Moderator: Blue Angels
smarty je napisal/-a:Evo naredil sem 300km iz Ljubljane do Poreča in iz Poreča v Postojno. Poraba iz LJ do Poreča 3,9l/100km iz Poreča nazaj v Postojno pa 4,6l/100km. Vožnja udobna in tiha. Motor dovolj zmogljiv. Ozvočenje čisto OKRazlika med comfort in dynamic na luknjasti cesti je opazna. Drugače pa mene ne moti nič sprednji prostor... dovolj imam plaza za noge in do strehe mi manjka še kar nekaj tako, da ne vem kako se nekateri butate v streho saj si znižate lahko sedež pa sem velik 188cm. Nasploh zaenkrat full dobri občutki
smarty je napisal/-a:Dva odrasla in trije otroci vsak po okoli 17kgPrtljaga pa recimo polovico kofane z 1x platoja domačega pira
Vozil sem do 130km/h Nisem ga priganjal ampak lepo počasi... če bi pritiskal bi šlo čez 5l sigurno ampak je nov avto in nočem še
Mene osebno nič ne moti v vozilu ampak samo da predzadnja oprema Lifestyle nima xenona!!!
smarty je napisal/-a:Mah kaj pa je ena xenonska žarnica... za 40 eur dobiš 2x žarnici ter 2x balasta...
smarty je napisal/-a:No vidiš... tako sva si blizu
Ja lej napram prej Pathfinderju k je kuru 10l pa temu k ga čez 5.0 sploh ne spravim...
Sam ga res ne... od Postojne do Cerknice sem tja in nazaj po omejitvah prilezel enkrat na 4,7 enkrat pa 4,2... ko je žena vozila... sam 4,7 je blo ko sva bila skupaj za 4,2 je bila pa sama.
Če ga hočeš vidt se ustavi tle ane

smarty je napisal/-a:No vidiš... tako sva si blizu
Če ga hočeš vidt se ustavi tle ane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov