Uporabnik
Žele ga pele wrote:Spoon-R, lepo da sva se spoznala. Naslednjič, pa morava eno pijačo spit pa kakšno o Preludkah rečt. :wink:

LP
Hvala enako, res se moreva kdaj dobit, ker mislim, da si imava ful za pogovorit o preludkah :) :wink:

A je mogoče kdo za, da se dobimo v kakšnem ljubljanskem lokalu in skupaj ogledamo dirko F1?
Uporabnik
Dobra ideja,samo v kerem,da nebo premejhen tv,zato :lol:
Pa pred lohkalom same Honde,bojo takoj vedl,za koga se navija :lol:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabnik
Simak-R wrote:Dobra ideja,samo v kerem,da nebo premejhen tv,zato :lol:
Ja to je res. Vesel bi bil, če bi imel TV Siesta na Brnčičevi ali pa Zajček na rudniku ( no za njega vem, da ima in mislim da bi se dalo zmenit). Škoda da sem se tega malce pozno spomnil, sicer bi se lahko našlo kak dober lokal.
Bilo bi res zanimivo s hondam pred lokalom v času dirke :D :lol:
Uporabnik
:peace: Bravo Gumbek!!!! Bravo Honda!!!! :dance: :peace:

Škoda za Sato, ki je imel že cel vikend smolo s svojim avtom. Že včeraj je jamral, da ima probleme z nastavitvami, danes pa še motor :cry:

p.s. Zakaj so kar trije topic-i za F1 odprti?? Predlagam, da se za vsako dirko odpre en topic kot je ta. F1 - 'naziv dirke'. Bo manj zmedenosti.
Uporabnik
Vsekakor dobra dirka za nas, bi bilo pa najbrž precej bolj zanimivo, če bi Montoyi uspelo v Tosi prehiteti Schumija!
Bravo, Button in BAR!!! :D :D :D
Zadnjič 3., danes 2., naslednjič :D 8) :D
L.P.

EK4, NH-538, 96'
DRIVEN TO PERFECTION
Uporabnik
Sam se pit stope bi mogl ornk postimat...tm je najvec zgubu. No,pa ce priznamo je honda za kako stopnjo za ferrarijem,kar je pa logicno,ce gledas kolk denarja ferrari vlozi v F1 (sponzorji d.o.o.),pa da je šumaher res dober voznik.

Ampak...pocas se delec pride in prisel bo cas slavljenja 8)
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Insane
Ah zame je uspeh to, da je BMW za njimi. Farrari je zaenkrat z šumijem za volanom nedosegljiv (če jim ne gre kaj narobe).

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
:D
Pošteno ni kj. 2 mesto. Čezdalje bolje gre Buttnu in Hondi.
Honda pa obljublja da bo Button že na nasledni dirki imel več "Hrčkov" pod ritjo(beri spodnji link)
http://www.eurosport.com/home/pages/V3/ ... 9465.shtml

Kdo bi si mislil da bo Honda po 4ih dirkah bolša od Williamsov in Mclarnov.
Uporabnik
Ej,a ma model vtec controller not?? :D

Sam se mi je pa ful posmejal,k sm vidu kako je na startu Honda mim ferrarija odpelala 8) 8) :D
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabnik
"In the past almost every grand prix we had something, a couple (of horsepower) here or there. This year we've decided to package them in less steps but more significant ones," he added.

"So this was our first one but it was significant from where we started the season. And then the next one is Canada and that will be significant."

ce se ne motim do nedavnega 898, trenutno nekaj cez 900 konjev/hrckov :) ...cakamo na Kanado 8)
[size=84][color=red][b]HONDA[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]Accord Tourer[/b][/color][/size] [size=84][color=black][b]2.0 Sport[/b][/color][/size][size=84] [/size]
Uporabnik
...gledu kvalifikacije, fantastičn zadn deu kroga, Gumbek je BAR Hondo kr metu čez fogle...

...dirka je bla dobra, dokaj zanimiva za pogledat, 2. mesto Gumbka 8) , Sato je zmatru Hondico(if you go out, go out with a BANG :D )...

...me pa zanima, kako ste vi vidl tista dva trčenja:
- Schumacher vs. Montoya: men se je zdel, da je Šumi pretiravu in po nepotrebnem zrinu Montoyo na travo, mislm da si zasluž kazen, sam naveza Ferrari/Šumi mu garantira, da se lahko obnašaš ko krep na pisti in dela kar mu paše...
- Alonso vs. R. Schumacher: tle pa se mi je zdel, da je blo "malo" športne smole, nič posebnega...
- me res zanima, a jst res več ne prenašam Šumija al si model res preveč dovol na pisti...

...je pa smešn, da o trčenju Montoye in Šumija, race oficials niso mel nč za debatirat, pri Alonsu in R. Schumacherju pa takoj staknejo pametne glave in iščejo napako enega dirkača, res skor smešno :lol: , pa u bistvu žalostno...

...pa še to, k mi gre Šumi glih na falus, 2 kroga pred koncem dirke, ko se Alonso podi tik za Montoyo, vrli Italjani začnejo kazad Šumija, kako pezde, turistično pele vnovični zmagi naproti, namesto da bi pokazali, kaj se dogaja v ozadju kjer je akcija,WTF :?
...pa še neki, a se še komu zdi, da je Šumi zamenu Barichelota, ki je za dodaten honorar skaku po odru kot kšn klovn, ko je zmagu, dobr, za nega mi je še jasn zakaj, ampak kva pa Šumiju dogaja po tolkih naslovih in premoči v zadnjih letih :? ...če bi biu res pravi dirkač, bi že zdavni zamenu moštvo, kot recimo Rossi(ki je zame pojem Športnika), ne pa da se, "najboljši" dirkač v najboljšem avtu prekomerno veseli zmage, mogoče si želi, da bi tist sexy skokec na koncu ratu njegov zaščitni znak :lol:

...ne morm več gledat Šumija, iz dirke v dirko vidm, da besede športnik ni v njegovem slovarju, je pa zato besedna zveza "bom joku če ne zmagam, al pa če mi kdo kj "ponesreč" nardi na pisti"

...važn, da Button obvlada svoj bolid, kot se šika :D ...v pričakovanju najboljšega 8) :arrow:
Uporabnik
...skor bi pozabu, Šumi je meu "dokaj prepričljiv" argumen za trčenje z Montoyo: Ni ga vidu :lol: , ta pa je za nasmejat...
Hondašica
mah men se zdi da on zanalasc to dela, k ve da ne bo kaznovan ker je Sumi...bljak!ne maram ga!!! :evil:
Uporabnik
Ne nisi tega videl ker bi imel slabo mnenje o njem ampak ker se zopet pozlužuje svinjskih prijemov in nej grejo v k* komisarji - sploh ne razumem kako so lahko komisarji vezani na dirkališče, sej pol je Ferarri nedodakljiv v Imoli in še repenčijo se kako bo FIA morala z njimi govort o umiku Imole - 20 let so rabli da so pršli na vrh pa še niso dosegli kar je Honda v tistih 9. letih, poserjejo naj se na njih in upam da bodo pri BARu zadržali moment in na koncu ne bo več presenečenj ampak bo le "jah pač Honda je zopet naredila napredek - nič novega!" :) Aja odlična dirka Buttona (tista druga četrtina je bila morda malo slabša - si je nabral precej zaostanka - ampak drugače v redu. Škoda za Sata, ki je zgleda imel že celo dirko težave z motorjem (avto ni šel nikamor) in potem še eksplozija.
LP
Uporabnik
Šumi ni rekel - Nisem ga videl. Rekel je da ga ni smel spustit naprej, ker je vedel da bo imel v nekaj krogih hitrejsi avto. **** pa tak izgovor.
Namerno mu ni da prostora in ga izrinil na travo. Za tako bedarijo obstajajo kazni. FIA pa nič.
Fotr Admin
To je najprej rekel. Kasneje je pa rekel, da ga ni videl. In potem, ko sta Montoya in Šumi slučajno skupaj gledala posnetek njunega trka, kjer je očitno, da je bil Montoya spredaj in ni variante, da ga Šumi ne bi videl, je Montoya zamahnil z roko in rekel "Ja, res me nisi videl :roll: !" :lol: :lol: .

Sicer pa bravo naši, bravo gumbek, bravo Sato, ki upam da naslednjič ne bo več "jako_dimi" :D
Uporabnik
...da ga ni vidu, naj bi reku v nadaljevanju tiskovne konference, ne tiste javne ampak tiste samo za novinarje, kjer so tudi zavrteli posnetek trčenja...kokr sm jst učer zastopu

...uglavnem kr neki, sploh pa je bla ta izjava: da ga ni smel spustit naprej, ker je vedel da bo imel v nekaj krogih hitrejsi avto; totalno mim...ker po tem takem je najbol, da se cela karavana F1 takoj na štartu zabijejo v Šumija, ker vejo da bo v nadeljevanju dirke hitrejši :lol: ...

...jst upam, da mu bojo dal konkretno kazen, vem pa da je to utopija, glede na podrejeno stanje FIA-e(lulčki nedonošeni)...
Uporabnik
Ali gre še komu na bruhanje, ko posluša Ališiča in Jerančiča?

Mislim, kar koli se na stezi zgodi, o čemur koli se pogovarjata - vedno bosta v svoj pogovor v vsaj enem stavku vključila priimek Schumacher.

Pa tudi če se bosta pogovarjala o vremenu bosta na koncu rekla da se Šumi nima kaj bat, ker ima "taprave" gume.

JERA: - "Ej Ališič, a si že bil na malci"?
ALI: - "Joj Franci, a veš da mi ful kuli po želodcu. Ravno prej sem viel Šumaherja (Mihaela da ne bo pomote) kako se baše sendvičem".
JERA: - A si ga videl, kako fantastično zna ugriznit v sendvič - tako zna samo on"!

- je modro zaključil JERA in odpujsala sta domov!

LP
Insane
jaz gledam na Eurosportu ali pa RTL-u.

Velik boljše komentiranje.

Drugale pa Ališič:

- Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa ollaaaaaaaaalaaaa, Šumacher je letel veeeeeeeeeen, kakšna katastrofaaaaaaaaaa. Joj ne Barichelo je letel ven.

- Vidim črno zastavo, kaaaaj to pomeni. Dali so ven črno zastavo. Joj ne ni črna ampak modra.

Tudi slišat več ne morem tega Ališiča in njegovih Lady komentarjev o privatnem življenu in bla, bla, bla..

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
...kar se tiče komentatorjev na POP tv -> bruhhhhh -> Ališič definitivno ne zna "dobro" komentirat, mogoče ma neki pojma o F1 sam za komentatorja ... :?
Drgač majo na na ORF zelo dobrga(e) komentatorja(je) ... tko da sem že nekaj let zvest ORFju kar se tiče F1 :)
Honda Civic 1.4iS l.99 New Vogue
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels