...gledu kvalifikacije, fantastičn zadn deu kroga, Gumbek je BAR Hondo kr metu čez fogle...
...dirka je bla dobra, dokaj zanimiva za pogledat, 2. mesto Gumbka

, Sato je zmatru Hondico(if you go out, go out with a BANG

)...
...
me pa zanima, kako ste vi vidl tista dva trčenja:
- Schumacher vs. Montoya: men se je zdel, da je Šumi pretiravu in po nepotrebnem zrinu Montoyo na travo, mislm da si zasluž kazen, sam naveza Ferrari/Šumi mu garantira, da se lahko obnašaš ko krep na pisti in dela kar mu paše...
- Alonso vs. R. Schumacher: tle pa se mi je zdel, da je blo "malo" športne smole, nič posebnega...
- me res zanima, a jst res več ne prenašam Šumija al si model res preveč dovol na pisti...
...je pa smešn, da o trčenju Montoye in Šumija, race oficials niso mel nč za debatirat, pri Alonsu in R. Schumacherju pa takoj staknejo pametne glave in iščejo napako enega dirkača, res skor smešno

, pa u bistvu žalostno...
...pa še to, k mi gre Šumi glih na falus, 2 kroga pred koncem dirke, ko se Alonso podi tik za Montoyo, vrli Italjani začnejo kazad Šumija, kako pezde, turistično pele vnovični zmagi naproti, namesto da bi pokazali, kaj se dogaja v ozadju kjer je akcija,WTF
...pa še neki, a se še komu zdi, da je Šumi zamenu Barichelota, ki je za dodaten honorar skaku po odru kot kšn klovn, ko je zmagu, dobr, za nega mi je še jasn zakaj, ampak kva pa Šumiju dogaja po tolkih naslovih in premoči v zadnjih letih

...če bi biu res
pravi dirkač, bi že zdavni zamenu moštvo, kot recimo Rossi(ki je zame pojem Športnika), ne pa da se, "najboljši" dirkač v najboljšem avtu prekomerno veseli zmage, mogoče si želi, da bi tist sexy skokec na koncu ratu njegov zaščitni znak
...ne morm več gledat Šumija, iz dirke v dirko vidm, da besede športnik ni v njegovem slovarju, je pa zato besedna zveza "bom joku če ne zmagam, al pa če mi kdo kj "ponesreč" nardi na pisti"
...važn, da Button obvlada svoj bolid, kot se šika

...v pričakovanju najboljšega

Last edited by bato on 26 Apr 2004 08:32, edited 1 time in total.