Uporabnik
Swifty wrote:NAREDU :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tudi to zloglasno parkiranje na Barju opravil res da 5ič al 6ič(hvala ženski iz Roške,ki mi je bila v komisiji) ampak važn da je kategorija E NAREJENA 8) 8) 8) 8) 8)

Hvala še enkrat vsem na lepih željah 8)
Bravo Swifty 8)

A zdaj se boš na Truck styling vrgu? :D
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabnik
prstko wrote:no lepo, čestitam...da boš to reku sm pa še jst tuki komi čaku pa čeprov te ne poznam :wink:
hvala hvala,se bomo spoznal ob priliki,poznam tvoj avto dokler ga je še shiner meu,tebe pa še ne :)
Uporabnik
Boby wrote:In jst to zadni zvem :(

ČESTITAM !!!
:f_appl: :f_appl: :f_appl:

Se prav še D :wink:

Stari sorry sam čis sm pozabu sms poslat,evo obljubim da za bus ti prvi zveš(odma posle žene :lol: :D ) :wink:
Uporabnik
ND4SPD wrote:
Swifty wrote:NAREDU :!: :!: :!: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tudi to zloglasno parkiranje na Barju opravil res da 5ič al 6ič(hvala ženski iz Roške,ki mi je bila v komisiji) ampak važn da je kategorija E NAREJENA 8) 8) 8) 8) 8)

Hvala še enkrat vsem na lepih željah 8)
Bravo Swifty 8)

A zdaj se boš na Truck styling vrgu? :D

Ja sj sm ti dal link od Brusovega stroja,skoraj use kamione ima take in ni vrag da jih nam šel usaj 1x pogledat dol v Idrijo 8)
Uporabnik
Čestitam :lol: :lol: :lol: Greš takoj zdj za bus delat?
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabnik
Swifty wrote:,evo obljubim da za bus ti prvi zveš(odma posle žene :lol: :D ) :wink:
Neće da može, prvo ja onda žena :mrgreen:

Nema veze sam da si zrihtu :wink:

:D
Uporabnik
Čestitke swifty,še zanč sem ti hotu napisat,da ne paniči,ker boš naredu in kaj se je zgodil,naredu si,vem te jst 8) :)
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Hondašica
Swifty wrote:
Boby wrote:In jst to zadni zvem :(

ČESTITAM !!!
:f_appl: :f_appl: :f_appl:

Se prav še D :wink:

Stari sorry sam čis sm pozabu sms poslat,evo obljubim da za bus ti prvi zveš(odma posle žene :lol: :D ) :wink:
sej, jst ti nosim čokoladne napolitanke, pa mi tud sporočit ne moreš

eee rašo, rašo :?

čestitam :D
Uporabnik
Dinotti wrote:Čestitam :lol: :lol: :lol: Greš takoj zdj za bus delat?

Ma zdj je sodelavc na bolniški pa delam skor usak dan k budala :roll:

Čim bom mal več dni frej bom tko naredu da bom usak dan vozu tok da naštepam tistih 10 ur,morm se pa še prej it prijavit na CPP,tok da bom do aprila meu že vse narejen :)
Uporabnik
Simak-R wrote:Čestitke swifty,še zanč sem ti hotu napisat,da ne paniči,ker boš naredu in kaj se je zgodil,naredu si,vem te jst 8) :)
Ma sj veš kakšen sm jst,panika i sikirancija mi je jača strana...morm mal več optimistično gledat na stvari ker se zgleda še sam ne zavedam česa sm sposoben :)

Hvala za čestitke,kdaj se nam boš pridružil u enem 500hp stroju :twisted: :?:
Uporabnik

Ja res je nate sm čist pozabu,sj dostkrat se spomnem nate k grem mim tvojga bloka...,ko bo tamau z mano te pokličem da gremo na sladoled :?: 8)
Uporabnik
Swifty wrote:

Ja res je nate sm čist pozabu,sj dostkrat se spomnem nate k grem mim tvojga bloka...,ko bo tamau z mano te pokličem da gremo na sladoled :?: 8)
Pa jedem i ja sladoled :D :D :D
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote:
Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool umru bom od smeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Swifty wrote:
Ma sj veš kakšen sm jst,panika i sikirancija mi je jača strana...morm mal več optimistično gledat na stvari ker se zgleda še sam ne zavedam česa sm sposoben :)
Midva se bova še več začela družit pa boš "taman" 8) :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Boby wrote:
Swifty wrote: Ja res je nate sm čist pozabu,sj dostkrat se spomnem nate k grem mim tvojga bloka...,ko bo tamau z mano te pokličem da gremo na sladoled :?: 8)

AAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHHAHHHHAHAHAHAHAHAHA :lol:

Ti dobiš enu kafu :D
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:
Swifty wrote:
Midva se bova še več začela družit pa boš "taman" 8) :D
Kaj je kj z unim poslom k sva govorila ?

Al si čist v bus padu :?: :lol:
Uporabnik
Swifty wrote:
Kaj je kj z unim poslom k sva govorila ?

Al si čist v bus padu :?: :lol:
Ja čičam pa čakam, upam da bo 8) rečeno mi je bilo da bom zvedel čez 2-3 meseca max, zdej je že 1 mesec okoli tko da kmalu bom velik več vedu :wink: :)

V BUS pa itk, že sanjam "delo" :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Swifty wrote:Hvala za čestitke,kdaj se nam boš pridružil u enem 500hp stroju :twisted: :?:
Pa mogoče če me zamika turbina pa se kje srečamo na AC se vam pridružim,sam če ne boste prepočas vozil :P :lol:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabnik
Čestitke tud od mene :wink:

Brusovi kamjoni so pa zakon. K nam u šiht prhaja ponavad Coyot nakladat,faca mož,kamjonček pa ma 8) 8)
Uporabnik
uff ja Coyot-a pa poznam že dlje časa (pač radioamaterstvo CB-UKW scena :lol: ) jih skoz sam prbija, ta človk še ni bil resn 8) :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels