facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Tomos Avtomatik by WiDo

Kotiček za motoriste.

Moderator: Blue Angels

Re: Tomos Avtomatik by WiDo

OdgovorNapisal/-a WiDo_ » 08 mar 2012 22:46

Me veseli, da tudi na honda forumu nisem edini ki so mi tomosi zanimivi :zakon:
Mi je pa prav smešno gledati cene "bonbončkov" za te tomose...nisem navajen, da za 200€ dejansko lahko kaj pametnega narediš :mrgreen: Če se mi bo letos zaluštalo kaj voziti, pa mogoče celo kaj privoščim še mojemu frčotu :rockon:
Uporabniški avatar
WiDo_
Uporabnik

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a Dinotti » 09 mar 2012 09:00

Jz sm pa vedno vozu Pudh Pony expressa in mi je blo vedno smešno, kok sm vse z frčaki pustu dol! Pa so sam gledal! :))
Sam zdj k pogledaš, mi Puch še vedno dela, cilinder je ko nov, se pozna, da ma crom pušo al neki podobnga. Pa še Pony je dost lažji. Sm ga pa kot mulc opremu z visokmi MF powerjem in sm mal glavo znižu, odrezu bat, na vrhu naredu deteljico. Posledica tega je, da mi je po ravnem šu tud do 85kmh na uro, res da je meu mal slabše pospeške, sam k se je zvrteu je pa šu k sneta skera! :) Po klancu Črnega kala, sm naredu rekord 105 kmh! :)
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabniški avatar
Dinotti
Uporabnik

Kraj: Beverly hills bosnian črnuče style

OdgovorNapisal/-a gora » 09 mar 2012 10:27

Jaz imam oba za hobi,pa malo se poleti tudi vozim z njima.Sam ju vzdržujem(čeprav do sedaj kaj posebnega niti nisem popravljal),če bi ju prodal itak nimajo te zadeve neke cene,pa še naš mulc je medtem že tok zrastel,da se tudi že on vozi.So pa ti mopedi zelo pratična in uporabna zadeva.
Uporabniški avatar
gora
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Slovenija

Prejšnja

Vrni se na Motocikli

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov