Uporabnik
BMW ali Honda
Zdravo! Sem lastnik BMWja 318ti(142km)compact. Nudi se mi priložnost kupiti lepo ohranjeno Hondo 1.4(vse original), za razliko v ceni(cca400.000sit) pa Hondo nekoliko nadgraditi, vizuelno(pragovi in oba odbijača), ter nekoliko nadgraditi lastnosti samega motorja(izpušni sistem, filter zraka). Zanima me vaše mnenje o moji dilemi ter nasveti, kaj postoriti za navedene finance ter kje se splača vse skupaj iskati in nabaviti(trgovine, posredniki). Za odgovore se vam lepo zahvaljujem.
Uporabnik
Jst bi na tvojem mestu nabavu Hondico, dodatne opreme za Hondo pa itak ni problem nabavit, na trgu je ogromno dodatnih stvari, malce pobrskaš po forumu in najdeš odgovor na vsako vprašanje, kje kaj nabavit in kako kaj naredit!
Insane
Ostani na BMW-ju. Razen VTi-ja te bodo vse ostale razočarale glede na moč ki jo imaš zdaj na voljo (tudi vprašanje kolko ti bo VTI pasal). Pa pri 1.4 ti ne bo ostalo glih veliko variant za povečanje moči. :wink:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Pejd prvo na testno pa boš takoj vidu :)
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - http://www.radardetektor.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabnik
R type wrote:Ostani na BMW-ju. Razen VTi-ja te bodo vse ostale razočarale glede na moč ki jo imaš zdaj na voljo. Pa pri 1.4 ti ne bo ostalo glih veliko variant za povečanje moči. :wink:

LP

Hehe, si me prehitu - isto hotel napisat. :)
NOVUS ORDO SECLORUM
Uporabnik
BMW
LP, Uroš.

----------------------------------------------------------
BMW e46 320dT; powered by RSR
BMW e30 325i cabrio, oldtimer
Uporabnik
Pa naj še kdo reče, da na Honda forumu vse ne-Japonskega sinfajo :) !

Moje mnenje:

-tolk mal kot pije 1.4 Civic, ne pije noben BMW!
-tolk tuning in styling opreme kot jo je za civic-a, je ni za nobenga BMW-ja!

-Civic je počasnejši in ima mehkejši in MANJ DIREKTEN volan!
-zanesljivost Civica je izjemna!
-prostora je približno enako!
-če na 1.4 motor das turbino ali SC lahko tudi gre kot pras...
-prav tako tudi BMW :)

Odvisno od tvojih ambicij in stila vožnje kaj si bos izbral...
Karkoli bo...ne bo SLABO!

**** ga, VTEC pa CAI le dasta nek čar, neko športnost...

VTi `Till I`ll Be ;) !
Women have G spot, men have K spot !
Uporabnik
- Najprej se odloči ali želiš močnejši avto (BMW) ali varčen in dokaj zanesljiv avto (Honda).

- Zadnji pogon ali prednji pogon?

Jaz bi izbral Hondo (=be me zadnji pogon :) ) le, da bi si izbral močnejšo.

LP
:wink:
Uporabnik
ostan na bmw...samo kupi 320 zaradi šestaka in to je to :wink:
Uporabnik
mirne duše ti predlagam 1.4 Hondo jo mam sam , ma 140k km v enem letu nism dal na vato skorja nič,edino bremze sm poštimal, kar se tiče stylinga lahko narediš karkoli iz avta, kar se tiče tuninga, pa raj ne sprašuje, nč se ne splač :P :P vti jim dela svoje in jim bo, če si pa res užival s svojim bmw-jem pa išči dalje ta avto! (osebno jaz ga ne bi) :wink:
Uporabnik
HONDA :twisted: sam ne 1.4 (moje mnenje)
Uporabnik
Mene pa zanima kot prvo zakaj pomišljaš o prodaji compacta? in nabavi honde? so stroški kaj botrovali h temu ali si si pač zaželel zamenjave znamke...?
Uporabnik
BMW
540 (ni več...), A3 1.9 tdi, A4 Avant, 1.9 tdi

Alkohol ne reši težav, mleko pa tudi ne...
Uporabnik
andy wrote:BMW

ja posluš andy-ja :yes:
www.jdm.si
Uporabnik
Kr ostan na BMW-ju... :P

Če misliš kupit Civica, pol vzem VTi...
Poglej pa mal Accorde mogoče. 2.0 gre glih ene tolk k tale tvoj bavarc. :wink:
Spremljajte projekt Liska tudi na Facebook-u! ... cagr® - faithfully yours since the end of cold war
Uporabnik
klana, en prašen PM te čaka že kar nekaj časa :)
Uporabnik
cagr wrote:Kr ostan na BMW-ju... :P

Če misliš kupit Civica, pol vzem VTi...
Poglej pa mal Accorde mogoče. 2.0 gre glih ene tolk k tale tvoj bavarc. :wink:

Mislim cagr da se bavarci skrijejo proti uni ex tvoji
bordo zeleni :wink: pol pa ex moji :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabnik
če bi mel cekinov dovolj, pol M3 ali M5....če bi jih bilo malenkost menj bi bla pa Integra ali Accord TypeFormula :P ....
Yogo
Uporabnik
če bi mel cekinov dovolj, pol M3 ali M5....če bi jih bilo malenkost menj bi bla pa Integra ali Accord TypeFormula :P ....
Yogo
Uporabnik
Tudi jaz sem bil v dvomih ali BMW ali Honda, potem sem se le nekako s pomočjo frendov odločil za Hondo in sem že skoraj eno leto ponosni lastnik moje zverce.
Tko kot jih večina pravi, sam se odloči najprej kaj ti je najbolj všeč pri avtu, obe znamki se dovolj očitno razlikujeta, da bo tehtnica premagala na eno ali drugo stran.

LPT
[img]http://www.mobisux.com/album/data/500/33847worthy1.gif[/img][url=http://tadej.krajc.googlepages.com/myhonda]Gallery of Civic Sedan 1.6 VTi '97[/url]
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels