No super... Imam eno vprašanje
) Učeraj sem se kar lepo peljal po stari cesti iz NM proti Krškemu.. In v eni vasi ki prideš iz ceste ki je omejitev 90km, sem se pripeljal 80kmh, kar naenkrat zagledam policijski avto na desni strani na busni postaji ( ko se zavije proti šenterneju) bil je škoda oktavija (pač use policijske nalepke itd..).. Odaljen je bil kake 50m od te ceste, sedaj pa me zanima če bi me lahko radar dobil??? Če ga sploh imajo v teh kantah ko so poslikane (ker mi je kolega rekel da jih nimajo notri) Pač da bi me slikal?? Ker nisem videl če je kdo sedel notri? zamano niso šli....... Pač ubistvu me najbolj zanima če je varjatna da so v teh avtioh radarji??
Lp Marko
Če ga majo notr nevem,ampak mene je par tednov nazaj okol 10ih zvečer v policijskem kombiju posneu...Parkeru se je zdravn ceste,sedu v kombiju( policijskem ) pa v rokah meu tako zadevo kokr zgleda una tamala kamera.Jst do zdej nism vidu polcijski avto pa da ma radar uzad naštiman,zmer so ga mel v rokah,edin tist beu Ford,pa še en siv Ford mata notr radar namonteran,pa Honda Accord.
Usee skupaj je tako čudno da joj... Avto je stal z sprednjim koncem proti cesti ( iz stranske proti glavni)... Jst newem, sej mozno da me je preveč strah ampak okej, policaja ni blo nkjer videt, hitrost sem sicer takoj zmanjšal, usi pravjo če je bil policiski avto in ne civilni, da ni mel radarja če bi ga mel da bi šel takoj za menoj... V kolišnem času lahko pričakujem pošto v primeru da so me dobili? Kot mlad voznik, pa avto registriran na fotra ( zaradi nižje registracije, avto je sicer moj) Lahko pričakujem za tako prekoračitev 500€ + 5 pik ane? ki pa se potem prenesejo name, ko povemo da sem bil jaz voznik?
Lp Marko
a nisi še nikjer videl parkiranih policijskih vozil brez prisotnosti "lastnikov"? V laškem so to recimo stalno počeli. Folk se pač že avta ustraši. Če si se pa prehitr pelu si si pa tak sam kriv. Če je pa slikal ali ne, boš pa videl čez par dni, če bo pošta od notranjega ministrstva oz. policije prišla na naslov lastnika avtomobila 
Malo po travniku in mal po cesti, se z avtom peljeva domov iz piknika, pa spet po travniku in spet po cesti, dokler v jarku ne pristaneva.
[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=39000&highlight=]2.2 i_CTDi[/url]
[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=39000&highlight=]2.2 i_CTDi[/url]
Sej kar bobo, nimam kei
Čez par dni bo? če bi blo slučajno kej? Ker eni so rekli tudi do 2 meseca..
Lp Marko
Kolega je dubu pošto po enm mesci...HondaLover wrote:Sej kar bobo, nimam kei![]()
Čez par dni bo? če bi blo slučajno kej? Ker eni so rekli tudi do 2 meseca..
Information
Moderators