Zdej se fax stronistva zakljucit pa nekoc v prihodnosti nekaj v silu slovenski bisimoto.
A je CRXa kej bolj civilna?
Tisti shuttle bi pa kupu neoriginal, ce bi prej vedel za ta forum! Luskan maximalno! A kej ves kako je z njim?
Lp.
verjetno te mika projekt 4x4 civic ne? ja paše podvozje gor.vendar se zalomi pri zadnih rokah katere ima shuttle daljše.sem gledal projekt tak na angleškem forumu in je možaku ratalo jih skrajšat in povarit.samo js sm malo skeptičen glede tega.drugače se pa da če je volasWs_momo wrote:WiDo svaka čast. bi se lahko reklo da si ''deklica za vse''(na dober način) me zanima če veš slučajno a bi pasalo podvozje z shuttla na civica '90? ker mam v planu se malo poigračkat. drugači pa velik sreče z projekti pa naj bodo bilokakega porekla. RESPECT
ja sej mene je tut neki časa.zato sm tut to zadevo malo bol naštudirav.samo nisem pa siguren da bi šlo to na HB.ker js sm gledov projekt za sedana 5gen.naj bi use pasalo samo zadnih rok ne.če najdem kje link od unga projekta ti pošlemsWs_momo wrote:ubistvu ja me mika k pujsa tale projektič samo bi ga uzel bol za rezervo, tko da tud če ne rata nebo panike
ja to za zadni kardan sem malo pozabil.samo to niti nebi bilo tako zapleteno.roke so bol ker jih moraš narediti natančno da bo optika štimalaWiDo_ wrote:Tenx![]()
Kot je že _frko_ povedal, so zadnje roke predolge, naredit je treba nosilce za zadnji diferencial, kestel predelat/prestavt zaradi kardana, kardan skrajšat... Kar se tiče pa manjalnika in sprednjih pogonov, pa paše na D serijo. Za predelat je še prestavni mehanizam, ker je pri shuttlu na zajle. Z avspuhom bi znala bit gužva...
Imam pa še vedno vse za tak swap
wido... za koliko bi se te dalo podkupit da mi prišparaš swap 4x4 ? ker trenutno imam še vtija v obdelavi potem bi se pa res resno lotiv 4x4 projekta za zimo in driftanje ;P ?WiDo_ wrote:Točno takoKar pogumno s projekti!
hehe.kaj ti bi tut to uzev?Blue_Dragon wrote:Bidingkdo da več
150€ je začetna cena
anyone?