Uporabnik
kazanova wrote:.tako da ce kdo ma namen prit naj se oblece v belo... :cry:
...tako gre če mlajša oseba oz. zelo mlada....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Še enkrat Iskreno sožalje svojcem in vsem ki so ga poznal :(
Uporabnik
Iskreno sožalje.
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Hondašica
r.i.p. :(
Uporabnik
RIP
Uporabnik
RIP

bem ti te ograje :evil:
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Uporabnik
moje sozalje!
HOOONNDDDAAAA, od kod lepote tvoje,.....
Uporabnik
tudi moje sožalje :cry:
Burn your tyers, not your soul!
Uporabnik
R.I.P

Prijatelj se je tam peljal 180km/h in ko ga je ta prehitel je mislil da stoji na mesu. Na naslednjem ovinku je pa ven zletel :( Je rekel da je šel kar domov ker mu je slabo ratal. Namenjen je bil pa na morje
Uporabnik
timmy wrote:R.I.P

Prijatelj se je tam peljal 180km/h in ko ga je ta prehitel je mislil da stoji na mesu. Na naslednjem ovinku je pa ven zletel :( Je rekel da je šel kar domov ker mu je slabo ratal. Namenjen je bil pa na morje
Žal se moram po tem vprašati: so res tako krivi stebrički...ali mogoče le hitrost?
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Insane
majaCRX wrote:
timmy wrote:R.I.P

Žal se moram po tem vprašati: so res tako krivi stebrički...ali mogoče le hitrost?
Tisti stebriček fenta motorista tudi pri 90 km/h.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Pri 90km/h redko kdo pade!
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
majaCRX wrote:Pri 90km/h redko kdo pade!
Odvisno od ovinka.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
Alexzander The GREAT wrote:
majaCRX wrote:Pri 90km/h redko kdo pade!
Odvisno od ovinka.
al pa gume pa spretnost :?
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabnik
lučota sem poznal tudi jaz. tisti ki ga je poznal ve da je bil kr norec. na žalost je pa izbral cesto namesto dirkališča za uživat (čeprav tudi na dirkališčih je bil kr pogosto). stebrički bolijo tudi pri veliko manjši hitrosti. prevelika hitrost nima kaj tam iskat, tako kot tisti stebrički. za avte je lepo poskrbljeno da ne letijo vn z ceste, za motoriste pa ... škoda ga je blo.
180 po črnem kalu? toliko vozimo mi z avti :roll: (na določenih deli)
Uporabnik
ANDRO-2 wrote:
Alexzander The GREAT wrote: Odvisno od ovinka.
al pa gume pa spretnost :?
ste pozabli da so dovolj že naše ceste da se ubiješ.luknje, pesek, olje ,... še z avtom je postalo nevarno se vozit.
Uporabnik
Muflon wrote: prevelika hitrost nima kaj tam iskat, tako kot tisti stebrički.
Mislim, da se bomo s tem pa vsi strinjali.
Uglavnem bil model norec al pa ne ni vazn,mel je ljubezen do hitrosti in nazalost je zelo prehitro svet zapustil,mislim pa da bi bilo veliko tega reseno ce bi imeli dirkalisce v sloveniji,sam kaj ces,takle mamo,skoda ga je.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
js sem ga tud osebno tud ful dobro poznal ker sm bil z njim 24 ur na dan...
nejmu sm lahko hvalezen, ker vozim tak avto in ker me je tolko stvari nucil...res je bil super oseba...ko si je pa kupil moto,r smo vsi vedli da se mu dobro ne pise, ker je res vozu precej hitro...je pa res da je priblizno 3 al 4 mesce nazaj, padu na istem ovinku sam je mel to sreco da mu ni blo nic...
pol pa si je na skrito kupu motor, tako da starsi nebi vedli in ga hranil pri stricu v garazi...zal ga zgleda prvic ni dovolj izucilo, da se je moralo isto se enkrat ponovit...:(
Kad sam bijo mali, rekla mi je baka, samo ti navali, folira se svaka...........
Uporabnik
izučilo? čaki, novo cbr je spravil skoraj na pol, stricu je razbil duka,... mislim da jih je kr iskal.
Uporabnik
Muflon wrote:izučilo? čaki, novo cbr je spravil skoraj na pol, stricu je razbil duka,... mislim da jih je kr iskal.
dobro zdej noben jih ne isce...sam hoces vedno vec od samega sebe pol pa pripelje h temu....ja tako je razbil cbr-ko...pol pa od strica kupu njegovega in tam se je na zalost koncalo...
Kad sam bijo mali, rekla mi je baka, samo ti navali, folira se svaka...........
Locked

Information

Moderators

Blue Angels