M.P. je napisal/-a:Od kod vam te ideje, da se CVT menjalniki kvarijo? Pa baje se tudi DSG menjalniki kvarijo...
Ko bi bile res le ideje, ja. Bivši sodelavec je na golfu GTI v DSG menjalniku zamenjal kar nekaj tega v garanciji. Ga je prodal še pred iztekom le-te, ker je vedel, kakšen bo strošek. Popravilo DSG-ja je (lahko) nesramno drago (mehatronika je čez jurja). Lahko pa, da je imel samo smolo...Če imaš ti dobre izkušnje, hvalabogu.
Pri CVT-ju je menjava jermena redni servis, ne okvara. Včasih je potrebno menjat še jermenice (posebej, če si športni voznik), pa še kaj se najde. Tudi elektronika ni vsemogočna in neuničljiva. Predvsem pa ne poceni - pamet se plača.
Nimam nič proti CVT in avtomatiki, ampak mi pa "žilca poči", ko nekdo napiše, da ni stroškov z njimi, ni vzdrževanja... japajade. Stroškov ni samo z ročnim, tam se olje menja na 300kkm ali še manj pogosto in to je to. Elektronike, ventilov, motorčkov...ni. Povsod drugod te stvari so in umirajo, kar je povsem logično.
Dajte no, nekaterih dragih športnih avtov ne moreš več dobit z ročnim menjalnikom.
Pazi, paradajz ni isto kot jabolko. Dragi športniki nimajo CVT ampak sekvenčne menjalnike. Malce razlike...
prvi link na gugluMalce kruta bi bila, če bi nekdo s kakšnim lambom ali ferrarijem tulil enakomerno visoko kot nek poceni sesalec, ko bi pospeševal in šel mimo...

pri takih avtih je ravno zvok pomemben del statusa - rohnenje ob povečevanju obratov...
Ne bi mi bilo težko dati 2500€za avtomatski menjalnik, sploh ne, ampak ga civic nima v ponudbi. Če bil imel civic sekvenčnega (a-la DSG) ne bi dvakrat premišljal (kljub morebitnim stroškom). Skuter sem pa že imel, hvala. Raje zamenjal za motor z "normalnim" menjalnikom.
Lahko, da je CVT res v vseh pogledih boljši od sekvenčnega, ampak veliko več od tega še vedno ne bo dovolj, da bi me kdorkoli prepričal, da kupim avto s CVT menjalnikom. Ja, sem vozil avto s tem menjalnikom, da ne bo vprašanj...ne, ni to to. Jaz hočem pravo "šaltanje". Saj je fino, če sem pa tja vozi avtomatika, v gužwi je to ok, pa ko si zmatran...ampak če sem zmatran, ne vozim. Pika.
(BTW...le zakaj nekateri v CVT-je vgrajujejo umetni vtis menjanja prestav...?)
Ampak ko pa pride do "lušta" pa hočem, da MOJ avto vozi natanko tako, kot JAZ hočem in ne tako, kot avtomatika misli, da je prav. Sem pač čuden, kot sem že omenil... jaz ne naredim veliko km, meni je vožnja užitek, ne nuja, temu ustrezno opremo hočem v njem. In ravno šaltanje je ena boljših stvari v Civicu (kar potrjujejo tudi vsi testi).
Za velikokilometraše je pa avtomatika tisto pravo, verjamem.
AJA---ŠE TO:
Hybrid je napisal/-a:...Nobenga olja, nobene skrbi.
Kje vraga si pa prebral, da civic CVT (ali katerikoli drug CVT) nima olja...?

če prav vem, se menja na 30kkm...
(sorry za predolg post in "teženje"... sem bolan, pa mam cajt...
)