Uporabnik
Nesreča
Na vso žalost sm u torek sesu mojo hondico, ker sm mal pretiravu, ker je ful dž padu jest pa 130 na uro grem prehitevat en avto, pol pa vidm ful veliko lužo, naprej pa že nevem več točn kva se je dogajal, tko da pal k je blo konc vsega sem nekak zlezu skoz šipo na sovoznikovi strani, no pol pa prleti ta tip k sm ga prehtevov pa sploh ni mogu vrjet da sm tolk cel k je reku da sm hondo trikrat povalov, no važn da men ni hujšga mal pošita glava pa zbit nos pa nekej problemov z vratom, drgač pa sm sam mal parezan od šip pa mal potolčen, ampak honde mi je pa vseeno žal no pa še to, nej še kdo reče da ma honda žanič pleh, če bi se to zgodil s kakšnim drugim avtom ne vem kaj bi ostal od mene
Uporabnik
Ja upam da se bos cim prej pocelil ja sam materialna skoda te bo pa se en cajt mal ubijala sem biu na tvojem mestu in vem koko je to a pa je cist totalka a ga bos popravljal ce ga bos si mal tm tisto cifro poglej pod rabjeni deli ce ga bos pa prodaju tazga razbitga ga pa tud lahko poklices pa lahk da ti ga bo odkupu.Socustvujem s tabo ja ja se naredi velik srece pri popravljanju ali pa pri nabavi nove upam da honde.LP vsem

emil
Uporabnik
velik sreče pa čimprejšnje okrevanje....ne vem kaj je bil ta vikend zaklet al kaj-k je blo tok nesreč.
Uporabnik
Hvala emil in astenk1 za pozdrave
nekak je leva stran se cela, pa hauba tud ostalo je pa čist stolčen,razen za masino se ne vem tko da se ne vem kaj bom naredu najprej se morm mal pocelt poj bomo pa vidl ne vem honda ti prirase k srcu posebej če jo že nekej časa vozs

Edited by - smolko on 27/09/2001 15:03:15
Uporabnik
Uh....

Najprej je važn, da si ti OK, je pa sigurn hudo, če te kej takega doleti . Čim prej se pozdrav, počas boš pa tut prebolu izgubo Hondice (čist verjetn nikol), ampak življenje teče dalje, treba je gledat naprej!

Pozdrav!
Luiggi
Uporabnik
Hvala za pozdrave luiggi
sej tud to je res,kr si povedo luiggi, mal je škoda da sm dva tedna nazaj pr registraciji honde mal šparov tko da nimam ao+ zavarovanja, baje bi kr okol 800k sit dobu tko pa ne vem če bo kej, ja na napakah se učimo

Edited by - smolko on 27/09/2001 15:52:10
Uporabnik
Joj Smolko
Cimprejsne okrevanje zelim

LP

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HONDA: ujemi me, ce mores!!!
Uporabnik
hvala za pozdrave Roky
malo prej sm si mal bolš ogledov hondo, tko da bom vidu če je podvozje še cel se bom mogče jo res spravu popravlat, mogoče spoh zato k je en moj žlahtnik klepar,da ne bo nč računov dela, sam dele, bomo še vidl
Uporabnik
Sej bo kot prvo se pozdravi,pol pa gasa v lekarno in si ubod res najmocnejse aspirine k te bo glava res bolela k se bos spravu popravlat hondico,k deli pa stanejo vem k mene se zdej glava boli.Upam da si sam pleh sfukov da podvozja nisi nic k po bo se kr k pa enkrat mal podvozje sfukas bos pa nabavlu dele k nor.No velik srece pa cim manj skode ti zelim,pravijo da se zgodi sam bi blo bol ce se ne bi.LP
Pa cimprejsnje okrevanje ti zelim.

emil
Uporabnik
Smolko, verjamem da ti je hudo za avtom ampak pri takih stvareh je važno samo to, da tebi ni kaj hujšega.Ti se lepo pozdravi, pol boš pa že.Najvažnejše je, da je človek zdrav, pol se da pa vse!
Da pa Honda nima slabga pleha, pa ti lahko potrdi tud Kobra, ki je skor čelno u tovornjak zapel...in preživel.

First man, than machine!
Uporabnik
Hvala Senna
ja pleh mora bit dobr, ker je leva stran še cist cela, pa pokrov motorja tud, pa mislm da motor še zmeri dela, drgač je pa desna stran, pa streha pa zadej vse zmečkan. Aja če se kermu prbližn sana kolk je tak avto ured (hona crx let.90) nej prosm napiše, da prbližn vem potlej ceno nastavt, če ga bom prodajov
Uporabnik
Ce ga bos prodaju poklic tega sebastjana lahk da ti ga bo on odkupu ce ne pa dost folka pozna k ti ga bojo sigurn odkupil ja ubil si jo pa kr dobr,ampak sam da teb ni nc bo ze mal delat pa novo kupt pa bo.LP vsem
pa tocn tko k senna prau ta prvo clovek pol pa se kej druzga pol pa sele masine.;)

emil
Uporabnik
Sebastjana sm že poklicov tko da dons popoldne pride pogledat, bomo vidl kva bo reku
Uporabnik
Dons sm bil pr zdravniku, da so mi šive vn pobral, drgač je bil pa Sebastjan u soboto pr men tko da res hvala Emil za negovo številko , k je tolk nizko ceno reku da sm ga kr mal debel gledov, dons bomo pa še povozje pogledal če j kej zvit al pa zlomlen. Aja film Hitri in drzni morm pa res gledat, sm gledu odlomke more bit res ql
Uporabnik
Ej smolko sej jest nevem kaksne on cene postavlja jest sm ti sam pomagat hotu k vem da on kupuje tud te avtomobile kaj a si ze kaksnega drugega poklicu mogoce ti pa vsi take cene ponujajo jest to nc ne vem kako on kupuje te avtomobile sam vem da je men vse dele zrihtu pa za pameten denar tko da sorry predlagamn ti pa da se kaksnega drugega prasas kok ti ponuja za tak avto preden mene cist okurcas ce verjames so men tud za razbitom petko ponujal 500 dem al pa se manj pa je mela sportne fedre gor pa sportn izpuh nov pa zatemnjene sipe pa spoilerje od GTja pa letnik 91' pa sm tud sam na rit padu pa jo sam popravu pa jo prodau za 270 jurjov ves te skresani avtomobili nimajo nobene cene sej vem sigurn kako si se pocutu zato se se mal pozanimaj kok ti drugi nudijo pa pomoje sebastjan ni velik odstopu kokr ga jest poznam pa brez zamere sm hotu sam pomagat.LP vsem

emil
Uporabnik
Ne ne Emil ti si mislu da je cena za avto, cena za dele je ful nizka, tko da sory če si narobe zastopu sej sm res mal čudn napisov, tko da nekej čez 100k sit
za streho s šibedahom, pa vrata, cel zadni desni bok, desni blatnik, pa še stranske šipe, tko da je to pomoje ful dobra cena, aja pa baje še armatura, to ga pa nism dobr zastopu če je v to ceno ušteta, pa še to, a mogoče kdo ve mere od CRX let90`, rabu bi čim več mer tko da ga klepar lahk točn nagliha, nekej zunanjih mer sm dobu na internetu, mogu bi pa še vedt mere med sprednjimi amortizerji tm kso na kolotekah zgorej pršraufan kolk cm je med njima

Edited by - smolko on 02/10/2001 17:48:42
Uporabnik
No pa pa ql pol sm pa zgleda za neki se koristen jest sm pa mislu da avto hoces prodat pa da ti je Sebastjan kaksno tako ceno postavu da nisi biu zadovoljen z njo za dele sm pa reku da jih dost pocen zrihta pa se dobi jih,no kar rece to zrihta sej pr men je pr drugih pa tud verjamem da bo k ma res dobre veze,no tko da upam da jo bos cimprej spedenu da bos spet veselo po cesti sibu sam v dezju bol v eazy.LP vsem

emil
Uporabnik
se mi je kr zdel da si mislu da hoče kupt avto za ful mal dnarja, na mokr cest bom pa res mogu mal bl pazt, najprej morm pa dobit mere avtomobila da ga bo klepar nazaj na mere dal
Uporabnik
Ej za mere sm se mal pozanimu pa lahk da bo moj mehanik kej najdu drgac je pa reku da majo te mere vecinoma kleparji tko da ce bom kej zvedu bos obvescen.No upam da jo bos cimprej spedenu pa cim ceneje,pol gremo pa drinko k bo spet k nova ;).LP vsem, a si vidu supro a trga(toyota k sm jo gor dau-ampak so tud take honde so no panik ni treba na toyote presaltat HONDA=ZAKON).

emil
Uporabnik
Ja kleparji nej bi mere imel sam moj klepar sestavla bl te nemške avtomobile ,tko da mer za HONDE nima bi bil pa zlo vesel če bi lahk mere zrihtov, za pijačo pa vela sam da bo HONDA skupej stala, aja Supra more res trgat sam sej HONDE tud tko da ni panike. LP
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels