Glede na to, da je konec testiranj in je za nami prva dirka kako bi pokomentirali dogajanja v F1.
Je sezona že odločena v prid Mercedesa, ostali pa bodo pobirali drobtine?
Kako hitro se bo Honda vrnila med najboljše (recimo v zadnji del kvalifikacij, ali pa morda celo na stopničke)?
z honde ne bo lets se nic.. ce pa ze kaj, pa pred evropskim delom ziher ne. mercedes ma to sezono.. ferrari bo kako dirko vzel al pa se meso zram, koker se je lani red bull to je pa tut vse 
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
SilverCRX 98` wrote:z honde ne bo lets se nic.. ce pa ze kaj, pa pred evropskim delom ziher ne. mercedes ma to sezono.. ferrari bo kako dirko vzel al pa se meso zram, koker se je lani red bull to je pa tut vse
Stara tema nič novega lansko leto tudi ni bilo nič. In letošnjo vse po starem spet ne bo nič.
Upanje na stara pota slave je zbledelo,samo bedaki in konji še verjamejo v uspeh.
Pozitivno je to, da so pripeljali do cilja z enim avtom. V to nisem verjel glede na testiranja. Alonso je bil do odstopa tik pred koncem v igri celo za točko. To je presenečenje pozitivno. Glede na to, da so v testnem obdobju naredili zelo malo kilometrov verjamem, da bo šla rezultatska krivulja navzgor.
Skrbi me da ni bilo večjega preskoka glede na lansko leto. Upam, da bo motor bolj odprt (močnejši) in vzdržljiv v kratkem ( v naslednjih petih dirkah), če ne bo šla še ena sezona po gobe.
Skrbi me da ni bilo večjega preskoka glede na lansko leto. Upam, da bo motor bolj odprt (močnejši) in vzdržljiv v kratkem ( v naslednjih petih dirkah), če ne bo šla še ena sezona po gobe.
[b]Prodam vti-ja letnik 2001 [/b]
Js mam občutek da bodo Hondini inženirji pri Mclarnu glih prou pogruntali in spilili napake motorja. Pri Sauber-ju drugo leto bo pa vse lepo teklo
Res pa škoda k majo tako smolo. Verjamem pa da bodo s5 padli na pravo pot
go Honda!
Honda don't need V8 cause Honda got VTEC ;)
Civic EK3-Stock: http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=59107
Civic EK3-Stock: http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?f=36&t=59107
Naslednjo dirko bodo imel novo revolucijo motorja,vendar žal jest ne upam biti optimist.
Po mojem mnenju manjkata hondi se 2 leti do rezultatov. In ko mclaren zdaj nekaj sanja o razvoju lastnih motorjev, me prav zanima kaj bodo sposobni spravt skup v treh letih.
Hondo najbolj j*** Mgu-H ki pretvarja toploto v elektriko in kjer ni bilo (in ni) omejitev razvoja od zacetka v6 turbo ere.
Hondo najbolj j*** Mgu-H ki pretvarja toploto v elektriko in kjer ni bilo (in ni) omejitev razvoja od zacetka v6 turbo ere.
'91 ed9 - CRX - project
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
'97 mb6 - 1.8 vti - 4 fun
'09 cw2 - accord tourer - daily
exes: '96 ek3 '90 ed4 '91 ed7 '90 ee4 '97 mb3 '05 cn2
Hondo je najbolj zjebal Mclaren, s tem, ko je Mobil1 zamenjal z BP. Adijo vse mape, novih pa ne morš optimizirat, ker ne smeš testirat.
Honda Civic EJ9 EX
Honda Accord CH1
Honda Accord CH1
Ja, samo moraš tudi vedeti da F1 zadnjih 5 let ni več tisto kar je bila, hkrati pa je svoje naredilo tudi kovidovanje.honda95 wrote:Honda raztura že tretjo sezono,mi pa vsi tiho
Da o tem kako ni več izbire kar se tiče športnih oziroma bolidov kot so bili legendarni CRX, S2000, ipd... pa da ne govoriva o druženjih in ostalem kar sodi zraven.
Čestitke Honda za tretjo sezono! Še posebej v teh časih se lahko pohvalite s takim uspehom. Upam, da bo to nadaljevanje s še več uspehi!honda95 wrote:Honda raztura že tretjo Atelier Rebul,mi pa vsi tiho
Last edited by Rainbowwwglow on 22 Jun 2023 04:10, edited 1 time in total.
Information
Moderators