Uporabnik
avtoshow lj
Evo par slik:
Image
2
Image
3
Image
4
Image
5
Image
6
Image
Honda Accord 2.4
I'm a fish!
most wanted 8) me zanima filozofija za tem napisom :) sicer pa cestitke rokiju da jo je koncno zrihtu.
.i..
Uporabnik
7
Image
8
Image
9
Image
10
Image
11
Image
12
Image
Še mal riža
Image
Honda Accord 2.4
Uporabnik
Ja oranžna honda je huda.Edino niso mi felge všeč(ne pašejo na tako barvo)
pa izpuhi so GRDI.Drugač pa pohvale za trud.
Honda Accord 2.4
Uporabnik
:D Pohvale rokiju, za trud, ki ga je vložo v njegovo sedanko.
Res je lepa :D
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
Uporabnik
oo tedve hondice so pa res lepe. sam od civic feltne nikakor ne pašejo na ta avto. premale so. pomoje bi mu mal več krakov veliko bolj pasale. barva pa odlična.

crx je pa itak cela lepa. sam a so gor nove feltne???
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabnik
Največji podn od podna tale avtošov.. kup ene plastike in disko ozvočenj v avtih, vstopnina 700, čevapi 1300, zala 400, vroče, turbo angels (dear god spare me), MC ex-barovec se je dru ko da nima mikrofona v roki, burnouti k so zakadil ceu parkplac, da je smrdel ko kuga, šumaher je zmagu, nč se ni dogajal.

Bla sta tud dva hajlajta. 1. ko je en hostesa lizala drugi joško, in drugi, ko ga je un z črnim chryslerjem (400 cu.i.) dvakrat trikrat nažgal.

Tko sm jz to doživu.. loh pa da ste eni užival v vsem tem; ne vem..

lp!
[i]They say money can't buy happiness... But neither can poverty."[/i]
Sedu ga je pir. 8)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
lepe slike 8)
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
potem še nisi bil na nobenem avtoshowu,pejt recimo v sg,al pa celje,al pa slučajno v velenje,pa boš vidu ti kaj je podn od podna,no za sg mam zdej 17. še eno upanje...

drugač pa čestitke rokiju in urošu,za ves trud ki sta ga vložila v avta,ki resnično izžarevata to lepoto no dolgo in široko,mislim da avtov na bi mogel prehvalit,sploh mi je pa všeč,da kolikor predelav ima uroš,ničesar ne skriva,vse lepo dokomentirano leži na mizi,ne pa nekateri,ki skrivajo s katerim izvijačem so zmontiral športni filter

bilo je lepo :lol:
Uporabnik
sam neki glede rokijevga avta
ali je levi izpuh fejk in pa loh bi se lotu še zadnje vrata predelat na galebje(samo predlog ) drgač upam da pride še ena crx na tak sov se pokazat
Uporabnik
robi-crx: jz sm sam napisu kako sm jz doživel tole. vrjamem da so bli ostali šovi mnogo slabši. Vem tud da so ljudje kot je urosbe ogromno truda, časa, denarja in da ne rečem ljubezni vložili v svoje avtomobile da so taki kot so, sam meni to ni všeč, se mi zdi kičasto. Časi ko mi je bil FnF1 biblija so minil, in me ne gane več tolk oz. sploh. Mene. Loh pa da je komu drugmu všeč to. Naj ma vsak svoj okus.
[i]They say money can't buy happiness... But neither can poverty."[/i]
Uporabnik
Cestitke Urosu da je koncno zamenjal felge,zdej zgleda avto 100x bols 8)
Uporabnik
Pivo zakon. :twisted:
Uporabnik
sivaCRX je huda ;) drugač pa tut ostali avti so ql ampak vseeno CRX pa zažiga že sam zato kr je HONDA ;)

L.P.
Honda Civic i-VTEC 2006
Uporabnik
ja pohvale za CRXa pa Sedanko matr sta lepo zrihtana,drugač mi je bla huda tut tista črna HBjka v hali notr 8) 8) 8)
Uporabnik
Od rokija koncno na cesti,lepa samo se leps bi bilo ce bi bila oba izpuha aktivna :) od urosa je z 18" popolna za tak stil,se lepsa kot z 17" :wink:
lepo jo je bilo videti skupaj 8)
To lead, sometimes you have to follow.
Uporabnik
hude slikce!!pohvale rokiju pa urošu!! ps:ROKI a imaš sprednje luči homolomo? :D
Uporabnik
Večina fotk je iz našega razstavnega prostora.

http://www.moj-album.com/uredi/6lude/4869635/?stran=1

Lp
NOVUS ORDO SECLORUM
Uporabnik
Men je bil najbolši avto na šovu ta:
Image

drgač pa srebrna crxka pa pomaranča bar civic itak sekata:D
Kia je zakon!!!
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels