novoletni popusti oz. akcije pri nakupu novega
ali Honda nima te prakse ?
thx
sedaj imas popusta 2000€ al koliko ze je, tako da jaz bi to priloznost izkoristil, kasneje bo samo manj.Miha__ wrote:Živjo,
Nameravam CIVIC kupiti 1.5 sport plus.
Ker se bližamo 'novemu letu' in dobavni rok je cca 3 mesece....
Bi me zanimalo če kdo od vas slučajno ve, če se bodo kakšni novoletni popusti oz. akcije pri nakupu novega
ali Honda nima te prakse ?
thx
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Honda Accord Coupe 1985
Jaz tudi dvomim da bo ceneje. Edino kak testni primerek.
Modelarji vseh dežel, združite se.
ko sem sem sam lani zanimal pred NL zaradi popustov, so mi pojasnili da naj ne računam, ker avte dajejo kasneje v homologacijo, če bi jih imeli višek, in jim zato "ne ležijo" ter ni potrebe po nižanju prodajne cene. itak pa vse očitno bazira samo še na naročanju.
testne avte pa prodajajo dol na hrvaško, ker tam bolje prodajo.
tak da v akcijo, če ti je avto všeč. da bi ponudili še dodaten popust pa tombola. glede na ugodno ceno civica prej ne kot opcija.
testne avte pa prodajajo dol na hrvaško, ker tam bolje prodajo.
tak da v akcijo, če ti je avto všeč. da bi ponudili še dodaten popust pa tombola. glede na ugodno ceno civica prej ne kot opcija.
Se strinjam z napisanim, več kot to popusta ne bo. Je pa zanimivo razmišljanje naših "prodajnikov" ko berem zgornji post. Jemljem si kot primer bratovega BMW 430... da so jima ga z ženo prodali so jim ga dali v poslovni najem za 6 mesecev, po tem času ga pa dobi s popustom 17k€ (če kdo ne razume, 17 tisoč je to), resda je cena v štartu višja (slabih 60k brez popusta) ampak vseeno. Tudi prodajne številke BMW-ja so dost višje, pol se pa človek vpraša zakaj 
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
thx
naročilo bo padlo tam med 15 in 20 z dobavo v Jan.
med tem časom sem še probal avtoklik, da vidim če to dejansko dela
naročilo bo padlo tam med 15 in 20 z dobavo v Jan.
med tem časom sem še probal avtoklik, da vidim če to dejansko dela
Mogoče se tudi motimo glede popustov. Poglejte nove cenike.
http://honda.si/modeli/nova-vozila/civic-grand/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://honda.si/modeli/nova-vozila/civic-grand/" onclick="window.open(this.href);return false;
Modelarji vseh dežel, združite se.
Hja, 2k je na HB, na Jazza recimo pa kar celih 0.
Pri Hondi tako lahko izbiraš za iste pare celo med modeli
Pri Hondi tako lahko izbiraš za iste pare celo med modeli
Sej če pride še NSX za iste pare nebi imel popolnoma nič proti in bi bil pripravljen pozabiti na Civic 
Information
Moderators