Uporabnik
?.?.?
A kdo pozna tale avto?

L.P.

Edited by - senna on 11/11/2001 20:41:05
Uporabnik
Kva je zdej lesinar a to si svojo sliku pa jo mal predelu v photoshopu res si LESINAR...

lp
Uporabnik
Ja, ampak ne velik!

L.P.
Uporabnik
Dobr nakazu na tablc QL nared si jo,a jo ma ze kaksen?(senna mislim)Ja mislim ce si se ze tolk trudu okol auspuhov bi pa lahka ja no kaksne mal bolse gor dau
Drgac pa dobr zgleda sej drugo je pa itak orig.

Mislim a nameravas kej delat a nc takoj delat
Uporabnik
Ja dobr dobr, sej že grem
Se slišiva čez kakšno uro...te moram nekej vprašat!

L.P.
Uporabnik
Ej Senna, kako si naredu, da mas 2 zadnja lonca?

LP, GoRazd
Uporabnik
Te jaz poklicem v sluzbo cez kako uro a je ql k mam spet gsm praznga bom sam v tla zabrisu lesinarja...
Se pol slisva o.k.!!!
Lp vsem
Uporabnik
Gorazd...v slikarju...čist enostavno...izrežeš desnega, ga zrcalno obrneš, prilepiš na drugo stran, še malo popraviš in...to je to

L.P.

Edited by - senna on 11/11/2001 17:41:54
Uporabnik
Mah ne, nisem mislu, da si to s kompjuterjem naredu. Jest sm mislu, da mas zares tko na avtu. Morm rect, da nism bil pozoren na to, da je to tud fotomontaza - sem samo tablico videl, da je.

LP, GoRazd
Uporabnik
Aja, to je pa druga stvar!
Ampak upam da mi bo to ratal tud v resnici
Bi kar zgledal ane!

L.P.
Uporabnik
Fajn bi zgledal - Civic pa 2 rora zadej....

LP, GoRazd
Uporabnik
HHHHHmmmmmmm,strupeno a???????
Gorazd a dons ne gres nc v fit.?
LP
Uporabnik
Zdajle grem mal utezi pozdravt

LP, GoRazd
Uporabnik
Gorazd, se mormo zment za Divxe
Uporabnik
Ja, manjka mi se Gone in 60 od tistih, ki si jih zelis...
Uporabnik
A sam tolk gre ta bogi megan-cek ja polpa res zakon da si ga prodau k to ni pa nc tolk ma hondanotr k speles z dvorisca
LP
Uporabnik
Megane 1.6 (90 konjev) gre po stevcu 200, sam mal tezko se je pelat tolk hitr in fotografirat
Uporabnik
Senna morm te mal razočarat,ker ma en model na katrci napisan veš kaj ane SENNA.Žal sam probej prevert če je še registrirana,ker če ni pol si lohk naslednji če te ze ni kdo prehitel (z tablicami mislm seveda).

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabnik
Aja Senna a nisi ti men zadnjič neki za masko za luči al letvice reku?Zdej bom dobil letvice za sprednje (Civic 96l pa naprej)luči,pa masko za sprednje luči in masko za zadnje luči.Zdej me pa še zanima kje si dobu zadnji srednji spojler za tvojo raketo,pa če bi lahko zrihtu tak spojler?Morm pa rečt,da je prov LEPA tale belka

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabnik
Simak-R...Ja to vem, da tale tablica že obstaja, ne maram pa senna1 ali kaj podobnrga , tko da...
Tole kar vidiš na moji Hondi pa je bilo razen teh koles že vse gor, možakar ki je prej imel ta avto pa je to vse naročil in je vse original Honda parts.
Za obrvi za sprednje luči pa se bova magari zmenila, da vidim kakšne boš dobil, pa se bova pol menila naprej!

L.P.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels