Pozdravljeni, hondasi!
Zelel bi informacije o beli ITR, ki se trenutno (in ze nekaj casa) prodaja na avtonetu (http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=11001839&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;).
Ker je cena res nabrita, bi se rad najprej malo pozanimal naokoli, preden grem na ogled/poklicem modela.
LP
Mislim, da se tale prodajalec malo naklada. Avto ves čas v topli garaži, kljub temu pa mu je padel teglc z balkona... če bi ga res skrbelo za avto, bi ga že pred nevihto zapeljal v garažo, ker bi se bal toče.
Sicer na slikah izgleda zelo lep, ampak treba ga je videti v živo, da se prepričaš, če je res kompletno bonovljen... zato je najbolje s seboj zveti kakšnega takega, ki se spozna...
Sicer na slikah izgleda zelo lep, ampak treba ga je videti v živo, da se prepričaš, če je res kompletno bonovljen... zato je najbolje s seboj zveti kakšnega takega, ki se spozna...
ce ga ni celga prefuko tak kot pise ni vredna tega gnara sploh.. kakih 6 let nazaj jo je prodal en ervin mislim da, pa je bla takrat karoserisko in mehansko boga. tut notranjost ni bla nic kaj oh in sploh...
sm gledo avto na meetu, pa mi je takrat sam reko, da bi mogu generalko delat, ker je motror ze konkretno kadil.
vmes se je se parkat pojavla na netu, za nekih 5k€ se majn mnda. no zdej je pa tole ze kak let skos na netu ja
js bi sol pogledat, ker takle se bos **** kaj odloco
lp
sm gledo avto na meetu, pa mi je takrat sam reko, da bi mogu generalko delat, ker je motror ze konkretno kadil.
vmes se je se parkat pojavla na netu, za nekih 5k€ se majn mnda. no zdej je pa tole ze kak let skos na netu ja
js bi sol pogledat, ker takle se bos **** kaj odloco
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Pogledat jo bom verjetno sel, vsaj da se v zivo prepricam v kaksnem stanju je, ampak ce je to ista, kot jo opisujes, potem nimam velikih upov :/ Plus sesuta sprednja sipa, ki tudi ni majhen strosek za popravit.
Sicer ne vem, koliko si star, predvidevam pa, da si mlajši, ki bi se rad izpostavil s hudim avtom... Saj ne rečem, avto na zunanji pogled izgleda lepo, a prava vrednost se skriva v notranjosti in pod barvo. So ljubitelji hond, ki znajo iz avta za odpad narediti skoraj novega, ampak takih mojstrov ni veliko. tako da le glej da se ne boš nategnil.
Preden sem kupil novo type-s 8. generacije, mi je sodelavec prodal nissana almero... za 400€. Obnovljeni blatniki z rosfrejom, mašina sicer 290000 km, a je delovala enkratno... no pa sem jo kupil, pa je po nekaj tednih dol padel zadnji lonec... peljem popravit, pravi mehanik, saj prednji je pa še kot nov... točno čez en teden je bil fertik. Dvigne z dvigalom, nekaj poči, bok je popustil... Gniloba. Tudi sklopko sem menjal... Ko sem končno dočakal hondo, sem nisana odpeljal samo še na odpad. Res, kar je od njega ostalo OK; je bila mašina.
Tako da bodi pozoren, tudi če je avto videti še tako lepo na zunaj, zapelji ga na dvigalo ali kanal, najdi kolega, ki se spozna na kleparstvo, in pa na mašino... Ne rečem, da tip naklada, a glede na starost le pazi, da ne boš na koncu kupil mačka v žaklju...
Preden sem kupil novo type-s 8. generacije, mi je sodelavec prodal nissana almero... za 400€. Obnovljeni blatniki z rosfrejom, mašina sicer 290000 km, a je delovala enkratno... no pa sem jo kupil, pa je po nekaj tednih dol padel zadnji lonec... peljem popravit, pravi mehanik, saj prednji je pa še kot nov... točno čez en teden je bil fertik. Dvigne z dvigalom, nekaj poči, bok je popustil... Gniloba. Tudi sklopko sem menjal... Ko sem končno dočakal hondo, sem nisana odpeljal samo še na odpad. Res, kar je od njega ostalo OK; je bila mašina.
Tako da bodi pozoren, tudi če je avto videti še tako lepo na zunaj, zapelji ga na dvigalo ali kanal, najdi kolega, ki se spozna na kleparstvo, in pa na mašino... Ne rečem, da tip naklada, a glede na starost le pazi, da ne boš na koncu kupil mačka v žaklju...
ce je vse naredo tak kot pravi, pol je upanje. vse se zrihta, zato pa pravim idi gledat. jst ti pravim kak je bil avto vec kot 5 let nazaj.
lahko da je zdej res oh in sploh.
lp
lahko da je zdej res oh in sploh.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
@skorpijoncek: Mlad nisem vec
Integro kupujem, ker mi je eden izmed bolj dostopnih sanjskih avtov kar se tice voznikove izkusnje. Zato sem tudi ekstra previden in iscem eno, ki je v solidnem stanju (kolikor je za tak star avto lahko).
No saj veš kako je to... mulček kupi zjahan avto športnega izgleda, potem pa ga zjaha še bolj, vanj pa ne vloži skorajda nič. In naslednji kupec, ki vidi samo zunanjost, se bo "nasral"...
Ja glej, drugega kot pogledat v živo in preverit trditve iz oglasa, ti ne preostane. Tako kot pravi Silver.. lahko je avto res totalno obnovil in se ga splača kupit za "svojo-tvojo dušo", lahko pa da je avto lepega izgleda samo na zunaj. Tega ne boš izvedel, dokler si ga ne ogledaš na svoje oči.
Saj veš, koliko je danes nategunov... seveda pa ti želim srečo, da je avto res to, kar piše.
Ja glej, drugega kot pogledat v živo in preverit trditve iz oglasa, ti ne preostane. Tako kot pravi Silver.. lahko je avto res totalno obnovil in se ga splača kupit za "svojo-tvojo dušo", lahko pa da je avto lepega izgleda samo na zunaj. Tega ne boš izvedel, dokler si ga ne ogledaš na svoje oči.
Saj veš, koliko je danes nategunov... seveda pa ti želim srečo, da je avto res to, kar piše.
Jaz ga sploh gledat nebi šel. Zakaj? Za tak denar mora bit do vijaka obnovljen, ne pa počena šipa,itd... Preberi še enkrat do vijaka! Vsak možen sestavni del mora biti zamenjan ali obnovljen za to ceno. 8keur l.98 ma ne se je**t no, se opravičujem izrazu. Če bi bil avto res tuto kompleto "restored" bi bil pomoje vreden kakšnih 5-6Keur več pa ne če se mene uprašaš.
Na drugem forumu je govora o njegovem BMW 7:
http://avto.net/Ads/details.asp?id=1092 ... 735i%20Avt" onclick="window.open(this.href);return false;.
https://www.bmwslo.com/topic/122286-p-2003-e65-735i/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://avto.net/Ads/details.asp?id=1092 ... 735i%20Avt" onclick="window.open(this.href);return false;.
https://www.bmwslo.com/topic/122286-p-2003-e65-735i/" onclick="window.open(this.href);return false;
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||
Enkrat Honda, vedno Honda!
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||
Enkrat Honda, vedno Honda!
Haha, in on pravi, da hondo prodaja zaradi polne garaže... zakaj pa potem bmw-ja? Pa noče prodati preprodajalcem 
A ni ta Obama mojster registriran tudi na tem H Forumu? 
Civic EG5-swap tuned B16 -sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
EK4 Ferio - sold
Accord CL9 - sold
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
MADE IN JAPAN za 5-6k bos dobu itr ki je zjahana
Ce bos hotu dobit itr jo bos placu, ker tem avtom cena raste
Ti si pa kok je kaj vredno , predstavlji v svoji glavi ker druzga k sajtrgo ne bos mel
Pa se une fore zame je to tok vredn pa kao to pa uno zate ni nic vredno ker je ne mores met in vzdrzevat pa sploh ne
Ti si pa kok je kaj vredno , predstavlji v svoji glavi ker druzga k sajtrgo ne bos mel
Pa se une fore zame je to tok vredn pa kao to pa uno zate ni nic vredno ker je ne mores met in vzdrzevat pa sploh ne
B18!!!!!.........???????C
Hahaha, okymamoto wrote:MADE IN JAPAN za 5-6k bos dobu itr ki je zjahana
5-6k eur bi bila zame vredna čist obnovljena do vijaka kot sem rekel. Zjahana okoli 1000-1500eur pa še samo zato ker je integra. Z slednjim mislim nato,da je avto samosvoj in nekaj posebnega. Če bo pa kater dal 5 jurjev za zjahano mu pa toplo svetujem naj se oglasi pri meni mu bom prodal kakšen svoj avto z 70% pribitkom nadrealne vrednosti.
Ostalo kaj kdo kaj ima ter kaj si lahko privošči pa upam,da ne zameriš če ne odgovorim
Mogoče samo za intermeco, dober avto primeren svoji ceni se nima kaj prodajat več kot mesec dni. Ostalo kar je precenjeno se pa čaka na razne naivneže in ostale ljubitelje ki pa jih v teh časih lahko šteješ v promilih.
Ko boš vedel za kakšno povej, tudi 2k dam za njomadejapan wrote:...Zjahana okoli 1000-1500eur pa še samo zato ker je integra.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Ne me narobe razumet, ampak skozi oci vecine ljudi je tak avto vreden lih 300-500eur. Ljubiteljem pa sky is the limit ce se razumemo. Tako da na koncu ce je kdo pripravljen placat 10keur pac je. Mu ze tolk velik pomeni oziroma je zelja tolk mocna. 
Vreden je tolk za kolikor se proda in nič manj. To je samo v tvoji trdi glavi.
Sej nimaš vsega razčiščenega če sanjaš o integri za jurja al pa restavrirani za 5k€
Sej nov 530d, k je v salonu tud ni vredn 90k€ pa jih je cel kup po cesti in kaj zdej
So vsi budale ker dajo tok dnarja za eno bavarsko gajbo, k se ne pele nč bolš k 10let star accord za 4k€
Sej kofe v bifeju tud ni vredn 1.20€ pa ga vseeno vsak dan spiješ.
Kok je kej vredno skozi vecine oci pa je brezpredmetno pisat, ker ne teče debata o cliu 1.5dci al pa golfu 1.9tdi. Za vecino je Triumph Bonnevile T120 letnik 65" navadna starina, vredna nula, za tistega ki ve kaj je to pa mu cena 15k€ za restavriranega ni nič presenetljivega.
Če bi kdaj imel, vozil, šraufal ITR, nebi pisal takih bedarij. Če že nimaš pametnih informacij o integri o kateri teče debata, rajši ne komentiraj, ker najjači so taki k nimajo pojma o avtu, vse kar znajo napisat pa je, to je tok pa tok vredn. Koji k**** nas briga kaj si ti misliš.
Zdej pa dost OFFTOPICA!
Glede tele ITR, če je to res ta bivša od ervina, potem je BILA pred leti bolj boga. Ni bila katastrofa, je pa rabila nekaj finančnega vložka in bi spet bila ok. Motor je bil predihan, ampak to se da zrihtat, karoserija je začela rjavet, ampak žal smo v sloveniji in tista itr, ki ni ravno garage queen in se vozi vsak dan, tudi pozimi, potem bo rjava. Tako kot vsak star avto.
Če kupuješ itr, najboljš da greš pogledat vse kar se prodaja, si naredil eno sliko kaj in za koliko lahko pričakuješ da boš dobil in to je to. Če nimaš denarja, pač kupiš EK4 in gotovo.
Kolega je dal leto nazaj dobrih 6k€ za itr, ki je bila kao zjahana, zjebana, nikakva...v glavnem samo za stran bejžat. Res je, da je ličarsko bolj boga, rja jo napada...AMPAK, vedno je tu AMPAK
Ima jo za drugi avto, odkar jo ima je naredil okrog 6-7kkm, od tega ne vem če je 1000km normalne vožnje, ker jo namesto motorja, čez teden dela v tujini, čez vikend, jo gre klat, dobesedno, brez milosti, večina bi rekla da uničuje avto, čeprav to ni res.
No po vsem tem, avto še vedno dela, čez zimo je šlo v avto okrog 2k€ za dele, vse preventiva, komplet tekočine, cevi, filtri, obnova zavor.....ogromno. Čeprav se je avto prej čisto dobro peljal, se pa zdaj še toliko bolje.
Pokaži mi en avto, ki toliko nudi in hkrati toliko zdrži. GA NI. Sam si ne lastim ITR, imam pa par strank katerim jih rihtam in verjemi, nobenemu ni žal centa dat za ta avto.
Tako da, če imaš denar in željo kupit tak avto, kupi ga. Avto je fenomenalen.
Samo nasvet, prva stvar ki jo naredi, daj prekate v karter. Za tistih 100€ stroška je to najbolša naložba v DC2.
Sej nimaš vsega razčiščenega če sanjaš o integri za jurja al pa restavrirani za 5k€
Sej kofe v bifeju tud ni vredn 1.20€ pa ga vseeno vsak dan spiješ.
Kok je kej vredno skozi vecine oci pa je brezpredmetno pisat, ker ne teče debata o cliu 1.5dci al pa golfu 1.9tdi. Za vecino je Triumph Bonnevile T120 letnik 65" navadna starina, vredna nula, za tistega ki ve kaj je to pa mu cena 15k€ za restavriranega ni nič presenetljivega.
Če bi kdaj imel, vozil, šraufal ITR, nebi pisal takih bedarij. Če že nimaš pametnih informacij o integri o kateri teče debata, rajši ne komentiraj, ker najjači so taki k nimajo pojma o avtu, vse kar znajo napisat pa je, to je tok pa tok vredn. Koji k**** nas briga kaj si ti misliš.
Zdej pa dost OFFTOPICA!
Glede tele ITR, če je to res ta bivša od ervina, potem je BILA pred leti bolj boga. Ni bila katastrofa, je pa rabila nekaj finančnega vložka in bi spet bila ok. Motor je bil predihan, ampak to se da zrihtat, karoserija je začela rjavet, ampak žal smo v sloveniji in tista itr, ki ni ravno garage queen in se vozi vsak dan, tudi pozimi, potem bo rjava. Tako kot vsak star avto.
Če kupuješ itr, najboljš da greš pogledat vse kar se prodaja, si naredil eno sliko kaj in za koliko lahko pričakuješ da boš dobil in to je to. Če nimaš denarja, pač kupiš EK4 in gotovo.
Kolega je dal leto nazaj dobrih 6k€ za itr, ki je bila kao zjahana, zjebana, nikakva...v glavnem samo za stran bejžat. Res je, da je ličarsko bolj boga, rja jo napada...AMPAK, vedno je tu AMPAK
No po vsem tem, avto še vedno dela, čez zimo je šlo v avto okrog 2k€ za dele, vse preventiva, komplet tekočine, cevi, filtri, obnova zavor.....ogromno. Čeprav se je avto prej čisto dobro peljal, se pa zdaj še toliko bolje.
Pokaži mi en avto, ki toliko nudi in hkrati toliko zdrži. GA NI. Sam si ne lastim ITR, imam pa par strank katerim jih rihtam in verjemi, nobenemu ni žal centa dat za ta avto.
Tako da, če imaš denar in željo kupit tak avto, kupi ga. Avto je fenomenalen.
Samo nasvet, prva stvar ki jo naredi, daj prekate v karter. Za tistih 100€ stroška je to najbolša naložba v DC2.
Prav. Nobenega nic ne prepricujem ampak vprasi se kdo ma trdo glavo ce se avto prodaja ze eno leto ali vec. To ni dva tedna, to ni en mesec, to ni ***** 3 mesece to je vec kot eno leto!!! Dej se enkrat preberi zadni stavek. Ali ljubiteljev ni vec ali pa je trg pokazal svoje?? Ne res se mi ne da vec avtorju zelim dober nakup ker avto je kljub temu da je star ze dve desetletji se vedno uzitek vozit. Sam posameznik pa zase najbolj ve koliko je pripravljen za nekaj placat. Jaz toliko nekdo pa mogoce 10keur.
Information
Moderators