Uporabnik
Ssfiwft GTI ma svojo (hudo)stran,pa HONDAŠI!!??
Fantje dejte si pogledat kako hudo so si naredil Swift Gti fani svojo stran!!Vidm da mamo hondaši na tem forumu tud par ljudi k bi znal kej tazga narest al pa CELO BOLJŠ ane.Res ko sem gledu njihovo stran sem se vprašal kaj mamo pa mi,pa sem prišel do zamisli,da bi naši fantje in dekleta lahko zdržil moči in naredili kej podobnega oz.boljšega ane,kaj pravite??

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabnik
Aja pa na Matkurjo je treba pa Swift GTI vpisat pa boste našli!Pa premislte kako bi blo če bi mel mi kej tazga oz.bolšga.

Uporabnik
http://www.pete.eu.org/daihatsu/

Evo se en hud nehonda link

Druga ce je swift gti res dobro zastopan na slo netu Glejte koliko zadetkov najde najdi si za SWIFT+GTI

http://www.najdi.si/search.jsp?q=swift% ... &x=30&y=11

Bi morali narediti kasno HONDA PROTIUTEZ!!

LP
Uporabnik
Roky a kao nimajo dobr narejene strani al kako??Boljš kokr mi k je spolh nimamo!Sigurno bi blo treba narest MOČNO PROTIUTEŽ sam očitno se nobenmu ne da al pa...
Pa na vsak srečanje k bomo šli je čist brez veze,oni bojo mel vsak srečanje dokumentiran mi pa zapitPa mislm tud da nas bi blo max 3je unih pa max do 25 pa nas poteptajo no.Treba bo neki narest da ne bojo HONDE "OSRAMOTILE" svoj ime.Zdej naj pridejo čist vsi hondaši z foruma in njihovi kolegi pa bomo vse skup poslikal pa če ne drgač na Sennino stran dal!

Uporabnik
Grozen uvod v swiftovo stran:!!!
"Sporočiti vam moram žalostno novico, da je imel moj brat David Slapničar (avtor te internet strani) v soboto, 07.08.1999, s svojim Suzuki Swiftom prometno nesrečo in je na žalost poškodbam podlegel. Ker vem, da je za izdelavo te domače strani žrtvoval veliko časa in truda, jo bom sedaj urejal jaz."

halo. res varen avto al kaj...?
Uporabnik
Ja sej ta avto je res krsta ane sam ti si napačno stran odprla.Odpri tm k pise Swift gti fans tist je pa čist neki druzga.Sej kokr mi en kolega prav k ma svifta pa sva včeri mal po obvoznici tišala se took slabo ustav tist avto da se kr kamen joka (kr pleše avto levo-desno)žalost.Mi bi mogl met kej podobnega oz bolšega sam oni so bol za stvar zato jih je tud več...

Uporabnik
Simak sej vem da si mislil drugo stran. Tista je še kar, ampak tale z osmrtnico ej pa res žalostna.... Jaz ne bi v lifu hotla več vidt kakšnega avta če bi se v njemu ubil moj brat... kaj šele da bi imela fan page!
Uporabnik
Scena je ta da vsak prav kolk leti ta avto noben pa pol ne pove da se ta avto pol nikakor noce ustavt!!!
Je en frend pravu k sem biu jest nad swiftam se komad navdusen(se nisem biu v hondi :) ) da je enkrat ful nazulu ke neki okol 200km/h in ves veseu kolk hitr je dobu notr pol pa cez neki cajta se je blo pa treba ustavt k so neki nacesti delal mu je tipo mahu naj zmanjsa pa je reku da je sam preletu tiste krtine k so ril neki po cesti je reku da se ga ni dal ustavt da je avto too much prelahek in pol se vsi ti bumbarji pametni sej je zakon avto pa ful leti jaja,ce bi ga jez dobu v roke(swifta) bi padu v podn kolkr se da tolk da bi sej mal lege meu na cesti pol pa sigurno kaksne bol bremze not zmetat sam sej ze ce je avto u podn u ibr spuscen se tud bremza mal bol normalno pa vsaj morske bolezni ne fases ce ne druzga...
Drgac so si pa klub ful ful dobr naredil bi nam lahk bli hudo za vzor,svaka jim cast,na tem forumu folk lih ni tolk zainteresiran za te srecanja pa ne vem zakaj no ene pet jih bi ze prslo drugi so pa vsi nekam tiho????...

LP vsem
Uporabnik
Ja pru stavk je že pravilo za ta avtoJa kva un se je pol čist razletu al kaj k je v une rove prletu al kaj!????
Kva je dobu vlogo krta pa je šu mal pogledat če se ga da razširt
Ma sej že včeri sva z tem kolegom k ma avto na tej strani Swiftov pa sva ga pulila pa k je blo treba bremzat je avto kr plesat začel pa model do konca ustav pa pride ven pa prav:ej simak zdej pa tko!al greva počas al me pa ti dam pel ker tole je pa vrh glave prevelka žalost od avta,pa ves bled v faco,sem mislu da bo dol padu model (no sam je komi avto ujel,ga je čez dva pasa zacel nest,**** tak "avto"!

Uporabnik
Prau da je priril cez sam da je meu uspodi mal avto popraskan al kaj ni pol pravi kva je kej menu sam reku je da je lulturn preletu vse cez tisti delavci so pa sam gledal,tko da razsu se ni ves pa da spodi ni lih kej prevec to sedl podvozju...
LP vsem
Uporabnik
Ja pol ma pa model SREČO ane da ni kej huj,po možnosti še kakšenga delavca povozu...

Uporabnik
Jest sem biu do takrat kr navdusen nad swiftom pol je pa ta navdusenje uplahnu k mi je povedu to zgodbico...
Lp
Uporabnik
ej dej gor prid no na kanal

Uporabnik
Ne morm,kodirana scena!!!
LP
Uporabnik
B,mislm kaj???Kodirana scena???Kva to??

Uporabnik
Sej ves eni racunalniki majo zavrnjen dostop do takih programov za pogovarjanje in gledanje sex scen,zarad virusov k jih lahka fases na rac. :(
LP
Uporabnik
Ja in ti pol ne moreš na irc pridt?To je fak pol.Ej sploh mi ne reta napisat z velkimi črkami teksta dej ti objav pls,jest nimam pojma.Pa napiš recmo nedelja ampak prej če bi bil še sonce po možnosti ane bi boljš fotke zgledalepa uro tm okol 1ih al pa 2h,ker ob štirih je tko k zdej nekak pa ni lih dobr bi blo boljš prej ane.

Uporabnik
Ja frka ampak je pa ql zarad virusov k jih ne mores pobasat...

Pravis:

NEDELJA 30.12.2001 OB 13.00 ALI 14.00

a BO QL

Edited by - e.k. on 24/12/2001 16:53:39
Uporabnik
Evo tkole sam mal si se zmotu,bi mogu napisat pod srečanjeDej tja napiš:Srečanje bi se (oz se bo) odvijalo dne... ob... pa tko kokr si zdej napisu pa napiš da mora dat vsak odgovor al bo pršu al ne tko,da se ve kolk jih-nas bo ob zaključku leta

Uporabnik
Ej simak-R Kje si pa ti pobral, da sm jst reku da majo slabo narat stran??? JST NISEM PROV NC TAKEGA REKU!!

LP
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels