Uporabnik
Popravilo posledic toče
V Mariboru ali okolici - ima kdo kakšne dobre izkušnje s popravilom posledic toče, pa da gre preko zavarovalnice, pa da zna dele naročit - ne tak kot Kolmanič, ko so mi 3x naročali strešne letvice pa posebej dele, ki spadajo zraven...?
ModeratoR
Re: Popravilo posledic toče
Zakaj pa ne greš na Hondo? Za tvojega Accorda se gre?
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Jaz ti toplo odsvetujem popravilo na pooblaščenem servisu HOnda v MB-ju! Moje izkušnje z njimi so katastrofalne! (menjali pa so mi vrata na CRV-ju - v bistvu vsega sploh niso popravljali pri njih ampak celo nekje drugje, vglavnem se vračal nazaj 4x in še vedno niso znali do konca popravit, vodja servisa čista katastrofa, na koncu obupal..) :evil:
Honda CR-V 2.2i DTEC exe B '11
Honda Civic 1.8 sport '09 - ex
Uporabnik
Če zavarovalnica krije potem, ni boljšega kot AC Ljubljana, no vsaj po mojih izkušnjah. Malo širša okolica sicer.
Modelarji vseh dežel, združite se.
ModeratoR
V bistvu sploh brezveze razmisljat se o Ac Mb, ker se zadnje case take stvari dogajajo take stvari da te strah postane :shock: odkar je Luka postal sef so izgubili sluzbo en prodajalec ki je bil najboljsi od vseh, dva serviserja, ki sta si sicer malo sama pomagala s popoldansko obrtjo in sedaj se vodja servisa, ki sicer ni bil nek biser je pa vseeno sedaj brez vseh teh katastrofa, narocene stranke cakajo celo vecnost na njihove usluge, marsikatero popravilo traja ze krepko od poletja, kot recimo popravilo toce v zgornjem primeru, btw toca je bila pri nas 15.8.2016 :roll:
Torej ko zelis kaj zrihtat prides v salon kjer te pricaka zadnje case poln samega sebe prodajalec/sef, nato prides na servis kjer sta zaposlena dva cloveka (eden za narocilo delov in eden mehanik) in nihce ne ve kje se ga drzi glava in kje rit :kaj:
Skoda vsake besede v glavnem, jaz vem da meni ne prodajo vec vozila do nadaljnega, dokler bo Luka tam sef.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
A takle se dogajajo pri nas, kaj pa je vzrok?
Aly, čestitke za nov voz.
ModeratoR
Reorganizacija baje...ampak men se zdi da je to bolj slabo zamisljena reorganizacija :shock:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Hvala vsem za komentarje. Ja, AC sigurno odpade. Škoda da imajo taki nesposobneži opravka s Hondo.
Aly, moj Accord ni fasal, ker sva bila takrat z njim na morju. Možev pa je bil doma in ga je "zadelo".
Sicer je na čakalni listi pri Zorku v Hočah, ampak zgleda, da ne bo nič s tega, ker je njegov podizvajalec še vedno v tujini, kjer služi boljši dnar.
Uporabnik
... če ti ni predaleč:

http://atgzupan.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

delajo v nulo ....
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
ModeratoR
Pri Mitju si bila? Kontakt ki sem ti ga dal.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Aly wrote:Pri Mitju si bila? Kontakt ki sem ti ga dal.
Se je mož pogovarjal z njim. Nič še ni dorečeno, ker še najin zavarovalničar nekaj išče.
Hvala
:)
Uporabnik
AGT ima pogodbo z večino zavarovalnic. Nadomestno vozilo praviloma ni problem.
Civic 1,5 T, FC101, Exe 18' ex.
CRV 1.6 4x4 RE6,Exe. 16' ex
Accord 2.2 CU3 Exe. Plus, 09' ex
CRV 2.0 avt. Eleg. LPG, 09' ex
CRV 2.2 iCTDI, 05' ex
Civic CTDi, 05' ex
Civic ED7, 91' ex
Uporabnik
No da še jaz povem. AC MARIBOR ne vem kdaj me še vidijo tam razen Jankota in mehanika vse v kurcu.
Prav vidi se da se vse to dogaja zaradi ene osebe. Fora je v tem da se človek navadi določene garniture
oseb s katerimi je v stiku. Potem to vse razfukajo in sedaj kaj pričakujejo da bo folk 6X preložil servis.... Za to
ker en ritoliznik hodi k generalu pod kiklico.....a si sam s tem največjo luknjo koplje.

Vglavenm stanje v mbju v kurcu in to tako da sem pripravljen lep mail napisat na Hondo
ker sem kot dokaj redna stranka fajn razočaran.
5gen CIVIC HB ESI!! EX
7gen CIVIC SPORT harley davidson red!! EX
8gen CIVIC EXECUTIVE 1.8
Uporabnik
Fanjte malo preverjam podatke in ugotavljam, da AC (LJ+MB) posluje odlično. Delajo profit u iber, povečujejo prodajo (sicer ne hond) tako, da ne vem, če so vse te kritike upravičene. Nekaj morajo delati prav.
ModeratoR
Ce kaj vidis vidis poslovodske podatke, pa se to ce nisi "insajder" lanske, mi pa govorimo stvari ki so se zacele pred enim mesecem in so popolnoma unicile PSC v Mariboru, tako po odnosu kot po kapacitetah ki jih ni in ljudje so si (ce zelijo imeti stvari popravljene v doglednem roku) prisiljeni poiskati drugo alternativo, drug servis ali popoldanca. Kar se konec koncev kaze tudi tukaj na forumu kjer nekdo isce koga ki bi mu bil pripravljen skodo od poletne toce na Hondi popravit, ker na AC se vedno vsa popravila stojijo. Ce je to po tvojem merilo da delajo prav potem ne vem kaj je narobe. Jaz sem bil redna stranka dosti let, ampak vem da meni vec avta ne prodajo, pa nisem samo enga novega kupil pri njih, taksne zahrbtnosti od sefa salona nisem in ne bi nikoli pricakoval. Za dele se ne recem nic, Janko in Bojan se trudita po svojih najboljsih moceh, vse ostalo pa poden! Da pa so razf....ali vse, odpustili skoraj vse ljudi zdaj pa nimajo nikogar ki bi to delo opravljal in vse stoji, stranke pa ne vemo kdaj se bo kaksna stvar resila in cakamo kot siromaki na kos kruha, ceprav smo denarja pri njih vsa ta leta pustili vec kot ga boste nekateri v zivljenju zapravili za avte, pa samo kaze na njihovo strokovno planiranje in razmisljanje vnaprej :roll:
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Ja saj nisem mislil ne vem kako resno. Ponavadi so ob dobrih številkah šefi oz. lastniki zadovoljni in nikogar kej dost ne briga za tvoj servis...
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels