Hondašica
Alexzander The GREAT wrote:
PiLLLe wrote:Zrithti ksno muco hudo radodajko pa pridm :) sam pol se z njo odpelem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja Hely pomoje pride. :lol: :lol: :lol: :lol:

No mene nebo. 8)
:f_hit:

Mene nebo...
Uporabnik
i will be there :D
Uporabnik
Ta meet še vedno velja?
[b]Race track? Mountains are more fun![/b]

[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
Uporabnik
ni vidt :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
ta meet je bil preklican kar bi loh razbraz iz postu k ste jih napisal tako da ni šlo

in prosm admine al mode da gre ta tema u ZAKLEP
Uporabnik
Nikjer ne piše da je bil preklican. Lahk bi vsaj napisu, da odpade, ne pa da policaji tm stojijo pa čakajo celo noč na mrazu.
Pismu si nesposoben organizator.

[b][size=75]Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? [color=red]Umakne se.[/color][/size][/b]
Uporabnik
ej nevem no glej če ne moraš razbrt da sta napisala sam 2 da prideta ostali pa ne pa nevem kaj vse zravn torej to ne more poment da meet vela a je tko. :roll:
če sm zard tega nespodobn organizator sm pač **** ga zdj bom povedu k se bom sekiru :roll:
Uporabnik
Ni res, meet je že lahko, če greva midva na pijačo. Je res?
Kakšne posebne goste pa si mislu prpelat? Saša lendero?
Nism reku nespoDoben, ampak nespoSoben.

Uporabnik
JOKER wrote:ta meet je bil preklican kar bi loh razbraz iz postu k ste jih napisal tako da ni šlo

in prosm admine al mode da gre ta tema u ZAKLEP
Zakaj zaklep :?:
Sej se lahko ponuca za kak drug Meet, ni treba za vsko stvar odpirat Topic 8)

:wink:
Uporabnik
CRX2g wrote:Ni res, meet je že lahko, če greva midva na pijačo. Je res?
Kakšne posebne goste pa si mislu prpelat? Saša lendero?
Nism reku nespoDoben, ampak nespoSoben.
dobr sj nima veze pršu itak noben ni tko ste vsaj napisal in bla bla bla :?
no joj oprost k narobe preprav sm pa nespoSoben organizator :roll:
Uporabnik
CRX2g wrote:Nikjer ne piše da je bil preklican. Lahk bi vsaj napisu, da odpade, ne pa da policaji tm stojijo pa čakajo celo noč na mrazu.
jst sm biu tm pa ni blo nobenga nker pa sm šu :wink:
Kia je zakon!!!
Uporabnik
prstko wrote:
CRX2g wrote:Nikjer ne piše da je bil preklican. Lahk bi vsaj napisu, da odpade, ne pa da policaji tm stojijo pa čakajo celo noč na mrazu.
jst sm biu tm pa ni blo nobenga nker pa sm šu :wink:
:shock: ke si biv ti :?:
Uporabnik
ob 21.00 na Bju in niblo nobenga, pol sm šu mal prasičko žgt, pol pa u ihn na žurkooo :lol: :lol: Noro blo :lol:
Kia je zakon!!!
Uporabnik
aha
Uporabnik
Lej no, še mojga prjatla prstkota si zafrknu, model je komi čaku na meet, pol pa nč...

Uporabnik
no ne nism ga zajebu ker ve da je odpadl tko da se ne sekiri kej preveč če je pa vseen pršu pa .....je pač pršu :roll:
Uporabnik
CRX2g wrote:Lej no, še mojga prjatla prstkota si zafrknu, model je komi čaku na meet, pol pa nč...
:shock: :shock: :lol:

se poznamo mi? :lol:

ja pršu sm kr tko pogledat če slučajno kdo bo tm, da odpade sm pa vedu že 3 dni po objavi vabila :wink:
In ne ĐOKER me ni nč ***** :wink:
Kia je zakon!!!
Uporabnik
eh mi smo mel kr dns meet faceliftanih 6gen Hondic :)

prvo uletu prstko,še odšel ni je uletu Blue :) Prow timing :D
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels