kot vidite sem nov na tem forumu in upam da mi ne zamerite prevec ker odpiram novo temo. Do pred kratkim sem bil odlocen za nakup civica 1.8 sport 8. gen 07 ali 08, enostavno ker je po izgledu, notranjosti in specifikacijah fuuuul hud! No, lahko si predstavljate kako je na mojo odlocitev vplivalo prebiranje tega foruma. Ze dolgo sem si zelel zloglasne honde a sedaj me po pravici povedano kar malo mineva, zato sem se odlocil, da vas vseeno se malo pobaram kako in kaj. Zelo bi bil vesel vasih nasvetov, ker je vec kot ocitno, da veste par stvari
zanima me ali je res tale nova (angleska) honda tak jajc od kvalitete kot pravte? oz se bolje, ali na tem forumu ni niti enega cloveka kateri ne bi imel problemov s civicom 8. gen? mogoce vsaj poznate koga, ki teh problemov nebi imel? Eden od razlogov pri odlocitvi za nakup honde je bil seveda tudi njena kakovostna "japonska" izdelava. So te napake avtomobila zares tako motece kot pravite (se razna skripanja, pokanja dejansko toliko slisijo?) ali ste zgolj vi nagnjeni k perfekcionizmu (nikogar nocem zaliti, da ne bo pomote)? sej se strinjam... nov avto ima da dela tako kot je treba, ampak npr. ce bi peljali v avtu svojo mamo, sestro, brata (beri: navadni smrtniki
Odtehta uzitek v voznji za vsa ta pokanja, vibriranja, škripanja? Ali lahko clovek po vsem takem sploh uziva v voznji ali ima ves cas v podzavesti te nepravilnosti?
aja, pa glede na to da sem mel namen kupiti rabljeno hondo (po vsej verjetnosti ze ven iz garancije), kolko bi mene pol stala vsa ta menjavanja kot ste jih vi delal pod garancijo? ce prav razumem vas je vecina menjala aksle, amortizerje, sklopke, nekaj elektronike, itd. in to kar pogosto? se ze vnaprej opravicujem, na avte se nazalost ne spoznam najbolj, a vseeno zavoham problem ce le prevec "smrdi".
trenutno vozim cliota (ja, cliota
se opravicujem za esejsko obliko posta, a le upam, da mi lahko kot izkuseni hondasi daste kaksen nasvet ali pa vsaj potesite mojo radovednost.
Thx...