Avto je čist prehud, pa sm ga nekak mogu zjebatdimi.esi wrote:in v čem je fora pri tti zarjaveli havbi?
Kaj je pa fora točno te zarjavele havbe sem pa opisal v drugem postu na 45. strani te teme
Avto je čist prehud, pa sm ga nekak mogu zjebatdimi.esi wrote:in v čem je fora pri tti zarjaveli havbi?
btw RAT look ne pomeni podganjega izgleda, ampak cist neki drugegadimi.esi wrote:aja sn spregledo,da avto zgleda kot podgana![]()
![]()
sej bo
Ocitno si sam ti ta edini normalen na tem forumu...pa ne resno tega jemat..dimi.esi wrote:lej vsak normalen človek bi pomislil da RAT pomeni podgana.

Sej so sama stara jajca, tko da nimajo kej za po zobeh vlačtpissdrunx wrote:evo, zarad takih, ko si ti nas pol šudente vlačijo po zobeh...študent s 3 BMW-ji pa hondo!!!!!![]()
Zajebavam se, maš veselje in voljo. Spoštujem to.
Bom si en dan vzel malo časa pa predstavil vse posebaj...Bambi158 wrote:no Saj lahko predstaviš tudi kaj se na bmw-jih dogaja
Tenxsebo88 wrote:po dobrih 3 urah branja teme od 1 pa do zadnje strani ti lahko rečem samo še svaka čast za vse projekte ki si jih imel in jih še boš imel,pa hvala ti ker deliš vse z nami,mi je blo v užitek brat vse tvoje objave! Res upam da se kdaj vidmo kje na kakšnem srečanju,sicer sem pa tudi sam z gorenjske in nekje se bova že ulovila!